el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 25/02/2023

Έφτασε η ώρα για την «μητέρα των μαχών» στην 24η αγωνιστική της Super League! Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους το Σάββατο (20:30) στο «Γ. Καραϊσάκης» σ’ ένα ντέρμπι που κόβει την ανάσα.

Οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι κυριολεκτικά και μεταφορικά «καίγονται» για το «τρίποντο» σε μια μονομαχία που ο νικητής θα παραμείνει γερά στο κόλπο του τίτλου και ο ηττημένος θα χάσει έδαφος.

Με 1000+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακός και Παναθηναϊκό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 25/02/2023

Τεράστιο το βαθμολογικό κίνητρο των ομάδων στο μεταξύ τους ματς. Είναι κάτι που έχουμα να το ζήσουμε αρκετό καιρό και πλέον το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο Φάληρο είναι ο «θανατός σου η ζώη μου».

Ο Ολυμπιακός απέχει πέντε βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας και φιλοδοξεί μέσα στην «καυτή» του έδρα να αποδείξει ότι είναι ικανός να υπερασπιστεί τον τίτλο του Πρωταθλητή.

Ο «ερυθρόλευκοι» υπό τις οδηγίες του Μίτσελ «τρέχουν» το μεγαλύτερο αήττητο σερί 15 αναμετρήσεων στη Super League, αφού έχουν να ηττηθούν από τις 17 Οκτωβρίου με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο.

Μάλιστα, τα δύο τελευταία δείγματα γραφής με Παναιτωλικό (6-1) και Λαμία (0-3) ήταν εντυπωσιακά με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπακαμπού. Ο 31χρονος επιθετικός με 11 γκολ είναι πρώτος στο φετινό πρωτάθλημα και στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει σκοράρει τέσσερα γκολ.

Ο Μίτσελ καταστρώνει πλάνο νίκης με επιθετική τακτική. Στη γραμμή κρούσης θα στηριχθεί στον Μπακαμπού. Για το ρόλο του οργανωτή προορίζεται ο Χάμες και οι Μπιελ, Κάνος στις πλευρές.

Οι θέσεις των χαφ είναι κλειδωμένες από τους Εμβιλά και Χουάνγκ και η τετράδα στην άμυνα μπροστά από τον Πασχαλάκη θα απαρτίζεται από τους Ροντινέι, Ρέμπτσιουκ, Ντόι και Παπασταθόπουλο. Σε περίπτωση που ο τελευταίος δεν είναι 100% έτοιμος τότε θα ξεκινήσει βασικός ο Μπα.

O Μίτσελ στάθηκετα στο μεγάλο ντέρμπι και εξέφρασε την αισιοδοξία του, λέγοντας::

«Πιστεύω πως η ομάδα μας θα παίξει καλά και δεν έχω μόνο ελπίδες αλλά με όλο τον σεβασμό που έχω για τον αντίπαλο πιστεύω πως θα κερδίσουμε. Μιας και παίζουμε με τον πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα εμείς έχουμε πάρα πολλά κίνητρα και πολλούς στόχους να εκπληρώσουμε σε αυτό το παιχνίδι. Το πρώτο είναι ότι ο κόσμος μας θα έρθει στο γήπεδο, θα γεμίσει το γήπεδο και αυτό μας κάνει να νιώθουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι.

Το δεύτερο είναι το πώς βλέπω εγώ την ομάδα μου και θα επαναλάβω αυτό που σας είπα την περασμένη εβδομάδα. Πως από τότε που ήρθαμε είμαστε μια ομάδα κυρίαρχη και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο».

Ο Παναθηναϊκός οδηγεί την κούρσα της βαθμολογία και με νίκη θα κάνει μεγάλο άλμα για τον τίτλο. Οι «πράσινοι» για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο του 2011 θα πατήσουν το τερέν του «Γ. Καραϊσκάκης» ως πρωτοπόροι της βαθμολογίας, ενώ υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν πάρει τον αέρα του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» υπό την καθοδήγηση του Σέρβου προπονητή μετράει τρεις ισοπαλίες (0-0, 0-0 πέρυσι και 1-1 φέτος) και δύο νίκες (2-1 και 1-2 πέρυσι). Οι «πράσινοι» στα τελευταία δύο παιχνίδια τους επανεμφάνισαν το καλό τους πρόσωπο.

Τη νίκη (1-2) κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» διαδέχθηκε η επικράτηση με 2-0 απέναντι στον Βόλο στη Λεωφόρο. Η έλευση του Μαντσίνι και η αγωνιστική άνοδο του Παλάσιος αποτελούν πλέον σημείο αναφοράς στην επιθετική λειτουργία.

O Γιοβάνοβιτς δεν επιθυμεί η ομάδα του να έχει παθητικό ρόλο στο ντέρμπι, αντίθετα θέλει να κάνει το παιχνίδι της και να ασκήσει ψηλά πίεση στους «ερυθρόλευκους». Ο Σέρβος προπονητής γνωρίζει ότι ο Ολυμπιακός έχει αδυναμίες στην άμυνα και θέλει να τις εκμεταλλευτεί.

Οι «πράσινοι» θα στηριχθούν στο ρητό ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Οι θέσεις των Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σάρλια, Πέρεθ, Κουρμπέλη, Μαντσίνι, Παλάσιος και Μπερνάρ είναι σίγουρες και υπάρχουν δύο διλλήματα.

Το πρώτο αφορά τη θέση του βασικού σέντερ φόρ με τους Ιωαννίδης και Σπόραρ να διεκδικούν τη θέση και το δεύτερο αυτή του αριστερού μπακ με τους Βαγιαννίδη και Κώτσιρα να έχουν μοιρασμένες πιθανότητες για το αρχικό σχήμα.


Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Στατιστικά, Προϊστορία 25/02/2023

  • Στα τελευταία 10 ντέρμπι στο Φάληρο ο Ολυμπιακός μετράει 6 νίκες (τελευταία ήταν τον Απρίλιο του 2021), ο Παναθηναϊκός μία (1-2 πέρυσι) και τρία παιχνίδια σταμάτησαν στην ισοπαλία.
  • Γεμάτη σπουδαία παιχνίδια είναι η παράδοση στα ντέρμπι «αιωνίων». Ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης ο Ολυμπιακός μετράει 86 νικες, ο Παναθηναϊκός 53 επιτυχίες, ενω 72 παιχνίδια έχουν σταματήσει στην ισοπαλία.
  • Σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας οι ισοπαλίες στα ντέρμπι προηγούνται. 51 «Χ»,, 50 νίκες του Ολυμπιακού και 33 του Παναθηναίκου είναι ο συνολικός απολογισμός.
  • Στην έδρα του Ολυμπιακού και σε επίπεδο Α’ Εθνικής (από το 1959) οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 32 νίκες, ο Παναθηναϊκός 13 επιτυχίες και 23 ματς έληξαν ισοπαλία.
  • Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου το ντέρμπι στη Λεωφόρο έληξε 1-1. Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος. Ο Μπιελ άνοιξε το σκορ και ο Σπόραρ ισοφάρισε με πέναλτι στις καθυστερήσεις.

 

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 25/02/2023

Ντερμπάρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να διεκδικούν το τίτλο και να «καίγονται« για τους βαθμούς της νίκης. Για το μεγάλο ματς στο Φάληρο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα από τις αμέτρητες αγορές που προσφέρει η Novibet.

Ο Παναθηναϊκός με τον Γιοβάνοβιτς στο τιμόνι του είναι αήττητος κόντρα στον Ολυμπιακό και μετράει τρεις ισοπαλίες (0-0, 0-0 πέρυσι και 1-1 φέτος) και δύο νίκες (2-1 και 1-2 πέρυσι).

Χ2 ΔΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.82 ΣΤΗ NOVIBET

o Παναθηναϊκός μόλις δύο αγωνιστικές κατέβηκε από την κορυφή της βαθμολογίας και στη συνέχει πήρε το… ασανσέρ και ξαναπάτησε στην πρώτη θέση.

Η προσαρμογή του Μαντσίνι και η αγωνιστική άνοδο του Παλάσιος έχουν εκτοξεύσει τα επιθετικά νούμερα του Παναθηναϊκού. Ο Ολυμπιακός επιθετικά είναι επίσης πανίσχυρος με τους Χάμες, Μπακαμπού, Μπιελ, αλλά και τον Ελ Αραμπί που έρχεται από τον πάγκο.

ΑΠΟΔΟΣΗ 2.60 ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ OVER 2.5

Δεν περνάει απαρατήρητη η φόρμα του Μπακαμπού, ο οποίος στα πέντε τελευταία ματς έχει βρει τέσσερις φορές δίχτυα.

Anytime σκόρερ Μπακαμπού σε απόδοση 3.00 στη novibet

Ο Παλάσιος πλέον απειλεί με αξιώσεις. Ο εξτρέμ από την Αργεντινή κόντρα στον Άρη πέτυχε το νικητήριο γκολ, με τον Βόλο είχε δύο δοκάρια, ενώ πέρυσι στο Φάληρο βρήκε δίχτυα.

ανυτιμε σκορερ παλασιοσ σε αποδοση 6.50 στη novibet 

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 25/02/2023

Ο Μίτσελ σχεδιάζει επιθετικό πλάνο με στόχο να μην αφήσει τους πράσινους να πάρουν ανάσα στο καυτό «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Παπασταθόπουλος ξεπέρασε το πρόβλημα και είναι πανέτοιμος. Στο απουσιολόγιο του Ισπανού προπονητή βρίσκονται οι Ρέτσος και Γκάρι Ροντρίγκες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Χουάνγκ – Κάνος, Μπιέλ, Χάμες – Μπακαμπού.

Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 25/02/2023

Ο Γιοβάνοβιτς έχασε παραμονή του ντέρμπι τον Βέρμπιτς, αφού ο Σλοβένος υπέστη θλάση. Ο Μάγκνουσον μπήκε στην αποστολή, όμως μετά από 1,5 μήνα απουσίας είναι απίθανο να βοηθήσει σ’ ένα τόσο κομβικό ματς. Ο Κλάινχαϊσλερ είναι πανέτοιμος και θα έρθει από τον πάγκο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ – Ρούμπεν Πέρεθ, Κουρμπέλης,  – Παλάσιος, Μαντσίνι, Μπερνάρ – Ιωαννίδης (Σπόραρ).

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ