el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 18/01/2023

To Κύπελλο Ελλάδας Novibet μπαίνει πλέον σε πρώτο πλάνο και την Τετάρτη (18/01) διεξάγονται οι πρώτες αναμετρήσεις για την προημιτελική φάση. Ένα από τα παιχνίδια που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη (19:00).

Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς είχε προηγηθεί αυτό του πρωταθλήματος και πάλι στο φαληρικό γήπεδο, ενώ θα ακολουθήσει και το τρίτο αυτή τη φορά στην έδρα του Άρη, την επόμενη εβδομάδα.

Οι δύο ομάδες έχουν πλέον διαφορετικό στόχο αφού το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet θα έχει και επαναληπτικό, οπότε οι ομάδες θα είναι πιο προσεκτικές στη διαχείριση του πρώτου αγώνα.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του Ολυμπιακού απέναντι στον Άρη γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet!


Ολυμπιακός – Άρης: Ανάλυση & Παρουσίαση 18/01/2023

Ο Ολυμπιακός τρέχει ένα σερί αήττητο σερί εδώ και μεγάλο διάστημα, γεγονός που τον έχει κρατήσει ζωντανό και στους δύο εγχώριους στόχους. Στο πρωτάθλημα, η διαφορά από την κορυφή μετά τις απώλειες που είχε ο Παναθηναϊκός είναι πλέον στους επτά βαθμούς. Πλέον όμως η προσοχή είναι στραμμένη στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet.

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε στον προηγούμενο γύρο το εμπόδιο του Ατρομήτου. Το πρώτο παιχνίδι διεξήχθη στο «Γ. Καραϊσκάκης» και οι «ερυθρόλευκοι» φρόντισαν να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση.

Το παιχνίδι έληξε με 4-1 υπέρ της ομάδας του Μίτσελ και ο επαναληπτικός εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία. Όντως, ο Ισπανός προπονητής παράταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές στο Περιστέρι και το παιχνίδι έληξε στο 2-2.

Την περασμένη Κυριακή, ο Ολυμπιακός έδωσε το πρώτο από τα τρία παιχνίδια που θα πρέπει να δώσει με τον Άρη, μέσα σε διάστημα δέκα ημερών. Η αρχή έγινε με το δεξί για τον Ολυμπιακό, αφού έστω κι αν δυσκολεύτηκε αρκετά -τουλάχιστον σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια- πήρε τη νίκη με 1-0.

Ο Μίτσελ είχε κάθε να είναι ικανοποιημένος, ειδικά από την εικόνα στο δεύτερο μισό του αγώνα, κάτι μάλιστα που φάνηκε και από τις δηλώσεις του: «Τρομερά χαρούμενος και πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν μια ομάδα σκληρή και αρκετά δυνατή.

Έπρεπε να τους μιλήσω στο ημίχρονο για να πιέσουν. Στο πρώτο μέρος δεν πιέσαμε πολύ, ήμασταν συγκρατημένοι χωρίς πρωτοβουλία. Κατάλαβαν το μήνυμα και κατάλαβαν την ανάγκη. Έπρεπε να πάρουμε αυτή τη νίκη».

Ο Άρης από την πλευρά του σε διαφορετική θέση από τον Ολυμπιακό και ο λόγος δε γίνεται μόνο για τη βαθμολογική θέση των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα. Η χρονιά δεν έχει πάει όπως την είχαν σχεδιάσει οι άνθρωποι του συλλόγου και πλέον είναι αναγκασμένοι να αναπροσαρμόσουν τους στόχους.

Οι Θεσσαλονικείς είναι στην 6η θέση στο πρωτάθλημα ένα βαθμό πίσω από τον Βόλο και 17 από την κορυφή. Την περασμένη Κυριακή έχασαν κι άλλο έδαφος μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Οι «κίτρινοι» έκαναν μία καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει. Στο δεύτερο μισό δέχθηκαν πολύ μεγάλη πίεση, δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις και ηττήθηκαν με 1-0.

Ο Άλαν Πάρντιου ανέφερε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα: «Πιστεύω ότι παίξαμε καλά. Ίσως αξίζαμε κάτι παραπάνω. Αν έχουμε τον Καμαρά, που ελπίζουμε να είναι σε καλύτερη κατάσταση, όπως και τον Λουίς Πάλμα, αυτό θα μας δώσει μεγαλύτερη ώθηση».

Τώρα, το ενδιαφέρον στρέφεται στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet. Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα θέλει να προχωρήσει, κάτι που έχει εκφραστεί και από επίσημα χείλη. Το πρώτο ματς είναι πάντα κομβικό και ο Άρης θέλει να πάρει ένα αποτέλεσμα, που θα του δίνει το δικαίωμα να παλέψει για την πρόκριση στον επαναληπτικό.

Στον προηγούμενο γύρο, οι Θεσσαλονικείς άφησαν εκτός συνέχειας τον Λεβαδειακό. Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου προκρίθηκε με δύο νίκες. Αρχικά επικράτησε 2-1 στη Λιβαδειά, ενώ πριν από μία εβδομάδα πήρε και δεύτερη νίκη με 1-0 μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».


Ολυμπιακός – Άρης: Στατιστικά & Προϊστορία 18/01/2023

  • Η τρομερή προϊστορία που έχει ο Ολυμπιακός στα εντός έδρας παιχνίδια με τον Άρη συνεχίστηκε και στο τελευταίο παιχνίδι.
  • Συνολικά, έχουν διεξαχθεί 62 αγώνες πρωταθλήματος και οι Πειραιώτες έχουν 46 νίκες, 11 ισοπαλίες και μόλις 5 νίκες.
  • Το αήττητο σερί τους με αντίπαλο τον Άρη φτάνει τα 20 παιχνίδια, στα οποία μετρούν 17 νίκες και 3 ισοπαλίες.
  • Η πιο πρόσφατη νίκη του Άρη ήταν πριν από 21 χρόνια στις 27 Ιανουαρίου 2002 με 1-0. Μάλιστα το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε γίνει στο ΟΑΚΑ.
  • Για να βρει κάποιος την τελευταία φορά που ο Άρης νίκησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» -εννοείται στο παλιό- θα πρέπει να πάει 40 χρόνια πίσω, στις 6 Νοεμβρίου 1983 και πάλι με σκορ 1-0!
  • Αντίστοιχα, υπέρ του Ολυμπιακού είναι και η παράδοση στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet. Έχουν γίνει δεκαέξι παιχνίδια και ο Ολυμπιακός μετράει 11 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.
  • Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν εντός έδρας έξι νίκες και δύο ήττες σε οκτώ παιχνίδια. Οι δύο νίκες του Άρη ήταν τη δεκαετία του ’70, ενώ δεν υπάρχει καμία ισοπαλία.
  • Επίσης οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί δύο φορές και στον τελικό της διοργάνωσης, το 2005 και το 2008, όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε και τις δύο με 3-0 και 2-0, αντίστοιχα.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

olympiacos aris3 18012023 novibet


Ολυμπιακός – Άρης: Προγνωστικά 18/01/2023

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη στο προσεχές παιχνίδι με τον Άρη. Αυτό προκύπτει και από τη γενική εικόνα των ομάδων, αλλά και από τη συνολική προϊστορία των αναμετρήσεων στο «Γ. Καραϊσκάκης» τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο. Αρέσει πολύ ο άσος από ημίχρονο.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ 1/1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50

Το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων αναμένεται να είναι κάπως διαφορετικό σε προσέγγιση σε σχέση με το πρώτο. Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο ότι θα παίξει με αλλαγές, για να δώσει ο Μίτσελ ανάσες σε βασικούς. Λογικά και οι δύο ομάδες θα έχουν ευκαιρίες για γκολ και μπορούν να σκοράρουν.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.30

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Άρης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 18/01/2023

Ο Ολυμπιακός έχει αρκετό βάθος στον πάγκο του και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μίτσελ σκοπεύει να κάνει αλλαγές εν όψει του αγώνα με τον Άρη.

Εκτός πλάνων παραμένουν μόνο οι Μπα και Βατσλίκ, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Λογικά οι Τζολάκης, Ρέτσος, Μαρσέλο, Σισέ, Σαμασέκου και Ελ Αραμπί θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τζολάκης – Βρουσάι, Ρέτσος, Σισέ, Μαρσέλο – Σαμασέκου, Κασάμι – Μασούρας, Γκ. Ροντρίγκες, Φορτούνης – Ελ Αραμπί.

olympiacos aris4 18012023 novibet


Άρης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 18/01/2023

Με δύο απουσίες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Δεδομένη είναι η απουσία του Νταμπό, που τραυματίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος και αποχώρησε, αλλά και του Ενκουλού, που απουσιάζει εδώ και καιρό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σιαμπάνης – Εμπακατά, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Πίρσμαν – Νταρίντα, Ντουκουρέ – Καμάτσο, Μάνου Γκαρθία, Ιτούρμπε – Πάλμα.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ