el
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Βόλος: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 30/04/2023

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Βόλο (20:00) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Playoffs. Για το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ουσιαστικά αδιάφορη βαθμολογικά είναι η αναμέτρηση στο Φάληρο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βόλο.

Οι τρεις συνεχόμενες ήττες του Ολυμπιακού άφησαν τους Πειραιώτες πολύ μακριά από την κορυφή και πλέον ρεαλιστικός στόχος είναι η 3η θέση.

Η επιστροφή στις νίκες είναι επιτακτική ανάγκη για τους Πειραιώτες περισσότερο για το γόητρο, με τους Βολιώτες από την πλευρά τους να αναζητούν όσο το δυνατόν καλύτερο φινάλε στη σεζόν, που είναι έτσι κι αλλιώς πετυχημένη για την ομάδα της Μαγνησίας.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Ολυμπιακός – Βόλος: Ανάλυση, Παρουσίαση 30/04/2023

Ο Ολυμπιακός διανύει το χειρότερο σερί του στο πρωτάθλημα εδώ και 6 χρόνια. Το 2017 είχε υποστεί για τελευταία φορά τρεις συνεχόμενες ήττες, όπως τώρα, με την ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό να προέρχεται από ήττες απέναντι σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Άρη.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται τον Βόλο στο Φάληρο με μοναδικό στόχο τη νίκη, ώστε να ξεκολλήσουν από τους 63 βαθμούς και να αφήσουν πίσω το αρνητικό σερί.

Εξάλλου τα Playoffs έχουν εξελιχθεί σε «εφιάλτη», καθώς σε 6 αγώνες ο απολογισμός είναι μόλις 7 βαθμοί και μόλις πριν από 3 αγωνιστικές η διαφορά από την κορυφή ήταν στους 3 βαθμούς.

Μάλιστα θα μπορούσε να είναι και στον πόντο, αλλά οι Πειραιώτες είχαν «αυτοκτονήσει» με τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης», μένοντας στο 2-2 παρά το υπέρ τους 2-0. Όμως μετά ακολούθησε η μία ήττα μετά την άλλη, με αποτέλεσμα να τελειώσει η υπόθεση τίτλος, αλλά και το Champions League, με τη διαφορά στο -12 από τους δύο πρωτοπόρους, 4 στροφές πριν το τέλος.

Το «τρίποντο» με τους Θεσσαλούς είναι θέμα γοήτρου για τον Ολυμπιακό, όπως και για τον Βόλο, που έχει καταφέρει να πάρει βαθμό μόνο από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (0-0) και στοχεύει να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια πετυχημένη σεζόν, κατά την οποία κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

 


Ολυμπιακός – Βόλος: Στατιστικά & Προϊστορία 30/04/2023

  • Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης με 63 βαθμούς.
  • Ο Βόλος βρίσκεται στην 6η θέση της κατάταξης με 40 βαθμούς.
  • Την προηγούμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (2-1), ενώ ο Βόλος στο Πανθεσσαλικό από τον Παναθηναϊκό (0-2).
  • Στους 3 αγώνες που έχουν δώσει οι δύο ομάδες φέτος, ο Ολυμπιακός επικράτησε στο Πανθεσσαλικό τόσο στην κανονική περίοδο (0-4), όσο και στα Playoffs (0-3), ενώ ο Βόλος απέσπασε ισοπαλία στο Φάληρο (1-1) στην κανονική περίοδο.
  • Συνολικά σε 9 αγώνες ο Ολυμπιακός μετρά 7 νίκες, ενώ 2 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.
  • Ο Βόλος με 13 γκολ έχει τη χειρότερη άμυνα στα Playoffs μαζί με αυτή του ΠΑΟΚ, έχοντας διατηρήσει ανέπαφη την εστία του μόνο στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό.
  • Παράλληλα οι Θεσσαλοί με 2 γκολ έχουν τη χειρότερη επίθεση στο μίνι πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει μόνο στην ήττα από τον ΠΑΟΚ (4-2).
  • Ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί 10 γκολ, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία του μόνο στο Πανθεσσαλικό.
  • Με τις 3 συνεχόμενες ήττες στα Playoffs οι Πειραιώτες τρέχουν το χειρότερο σερί τους εδώ και 6 χρόνια, καθώς το 2017 είχαν αντίστοιχο σερί.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Ολυμπιακός – Βόλος: Προγνωστικά 30/04/2023

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Βόλο, με δύο από τις χειρότερες άμυνες των Playoffs να τίθενται αντιμέτωπες.

Ο Βόλος έχει δεχθεί 13 γκολ (σε 5/6 αγώνες του), ενώ ο Ολυμπιακός 10 (επίσης σε 5/6 αγώνες του), με τον αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» να υπόσχεται γκολ, καθώς το βαθμολογικό κίνητρο ουσιαστικά απουσιάζει.

GOAL/GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.55 ΣΤΗ NOVIBET

Παράλληλα μπορούμε να επιλέξουμε να σημειωθεί το πρώτο γκολ νωρίς στο παιχνίδι. Στα δύο παιχνίδια στο Πανθεσσαλικό που συνδυάστηκαν με ευρείες νίκες του Ολυμπιακού το σκορ είχε ανοίξει μόλις στο 7’ και αυτή τη φορά ένα γκολ μπορεί να ανοίξει το παιχνίδι.

ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 28:00 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.72 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Βόλος έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 30/04/2023

Ο Ολυμπιακός βαδίζοντας σιγά-σιγά στο φινάλε της σεζόν θέλει να κάνει το καθήκον του απέναντι στον Βόλο, με τον Ζοσέ Ανιγκό να συνεχίζει το rotation όπως έπραξε και στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ανδρούτσος – Εμβιλά, Κασάμι – Φορτούνης, Μασούρας, Χουάνγκ, Μπακαμπού.

Βόλος: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 30/04/2023

Για τον Βόλο τα υπόλοιπα παιχνίδια των Playoffs ουσιαστικά είναι διαδικαστικά, με τον Κώστα Μπράτσο να έχει «πονοκέφαλο» με την κατάσταση του Μπαριέντος ο οποίος υπέστη αυτόματο πνευμονοθώρακα και η συμμετοχή του είναι κάτι παραπάνω από αμφίβολη.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κότνικ – Άλχο, Σιέλης, Πίρινεν, Λούνα – Τσοκάνης, Μεταξάς – Τσιρίνος, Γκάγκι, Ντέλετιτς – Οζέγκοβιτς.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ