el
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά, Ανάλυση 30/04/2024

Ο Ολυμπιακός έκανε την… μισή δουλειά στη Βαρκελώνη και την Τρίτη (30/04, 21:30) καλείται στο «σπίτι» του να νικήσει την Μπαρτσελόνα και να πάρει προβάδισμα στη σειρά των playoffs της Euroleague, στον δρόμο για το Final Four του Βερολίνου.

Στο 1-1 οι δύο ομάδες μετά τα δύο πρώτα ματς στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», στις 3 νίκες η πρόκριση στο μεγάλου ραντεβού που θα γίνει επί γερμανικού εδάφους, στα τέλη του Μαΐου.

Πλέον, οι Πειραιώτες έχουν τα δύο επόμενα παιχνίδια στο ΣΕΦ και την ευκαιρία να τελειώσουν με επιτυχία την αποστολή τους, ωστόσο το έργο τους μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς η Μπαρτσελόνα είναι «γεμάτη» σε όλες τις θέσεις και προφανώς πολύ ικανή να κάνει την ζημιά στο Φάληρο.

Με 800+ αγορές στη Novibet και live streaming το σπουδαίο παιχνίδι στο ΣΕΦ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση, Απουσίες 30/04/2024

Στο game 2 των playoffs της Euroleague στο «κάστρο» των Μπλαουγκράνα, η ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου δεν είχε περιθώρια για κάτι… άλλο πλην της νίκης και τελικά έφτασε σ’ αυτήν με σκορ 77-69.

Δύο βράδια μετά το μπρέικ του Ολυμπιακού, οι Καταλανοί ήταν ανώτεροι και χαμογέλασαν στο τέλος, έχοντας ως πρωταγωνιστές της ισοφάρισης της σειράς σε 1-1, τους Τζαμπάρι Πάρκερ (εξαιρετικός ο Αμερικανός φόργουορντ με 24 π.) και Αλεξ Αμπρίνες (9 π.), ο οποίος βγήκε μπροστά στο φινάλε και με 2 μεγάλα τρίποντα έσβησε την… φωτιά που πήγε να ανάψει η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα με την επιστροφή της από το -11 (48-37), στο οποίο βρέθηκε στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου.

Σε σχετικά καλό βράδυ, βρέθηκαν οι ψηλοί των «μπλαουγκράνα» Βέσελι (10 π., 6 ριμπ.) και Μπίλι Ερνανγκόμεθ (11 π., 4 ριμπ.).

Τα ομαδικά στατιστικά της Μπαρτσελόνα: 22/49 δίποντα, 9/19 τρίποντα, 6/10 βολές, 30 ριμπάουντ (15-15), 21 ασίστ, 7 κλεψίματα, 10 λάθη.

Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος (10 π., 7 ασίστ), Σακίλ ΜακΚίσικ (10 π.) και Άλεκ Πίτερς (20 π.) ήταν οι τρεις που ξεχώρισαν για τους Πειραιώτες, σε ένα παιχνίδι που η Μπαρτσελόνα έπαιζε σε όλο το ματς άμυνα στα όρια του φάουλ, ούσα σαφώς πιο δυνατή στο πίσω κομμάτι του παρκέ σε σχέση με το game 1.

Επίσης, σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα του Γ. Μπαρτζώκα έκανε 19 λάθη, με τους πόντους από τα λάθη του αντιπάλου να είναι 25-5 και να κρίνουν ουσιαστικά την αναμέτρηση – μαζί, φυσικά, με τα 15 επιθετικά ριμπάουντ των γηπεδούχων.

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 18/23 δίποντα, 8/27 τρίποντα, 9/13 βολές, 32 ριμπάουντ (9-23), 18 ασίστ, 6 κλεψίματα, 19 λάθη.

Χωρίς απουσίες ξανά η Μπαρτσελόνα, η οποία την Κυριακή έχασε στην Ανδόρα για το ισπανικό πρωτάθλημα (108-92), με τον Ρότζερ Γκριμάου να ξεκουράζει αρκετά τους βασικούς του παίκτες, αφού ουσιαστικά η ομάδα του δεν πρόκειται να μετακινηθεί από την 3η θέση της κανονικής περιόδου στην ACB.

Στον Ολυμπιακό, ο αρχηγός Κώστας Παπανικολάου άφησε πίσω την ίωση που τον ταλαιπώρησε την προηγούμενη εβδομάδα (έχασε και τα δύο ματς στην Βαρκελώνη) και επιστρέφει για να προσφέρει λύσεις και στα δύο μέρη του παρκέ.

Τη σπουδαία αναμέτρηση στο ΣΕΦ, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).


Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά 30/04/2024

Πολύ σημαντικό το game 3 στο ΣΕΦ, με την Μπαρτσελόνα να πηγαίνει προς το τζάμπολ, έχοντας το πάνω χέρι στα παιχνίδια της με τον Ολυμπιακό στη φετινή Ευρωλίγκα (τρεις νίκες μέχρι τώρα οι Καταλανοί, μία οι Πειραιώτες).

Με την έξτρα ώθηση που θα δώσει ο κόσμος, η ομάδα του Γ. Μπαρτζώκα θα προσπαθήσει να… απενεργοποιήσει την Μπαρτσελόνα μέσω της άμυνας.

Σε απόδοση 1.87 στη Novibet το Under 74,5 πόντοι της ισπανικής ομάδας.

Φαίνεται να… ξύπνησε, κάπως, ο Αλεκ Πίτερς, τώρα η ομάδα του τον χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά φέτος, σε απόδοση 1.91 το Over 12,5 πόντοι του Αμερικανού φόργουορντ των Πειραιωτών.

Τέλος, καλή ιδέα δείχνει το Under 17,5 συνολικά εύστοχα τρίποντα σε απόδοση 1.77, αφού όσο προχωράμε πιο βαθιά στη σειρά, τα ελεύθερα σουτ θα λιγοστεύουν.

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας με το καλύτερο σημείο από το κουπόνι στοιχήματος!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Μακάμπι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα

euro2024 gipeda novibet

EURO 2024: Γήπεδα, Πόλεις, Πρόγραμμα


eurovision 2024 novibet

Προγνωστικά Eurovision 2024: Φαβορί, Aουτσάιντερ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ