el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 29/01/2023

Νέα γκέλα απαγορεύεται για τον Ολυμπιακό απέναντι στον ανεβασμένο ΟΦΗ στο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής της Super League!

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοδοξούν μέσα στο «Γ.Καραϊσκάκης» την Κυριακή το απόγευμα (16:00) να επιστρέψουν στις νίκες, προκειμένου να μην χάσουν την επαφή τους με την κορυφή της βαθμολογίας.

Με 800+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του Ολυμπιακού απέναντι στον ΟΦΗ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!


Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Ανάλυση, Παρουσίαση 29/01/2023

Ο Ολυμπιακός την περασμένη αγωνιστική «σκόνταψε» (1-1 Video) στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο με αποτέλεσμα να μείνει στο -6 από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό και στο -5 από τη 2η ΑΕΚ.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη «γκέλα» ανήκει στο παρελθόν, αφού για τους παίκτες του Μίτσελ μεσολάβησε η νίκη- πρόκριση -στους «4» του Κυπέλλου Novibet με αντίπαλο τον Άρη. Οι Πειραιώτες σ’ ένα ματς θρίλερ που κρίθηκε στο φινάλε επικράτησαν με γκολ του Ελ Αραμπί, όμως ο νεαρός τερματοφύλακας Τζολάκης ήταν ο ήρωας της αναμέτρησης.

O 20χρονος γκολκίπερ απέκρουσε πέναλτι του Γκρέι και ουσιαστικά έστειλε τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η πρόκριση επανέφερε τα χαμόγελα, όμως πλέον το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι να πατήσει και πάλι «γκάζι» με νίκες στο πρωτάθλημα.

Ο Μίτσελ έδωσε το σύνθημα λέγοντας: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για τον Τζολάκη γιατί προέρχεται από τις ακαδημίες μας. Πολλές φορές είμαστε αρκετά απαιτητικοί, πολλές φορές παραπονιόμαστε, όμως τώρα η συμπεριφορά, η στάση κι απόδοσή του ήταν εκπληκτική.

Οι αγώνες για πρόκριση στο Κύπελλο έχουν τέτοιες εναλλαγές και συγκινήσεις, εντάσεις και στιγμές που χρειάζεται πραγματικά να είσαι προσεκτικό. Τέλος καλό όλα καλά κοιτάμε το ματς με τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα. Ο αντίπαλος έχει βελτιωθεί και το παιχνίδι κρύβει κινδύνους. Πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση και πάθος για να πάρουμε τη νίκη».

Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού σχεδιάζει «φρεσκάρισμα».

Ο Ιν Μπομ πήρε «ανάσες» με τον Άρη και τώρα θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα. Φανέλα βασικού θα πάρει και ο Χάμες, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο Βικελίδης. Ο Φορτούνης θα ξεκινήσει επίσης στην 11αδα, αφού στη Θεσσαλονίκη έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Ντοι είναι τιμωρημένος και το κενό θα καλύψει ο Σισέ, ενώ ο Ρέαμπτσιουκ θα επανέλθει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στο δίλλημα Τζολάκης ή Πασχαλάκης νικητής αναμένεται να βγει ο δεύτερος, αφού ο Μιτσελ μοιράζει τον χρόνο σε Κύπελλο και πρωτάθλημα αντίστοιχα.

Ο ΟΦΗ τη δεομένη χρονική στιγμή είναι στα καλύτερά του. Οι Κρητικοί με τον Βάλντας Νταμπράουσκας στον πάγκο τους έχουν κάνει άλματα εξέλιξης και πλέον δεν αποτελούν εύκολη λεία για κανέναν αντίπαλο.

Συγκεκριμένα συμπλήρωσαν 5 σερί ματς αήττητοι την περασμένη αγωνιστική νίκησαν τον Αστέρα (1-0) και «σκαρφάλωσαν» στην 9η θέση της βαθμολογίας. Μάλιστα, μέσα στο αήττητο σερί ο ΟΦΗ έκανε «ζημιές» στην έδρα του  ΠΑΟΚ (1-1), αλλά και στη Λεωφόρο με τον  Παναθηναϊκό (0-0).

Το κλίμα εντός ομάδας είναι εξαιρετικό και οι Κρητικοί θα μπουν με καλή ψυχολογία στο Καραϊσκάκη, ενώ θα έχουν και τη συμπαράσταση των οπαδών τους.

Ο Νταμπράουσκας εμφανίστηκε αισιόδοξος παραμονή τους ματς.

«Για να βγει στο γήπεδο αυτό το αποτέλεσμα, δεν εργάζομαι μόνο εγώ αλλά όλοι όσοι έχουν σχέση με την ομάδα, ο καθένας δίνει από την δική του πλευρά ότι καλύτερο μπορεί και για αυτόν τον λόγο είμαστε όλοι ένα δυνατό γκρουπ. Σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, όμως εμείς ως ΟΦΗ έχουμε στόχο να μεγαλώνουμε συνεχώς από παιχνίδι σε παιχνίδι και να γινόμαστε καλύτεροι.

Δεν θα σας πω πως θα παίξουμε  γιατί θα το μάθει ο κος Μίτσελ, όμως η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει. Η ομάδα προετοιμάζεται για κάθε παιχνίδι με στόχο τη νίκη και αυτή πρέπει να είναι η σωστή νοοτροπία. Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος, όπου και αν αγωνιζόμαστε να στοχεύουμε στη νίκη» είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του ΟΦΗ.

Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Στατιστικά & Προϊστορία 29/01/2023

  • Οι Κρητικοί στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ (από τον Παναθηναϊκό), ενώ ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράνε 10 σερί ήττες από τον Ολυμπιακό.
  • 5 από τα 7 τελευταία ματς του Ολυμπιακού έχουν λήξει Under, ενώ το ίδιο νούμερο έχει και ο ΟΦΗ.
  • Ολυμπιακός και ΟΦΗ έχουν σε 19 αγώνες στο πρωτάθλημα 7 Over και 12 Under. Οι «ερυθρόλευκοι» στο Φάληρο μετρούν 3 Over και 6 Under, ενώ οι Κρητικοί εκτός έδρας έχουν 4 Over και 5 Under.
  • Ο Ολυμπιακός στις τελευταίες δύο νίκες με τον ΟΦΗ στον Πειραιά δεν δέχθηκε γκολ και πρόσφερε No Goal (2-0, 3-0).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Προγνωστικά 29/01/2023

Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη απέναντι στον ΟΦΗ στο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής. Οι Κρητικοί βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και θα παλέψουν για τη μεγάλη έκπληξη μέσα στο Φάληρο. Από την πλούσια γκάμα της Novibet επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για την αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι δύο ομάδες παρουσιάζουν τάση στα Under. Ο ΟΦΗ παίζει αμυντικά και έτσι κατάφερε να κάνει ζημιές και σε ΠΑΟΚ (0-0), ΟΦΗ (1-1). Η τακτική των φιλοξενούμενων δεν θα αλλάξει.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.55 ΣΤΗ NOVIBET ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ

Στα Combo Bets υπάρχουν δελεαστικές επιλογές και αποδόσεις που είναι ικανές να εκτοξεύσουν.

ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ UNDER 3,5

O ΟΦΗ θα παίξει (και) σκληρή άμυνα με στόχο να «μπλοκάρει» τα ατού του Ολυμπιακού. Για τον παραπάνω λόγο αξίζει να κοιτάξουμε τις αποδόσεις στις κάρτες.

ΟΦΗ OVER 2.5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.07

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Ατρόμητος – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ