el
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Λαμία: Προγνωστικά, Ανάλυση 03/09/2023

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία (20:00) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League. Για την αναμέτρηση στο Φάληρο ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ εξασφάλισε εύκολα και απλά την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και επιστρέφοντας εντός των τειχών συνεχίζει στο «σπίτι» της, καθώς υποδέχεται τη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης» με στόχο το 3/3, με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα, πιστοποιώντας το καλό τους ξεκίνημα στη σεζόν.

Με 1000+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Super League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στη Super League!


Ολυμπιακός – Λαμία: Ανάλυση, Παρουσίαση 03/09/2023

Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το 3/3 στο πρωτάθλημα δίνοντας άλλο ένα παιχνίδι στο Φάληρο. Μετά τις νίκες με τον Πανσερραϊκό (2-0) και τον Ατρόμητο (4-0) η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ υποδέχεται τη Λαμία για το απόλυτο και τη συνέχιση του σερί, μετά την ευρωπαϊκή πρόκριση στους ομίλους του Europa League καθώς η Τσουκαρίτσκι ήταν χαμηλό εμπόδιο, κάτι που φάνηκε και στη ρεβάνς της Σερβίας (0-3).

Οι Πειραιώτες συνεχίζουν να πραγματοποιούν αλλαγές, να ενισχύονται, αλλά και να μοντάρονται στην εκκίνηση της σεζόν, ωστόσο αυτό δεν έχει επηρεάσει τα αποτελέσματά τους, ωστόσο απέναντί τους θα βρουν μια ομάδα που έχει εκπλήξει ευχάριστα ως τώρα.

Η απόκτηση του Καρλίτος, αλλά και η δουλειά που συνεχίζει να κάνει από πέρυσι ο Λεωνίδας Βόκολος έχει άμεση επίδραση στην ομάδα της Φθιώτιδας, που έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς σε δύο αγωνιστικές και θέλει να αφήσει πίσω της την περσινή δραματική χρονιά, όπου εξασφάλισε την παραμονή την τελευταία αγωνιστική των Playouts.

Στο Φάληρο η Λαμία θα κυνηγήσει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα της ιστορίας της σε επίπεδο πρωταθλήματος, με τους «ερυθρόλευκους» να στοχεύουν να αποφύγουν κάποιο στραβοπάτημα.


Ολυμπιακός – Λαμία: Στατιστικά & Προϊστορία 03/09/2023

  • Ο Ολυμπιακός έχει 2/2 ως τώρα στο πρωτάθλημα, απέναντι σε Πανσερραϊκό (2-0) και Ατρόμητο (4-0).
  • Η Λαμία έχει μία νίκη με τον Άρη (1-0) και μία ισοπαλία στον Βόλο (2-2).
  • Σε 12 αγώνες ανάμεσα στις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός έχει το απόλυτο 12/12 με γκολ 32-2. Τα μοναδικά θετικά αποτελέσματα της Λαμίας είναι στο Κύπελλο (1 νίκες, 2 ισοπαλίες).
  • Ειδικότερα στο Φάληρο το «ερυθρόλευκο» 6/6 έχει έρθει με 13-0 γκολ.
  • Σε 6 επίσημους αγώνες ο Ολυμπιακός έχει 5 νίκες και μία ισοπαλία με 14-2 και 9 διαφορετικούς σκόρερ.
  • Σε 4/6 αγώνες του ο Ολυμπιακός έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του.
  • Η Βαθμολογία της Super League.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Ολυμπιακός – Λαμία: Προγνωστικά 03/09/2023

Ο Ολυμπιακός μετά την ευρωπαϊκή πρόκριση θέλει να συνεχίσει αντίστοιχα και στο πρωτάθλημα με 3/3 στο «Γ. Καραϊσκάκης», αυτή τη φορά κόντρα στη Λαμία.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει δείξει σοβαρότητα ως τώρα και έχοντας κάνει αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα στην εκκίνηση της σεζόν, παίρνοντας αποτελέσματα κερδίζει χρόνο και επίπεδο ετοιμότητας.

Σε 4/6 φετινά της παιχνίδια έχει κρατήσει ανέπαφη εστία και αυτό μπορεί να κάνει και τώρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.89 ΣΤΗ NOVIBET

Φορμαρισμένος είναι ο Γιώργος Μασούρας που έχει σκοράρει τρις στα δύο τελευταία παιχνίδια, συνεχίζοντας το σερί του.

ΣΚΟΡΕΡ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.88 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Λαμία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/09/2023

Ο Ολυμπιακός περιμένει τη Λαμία και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλει να κρατήσει τη φόρμα της ομάδας του σε καλό επίπεδο, ώστε να έρθει άλλη μία νίκη.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Κίνι, Ντόη, Ρέτσος, Ροντινέι – Καμαρά, Έσε – Φορτούνης, Σκάρπα, Μασούρας – Ελ Καμπί.

Λαμία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/09/2023

Για τον Λεωνίδα Βόκολο το μοναδικό πρόβλημα για το Φάληρο είναι η απουσία του Σιμόν που αποβλήθηκε στο ματς με τον Άρη.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Κοσέλεφ -Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Πάβλοβετς, Βασιλαντωνόπουλος – Μαρτίνεθ, Νούνιεζ, Στάνκο, Τσιλούλης – Καρλίτος, Σλίβκα.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ