el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ: Προγνωστικά, Ανάλυση 21/09/2023

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Φράιμπουργκ για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League (22:00). Για τη σπουδαία αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ πήρε πολύ καλό βαθμό στη διαδικασία των προκριματικών του Europa League και αφού εξασφάλισε για άλλη μια σεζόν την παρουσία της στη φάση των ομίλων (13η σε όλες τις διοργανώσεις) τώρα καλείται να μπει με το δεξί, με όπλο την έδρα και την καλή ψυχολογία.

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Φράιμπουργκ θέλοντας να πάρουν ρεβάνς για την περσινή ήττα (0-3), ώστε να πάρουν κεφάλι στη μάχη της πρόκρισης και να επιβεβαιώσουν πως φέτος τα πάντα είναι αλλιώς στο μεγάλο λιμάνι.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι της πρεμιέρας του Europa League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στο Europa League!


Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ: Ανάλυση, Παρουσίαση 21/09/2023

Έφτασε η ώρα της πρεμιέρας στον όμιλο για τον Ολυμπιακό, που θέλει να αρχίσει με ιδανικό τρόπο το κυρίως ευρωπαϊκό πιάτο, στην 13η συνεχόμενη παρουσία του σε όμιλο (από τη σεζόν 2011/2012).

Πέρυσι στον αντίστοιχο αγώνα με την Φράιμπουργκ είχε υποστεί βαριά ήττα (0-3) και το κίνητρο είναι μεγάλο και γι’ αυτό το λόγο, με την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να θέλει να πιστοποιήσει την καλή της εικόνα.

Μια εικόνα που είχε και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, από όπου έφυγε αλώβητη (1-1) ώστε να συνεχίσει αήττητη σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σε 8 αγώνες οι Πειραιώτες έχουν 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και στοχεύουν σε νέο «τρίποντο» για να στείλουν μήνυμα πρόκρισης με το «καλημέρα» του 1ου ομίλου του Europa League.

Το γεμάτο «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι επιπλέον όπλο πέραν της καλής αγωνιστικής κατάστασης που έχει φανεί στο χορτάρι από τα έως τώρα επίσημα παιχνίδια, απέναντι σε μια ομάδα που δεν βρίσκεται σε αντίστοιχα καλή κατάσταση.

Η Φράιμπουργκ του Κρίστιαν Στράιχ έχει δύο συνεχόμενες ήττες εντός συνόρων και ψάχνει ευκαιρία ανασύνταξης, αλλά θα χρειαστεί να υπερκεράσει και τις απουσίες της, κάτι που στοχεύει να εκμεταλλευτούν οι Πειραιώτες, οι οποίοι θέλουν και να αποτινάξουν το κάκιστο σερί 11 αγώνων χωρίς νίκη απέναντι σε Γερμανούς.


Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ: Στατιστικά & Προϊστορία 21/09/2023

  • Οι δύο ομάδες συμμετέχουν στον 1ο όμιλο του Europa League, μαζί με Γουέστ Χαμ και Μπάτσκα Τόπολα.
  • Ολυμπιακός και Φράιμπουργκ είχαν αναμετρηθεί και πέρυσι, πάλι στον όμιλο του Europa League. Οι Γερμανοί είχαν νικήσει 0-3 στο Φάληρο, ενώ στο έτερο παιχνίδι το σκορ ήταν 1-1.
  • Ο Ολυμπιακός κόντρα σε γερμανικές ομάδες έχει ρεκόρ 5-1-15. Στα τελευταία 11 παιχνίδια έχει 0-1-10, με τελευταία επιτυχία το 3-1 επί της Ντόρτμουντ στο Φάληρο τη σεζόν 2011/2012 στους ομίλους του Champions League.
  • Τα περσινά ματς με τους Πειραιώτες ήταν τα πρώτα της Φράιμπουργκ απέναντι σε ελληνική ομάδα.
  • Οι «ερυθρόλευκοι» για να φτάσουν στον όμιλο απέκλεισαν στα προκριματικά Γκενκ (1-0, 1-1) και Τσουκαρίτσκι (3-1, 0-3).
  • Στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός έχει 3 νίκες και την ισοπαλία με την ΑΕΚ (1-1), ενώ η Φράιμπουργκ 2-0-2, με τελευταίο αποτέλεσμα την ήττα από τη Ντόρτμουντ (2-4).
  • Σε 8 επίσημους αγώνες ο Ολυμπιακός έχει 6 νίκες, 2 ισοπαλίες, έχοντας σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια του.
  • Οι «ερυθρόλευκοι» συμμετέχουν για 5η φορά σε όμιλο Europa League, ενώ τρέχουν σερί 13 ετών με παρουσία σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
  • H Φράιμπουργκ συμμετέχει για 6η σεζόν στην Ευρώπη. Πέρυσι έφτασε στους «16» του Europa League όπου αποκλείστηκε από τη Γιουβέντους.
  • Το πανόραμα των ομίλων του Europa League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ: Προγνωστικά 21/09/2023

Ο Ολυμπιακός αρχίζει από το Φάληρο τις μάχες στον όμιλο του Europa League. Η ομάδα του Μαρτίνεθ είναι αποφασισμένη να αφήσει πίσω την περσινή κάκιστη πορεία στη διοργάνωση και να κάνει νέο ξεκίνημα, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τη γερμανική ομάδα.

Το κατάμεστο γήπεδο θα είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, με το θετικό ξεκίνημα στη σεζόν να έχει συνέχεια.

ΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.70 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Ποντένσε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ήταν πολύ καλός και στο ντεμπούτο του ενώπιον του κοινού της ομάδας στη δεύτερη θητεία του θα είναι αιχμή του δόρατος και πιθανός σκόρερ.

ΣΚΟΡΕΡ ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΟΝΤΕΝΣΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 5.50 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/09/2023

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ σαφώς προσπαθεί ακόμα να μάθει την ομάδα του, ωστόσο έχει καταφέρει να βρει τη βάση για το αρχικό σχήμα, έχοντας στόχο να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα. Η μοναδική αλλαγή σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ αναμένεται να είναι ο Ορτέγκα αντί του Κίνι στα αριστερά της άμυνας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Φρέιρε, Ορτέγκα – Καμαρά, Χέσε – Μασούρας, Φορτούνης, Ποντένσε – Ελ Καμπί

Φράιμπουργκ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/09/2023

Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ θα παραταχθεί στην πρεμιέρα του ομίλου έχοντας ουκ ολίγα προβλήματα, με τον Γκρέγκοριτς (σκόρερ δύο γκολ στο περσινό 0-3) να είναι το πιο πρόσφατο, έχοντας αποχωρήσει «λαβωμένος» με την Ντόρτμουντ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Ατουμπόλου – Σμιτ, Γκουλντ, Γκίντερ – Σιλντίγια, Έγκεσταιν, Χόφλερ, Κούμπλερ – Ντόαν, Αντάμου, Γκρίφο.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ