el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση 27/09/2023

Εμβόλιμη αγωνιστική με ντέρμπι στη Super League. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη (20:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες παραμένουν πρώτοι στην βαθμολογία (13β.) και θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο εντός συνόρων, ενώ ο ανεβασμένος Άρης (τρία ματς χωρίς ήττα) φιλοδοξεί να κάνει τη ζημιά και να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από μία έδρα στην οποία μετρά 23 σερί ματς χωρίς νίκη.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Κηφισιά με 4-0 την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ εύκολη νίκη κατέγραψε και ο Άρης με το άνετο 3-0 επί του Παναιτωλικού.

Για το ματς στο Φάληρο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στη Super League!


Ολυμπιακός – Άρης: Παρουσίαση, Ανάλυση 27/09/2023

Σημαντικό παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη (20:30) για την εμβόλιμη 6η αγωνιστική της Super League.

Μετά από δύο ματς χωρίς νίκη (1-1 με την ΑΕΚ και ήττα από την Φράιμπουργκ με 3-2), ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση κόντρα στην Κηφισιά και έφτασε σε μία εμφατική και άνετη νίκη (4-0). Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ διατήρησε την πρωτιά έχοντας συνολικά 13 βαθμούς και είναι προφανές πως θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο, γνωρίζοντας πάντως πως ο Άρης είναι σαφώς πιο δύσκολος και επικίνδυνος αντίπαλος από την Κηφισιά.

O Χέσε αναμένεται να μείνει ξανά εκτός δράσης, λόγω του κατάγματος στη μύτη, ενώ όλα δείχνουν πως θα επιστρέψουν στην ενδεκάδα οι Ροντινέι, Φρέιρε, Φορτούνης και Μασούρας. Επίσης, θέση βασικού διεκδικούν οι Αλεξανδρόπουλος, Ιμπόρα, Σολμπάκεν και Γιόβετιτς.

Στην άλλη μεριά, ο Άρης βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση μετά την επάνοδο του Άκη Μάντζιου στην τεχνική του ηγεσία. Οι «κίτρινοι» ανέβηκαν βαθμολογικά και «τρέχουν» σερί τριών αγώνων χωρίς ήττα. Σε αυτό το διάστημα, ο Άρης κέρδισε τον Αστέρα Τρίπολης (3-2) και τον Παναιτωλικό (3-0), ενώ έφυγε αλώβητος από το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας (0-0 με τον ΠΑΟΚ).

Όπως όλα δείχνουν, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα παραταχθεί με αμυντικογενές σχήμα, που θα περιλαμβάνει τρία κεντρικά χαφ. Έτσι, ένας εκ των Ντουκουρέ και Ζουλ θα πάρει θέση στο πλευρό των Νταρίντα και Βερστράτε, με τους Σουλεϊμάνοφ και Κάρλσον να βοηθούν τον Μορόν στην επίθεση. Επίσης, ο Μοντόγια αναμένεται να παίξει στα αριστερά της άμυνας, κάτι που θα διατηρήσει τον Οντουμπάτζο στην βασική ενδεκάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο Άρης καλείται να διαχειριστεί την κάκιστη παράδοση στα παιχνίδια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Το περσινό 2-2 έβαλε… στοπ σε έξι σερί ήττες για τους «κίτρινους», οι οποίοι κέρδισαν για τελευταία φορά στο συγκεκριμένο γήπεδο το μακρινό 2002.

Στα τελευταία τρία παιχνίδια των δύο ομάδων κυριαρχεί η ισορροπία, αφού ο Ολυμπιακός και ο Άρης μοιράστηκαν από μία νίκη, ενώ ακόμα ένα ματς έληξε ισόπαλο.


Ολυμπιακός – Άρης: Στατιστικά και Προϊστορία 27/09/2023

  • Τρομερή η παράδοση του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρης ως γηπεδούχος: Οι Πειραιώτες τρέχουν σερί 23 αγώνων χωρίς ήττα.
  • Η τελευταία νίκη του Άρη εκτός έδρας καταγράφηκε το 2002.
  • Πέντε από τα εφτά τελευταία Ολυμπιακός – Άρης στο «Γ. Καραϊσκάκης» έληξαν με No Goal.
  • Ο Άρης μετρά μία νίκη και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία ματς του Ολυμπιακού, εντός και εκτός έδρας.
  • Ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά του παιχνίδια.
  • Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος εντός συνόρων και σε πέντε ματς έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ.
  • Ο Άρης είναι αήττητος στα τελευταία τρία παιχνίδια του, μετρώντας δύο νίκες και μία ισοπαλία.
  • Η βαθμολογία της Super League.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Ολυμπιακός – Άρης: Προγνωστικά 27/09/2023

Παρά την αγωνιστική άνοδο του Άρη, που συνδυάζεται σταθερά με σωστό πλάνο από τον Άκη Μάντζιο, ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Οι Πειραιώτες έχουν εξαιρετική «παράδοση» κόντρα στους Θεσσαλονικείς, ενώ διαθέτουν αρκετά «όπλα» στην μεσοεπιθετική τους γραμμή.

Για το ματς στο Φάληρο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

1 & UNDER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.60 ΣΤΗ NOVIBET

O Άρης θα περιμένει πίσω από την μπάλα και δύσκολα θα βγει για να πιέσει ψηλά, κάτι που σίγουρα θα προβληματίσει τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι διαθέτουν ποιότητα, οι παίκτες-κλειδιά έχουν φρεσκάδα και μπορούν να φτάσουν στη νίκη, ακόμα και αν αυτό γίνει με… ιδρώτα.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο Γ.ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.50 ΣΤΗ NOVIBET

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει στην ενδεκάδα και σίγουρα θα βρει χώρο για δράση. Ο φετινός Μασούρας, που παίζει κοντά στο «9», εξελίσσεται σε σημείο αναφοράς και μπορεί να σκοράρει σε ένα ματς με δυσκολίες.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Άρης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ολυμπιακός – Άρης: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 27/09/2023

Μετά το rotation με την Κηφισιά, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα επαναφέρει στην ενδεκάδα τους Φορτούνη, Μασούρα, Ιμπόρα, Φρέιρε και Ροντινέι, ενώ ενδέχεται να πάρουν ξανά αρκετό χρόνο συμμετοχής – έστω και από τον πάγκο – οι Γιόβετιτς και Σολμπάκεν. Παραμένει εκτός δράσης ο Χέσε.

Στην άλλη πλευρά, ο Άρης θα παραταχθεί με τρία κλασικά κεντρικά χαφ για ένα συμπαγές κέντρο. Οι Σουλεϊμάνοφ και Κάρλσον θα στηρίξουν τον Μορόν στην επίθεση και κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε ξανά το «τρικ» με τον Μοντόγια στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ολυμπιακός (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Φρέιρε, Ρέτσος, Ορτέγκα – Ιμπόρα, Καμαρά – Ποντένσε, Φορτούνης, Μασούρας – Ελ Κααμπί

Άρης (4-3-3): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια – Νταρίντα, Ζουλ, Βερστράτε – Κάρλσον, Μορόν, Σουλεϊμάνοφ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ