el
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 23/04/2023

Σπουδαίο και πολύ σημαντικό ντέρμπι στη Super League. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ (21:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ουσιαστικά παίζει το τελευταίο του χαρτί για την κούπα, την ώρα που η… φορτσάτη «Ένωση» θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή με ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για το κομβικό ματς στο Φάληρο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Η πιο συναρπαστική Super League στην τελική της ευθεία!

 


Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Παρουσίαση, 23/04/2023

Λίγες ημέρες μετά τη ρεβάνς στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, ο Ολυμπιακός υποδέχεται ξανά την ΑΕΚ σε ένα καθοριστικό ματς για την Super League. Η νίκη (2-1) δεν βοήθησε τους Πειραιώτες, αφού η «Ένωση» πήρε την πρόκριση μετά το εντυπωσιακό 3-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Βέβαια, αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ομάδας των «ερυθρόλευκων» επί της ΑΕΚ, καθώς προηγήθηκε το εντυπωσιακό 3-1 στη κανονική διάρκεια της Super League.

Είναι προφανές πως το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των πλέι-οφ είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτά που προηγήθηκαν. Ο Ολυμπιακός, που είναι 3ος με 63 βαθμούς, παίζει το τελευταίο του χαρτί για τον τίτλο και θέλει να μείνει ζωντανός σε μία μάχη που, έτσι κι αλλιώς, ενδέχεται να χαθεί άμεσα. Σε αυτό έπαιξε φυσικά ρόλο και η ήττα στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό (2-0), που έφερε γκρίνια και αλλαγές, αφού ο Χάμες Ροντρίγκες αποδεσμεύτηκε πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Αντίθετα, η – αήττητη στα πλέι οφ – ΑΕΚ «έπιασε» κορυφή (69β.) και πλέον κοιτά κάθε παιχνίδι σαν τελικό και σαν ένα ακόμα βήμα πιο κοντά προς την κατάκτηση του τίτλου της Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι», που κέρδισαν κατά σειρά τον ΠΑΟΚ, το Βόλο και τον Άρη μετά την ισοπαλία (0-0) με τον Παναθηναϊκό, καλούνται να βρουν λύση στην μεγάλη απουσία του Σέρχιο Αραούχο. Ο αρχηγός της ΑΕΚ τέθηκε νοκ-άουτ με τραυματισμό στο γόνατο και ο Ματίας Αλμέιδα έχασε ένα πολύτιμο εργαλείο, που έκανε όλες τις δουλειές στο γήπεδο.

Με βάση τα δεδομένα, ο Στίβεν Τσούμπερ αναμένεται να πάρει τη θέση του στην ενδεκάδα. Ο Ελβετός βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση, «καθάρισε» τον Άρη με δύο υπέροχα γκολ και θα αποτελέσει παίκτη-κλειδί μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Από εκεί και πέρα, ο Αλμέιδα υπολογίζει και στον πολύτιμο Νορντίν Άμραμπατ, που επιστρέφει σε δράση μετά τον τραυματισμό του, όμως εκτός παραμένει ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Εξαιρετικά αμφίβολοι οι Κώστας Γαλανόπουλος και Μιλάντ Μοχαμαντί, οι οποίοι έχασαν αρκετές προπονήσεις στη διάρκεια της εβδομάδας.

Σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, o Ζοσέ Ανιγκό είδε με ανακούφιση τους Γιαν Εμβιλά, Ουσεϊνού Μπα και Γκάρι Ροντρίγκες να προπονούνται κανονικά μετά την ίωση που τους ταλαιπώρησε μέσα στην εβδομάδα. Οι δύο πρώτοι αναμένεται να ξεκινήσουν στη βασική ενδεκάδα, μαζί με τους «σίγουρους» Πασχαλάκη, Ροντινέι, Ρέαμπτσιουκ, Χουάνγκ, Μπακαμπού και Φορτούνη. Ερωτηματικό υπάρχει στις θέσεις των στόπερ και στη μεσοεπιθετική γραμμή, με τους Σισέ, Παπασταθόπουλο, Μασούρα, Μπιέλ και Βαλμπουενά να διεκδικούν δύο θέσεις.

 


Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Στατιστικά και Προϊστορία 23/04/2023

  • Ο Ολυμπιακός κέρδισε στα τελευταία δύο ματς την ΑΕΚ. Τα δύο παιχνίδια έληξαν G/G και Over 2,5.
  • Ο Ολυμπιακός «τρέχει» σερί εννιά αγώνων χωρίς ήττα ως γηπεδούχος απέναντι στην ΑΕΚ. Σε αυτό το διάστημα, οι Πειραιώτες μέτρησαν εφτά νίκες και δύο ματς έληξαν ισόπαλα.
  • Πέντε από τις εφτά νίκες του Ολυμπιακού συνοδεύτηκαν με No Goal.
  • Η ΑΕΚ είναι αήττητη στα πλέι-οφ, έχοντας μία ισοπαλία και τρεις νίκες σε τέσσερα ματς.
  • Ολυμπιακός έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα τέσσερα παιχνίδια των πλέι-οφ.
  • Έξι από τα εφτά τελευταία ματς του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκαν με Οver 2,5 γκολ.
  • Τρία από τα τέσσερα παιχνίδια της ΑΕΚ στα πλέι-οφ έληξαν με Under 1,5 γκολ και No Goal.
  • Η βαθμολογία της Super League.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Προγνωστικά 23/04/2023

Ντέρμπι με πολύ σημαντικό βαθμολογικό υπόβαθρο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός ξέρει ότι σε περίπτωση ήττας αποχαιρετά κάθε ελπίδα για τον τίτλο, ενώ η ΑΕΚ θέλει να μείνει στη κορυφή και να… σβήσει ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι με επιτυχία.

Για το σπουδαίο ματς επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.86 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να ψάξει το γκολ, ενώ είναι μία ομάδα με αστάθεια και πολλά λάθη στο αμυντικό κομμάτι. Η ΑΕΚ έχει ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό στυλ με επιθετική προσέγγιση, οπότε είναι πιθανό να δούμε αρκετά γκολ στον αγώνα.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ Η ΑΕΚ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.30 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει σίγουρα μεγαλύτερη εμπειρία στα ντέρμπι από τον Ζοσέ Ανιγκό, ο οποίος έδειξε και στο ματς της Λεωφόρου ότι δεν του είναι εύκολο να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Η ΑΕΚ θα φυλάξει τα νώτα της και έχει τα απαραίτητα «εργαλεία» στην επίθεση για να χτυπήσει πρώτη και να φέρει το ματς στα μέτρα της.

ΣΤ. ΤΣΟΥΜΠΕΡ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.00 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Ελβετός… καθάρισε κόντρα στον Άρη με δύο τρομερά γκολ και η απουσία του τραυματία Σέρχιο Αραούχο θα του δώσει – κατά πάσα πιθανότητα – θέση στη βασική ενδεκάδα. Ακόμα και από τον πάγκο όμως, ο Τσούμπερ μπορεί να βρει χώρους και να απειλήσει την εστία του Πασχαλάκη.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΑΕΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Ολυμπιακός: Απουσίες, Ενδεκάδα 24/04/2023

Δεν έχει σημαντικά προβλήματα ο Ανιγκό, αφού οι Εμβιλά, Μπα και Ροντρίγκες ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπώρησε και θα είναι διαθέσιμοι. Ο Σισέ είναι αμφίβολος, όμως όλα δείχνουν πως θα βρίσκεται στην αποστολή και διεκδικεί μία θέση στην άμυνα μαζί με τον Παπασταθόπουλο. Επίσης, όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσουν μαζί οι Φορτούνης και Βαλμπουενά.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ – Χουάνγκ, Εμβιλά – Μασούρας, Βαλμπουενά, Φορτούνης – Μπακαμπού


ΑΕΚ: Απουσίες, Ενδεκάδα 24/04/2023

Η απουσία του Σέρχιο Αραούχο θα φέρει πιθανότατα τον Τσούμπερ στο πλευρό του Λιβάι Γκαρσία στην επίθεση. Υπάρχει σενάριο που τοποθετεί τον Πινέδα σε ρόλο περιφερειακού φορ και τους Γιόνσον – Σιμάνσκι στο κέντρο, ενώ θέση βασικού διεκδικούν οι Τζαβέλλας και Ελίασον.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Αθανασιάδης – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Άμραμπατ, Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς – Τσούμπερ, Γκαρσία

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ