el
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ομόνοια – Καμπάλα: Προγνωστικά, Ανάλυση 03/08/2023

Η Ομόνοια υποδέχεται την Καμπάλα (20:00) με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League. Για τη σημαντική ρεβάνς του ΓΣΠ ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ώρα Ευρώπης, ώρα πρόκρισης για την Ομόνοια που καλείται να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση στον επόμενο προκριματικό του Conference League μετά τη νίκη στο Αζερμπαϊτζάν επί της Καμπάλα (2-3).

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή χάρη στο χατ-τρικ του Μπεζούς θριάμβευσε στον πρώτο αγώνα του δεύτερου προκριματικού και πλέον στο ΓΣΠ καλείται να καπαρώσει το εισιτήριο της πρόκρισης.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ματς της Ομόνοιας για τα προκριματικά του Conference League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο  Conference League! 


Ομόνοια – Καμπάλα: Ανάλυση, Παρουσίαση 03/08/2023

Η Ομόνοια μπήκε με το δεξί στην ευρωπαϊκή σεζόν με το «διπλό» στην έδρα της Καμπάλα και στη ρεβάνς του ΓΣΠ καλείται να ολοκληρώσει τη δουλειά για να συνεχίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Στον πρώτο αγώνα στην έδρα της Καμπάλα κατάφερε να… επιβιώσει παίρνοντας τη νίκη με ανατροπή και χάρη στον οίστρο του Μπεζούς που «χτύπησε» με τρία γκολ, εκ των οποίων δύο με απευθείας φάουλ και το άλλο με πέναλτι!

Αμυντικά η ομάδα της Λευκωσίας έδειξε να αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς δέχθηκε δύο γκολ, αλλά και πολλές φάσεις για γκολ από τους Αζέρους, μεταξύ αυτών και δύο δοκάρια.

Στη ρεβάνς η εικόνα των κυπελλούχων Κύπρου οφείλει να είναι βελτιωμένη για να μην έχουν προβλήματα όσον αφορά την πρόκριση, με τον κόσμο να ετοιμάζεται να γεμίσει το ΓΣΠ ώστε να αποτελέσει έξτρα ώθηση για την ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή που γνωρίζει πως η ομάδα του ακόμα δεν είναι έτοιμη στην αρχή της σεζόν.

Η Καμπάλα από την πλευρά της κυνηγά μια επιτυχία ανάλογη της διετίας 2015-2016, όταν είχε φτάσει στους ομίλους του Europa League και μάλιστα την πρώτη φορά αποκλείοντας τον Παναθηναϊκό στα Playoffs.

Η ομάδα της Λευκωσίας έχει υψηλούς στόχους καθώς κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι έχοντας αποκτήσει Τσιπριάνο (αριστερός μπακ), Σίμιτς (επιτελικός μέσος), Σεμέδο (αριστερός εξτρέμ), Κουλιμπαλί (κεντρικός αμυντικός), ενώ αναμένονται κι άλλες κινήσεις που θα αφορούν επιθετικό, δεξιό εξτρέμ και ακόμα ένας μέσος, την ώρα που έχουν αποχωρήσει εκ των βασικών οι Ντίσκερουντ, Γιούστε και Παπουλής.


Ομόνοια – Καμπάλα: Στατιστικά & Προϊστορία 03/08/2023

  • Στον πρώτο αγώνα στο Αζερμπαϊτζάν η Ομόνοια πήρε τη νίκη (2-3) χάρη στο χατ-τρικ του Μπεζούς (45+1’, 50’, 82’) απέναντι στα δύο γκολ του Αλάχ (4’, 62’) για τους γηπεδούχους της Καμπάλα.
  • Ο νικητής του ζευγαριού θα αναμετρηθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο με το νικητή του ζευγαριού Μίντιλαντ-Πρόγκρες. Η Μίντιλαντ επικράτησε με 2-0 στον πρώτο αγώνα.
  • Πέρυσι η Ομόνοια βρέθηκε στους ομίλους του Europa League όπου τερμάτισε τελευταία χωρίς να κερδίσει κάποιο βαθμό απέναντι σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Σέριφ.
  • Την περσινή σεζόν η Ομόνοια τερμάτισε 6η στην κατάταξη του πρωταθλήματος, ωστόσο κέρδισε ευρωπαϊκό εισιτήριο καθώς για δεύτερη σερί χρονιά κέρδισε το Κύπελλο Κύπρου.
  • Στο πρώτο επίσημο εγχώριο παιχνίδι της σεζόν η Ομόνοια ηττήθηκε με 2-0 από τον Άρη Λεμεσού στον τελικό του Σούπερ Καπ.
  • Με το χατ-τρικ στον πρώτο αγώνα ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός Ρομάν Μπεζούς έγινε ο 4ος που το καταφέρνει με τη φανέλα της Ομόνοιας σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, μετά τους Σωτήρη Καϊάφα, Ράινερ Ράουφμαν και Μιχάλη Κωνσταντίνου.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

omonoia novibet


Ομόνοια – Καμπάλα: Προγνωστικά 03/08/2023

Η Ομόνοια έχει την ευκαιρία να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Conference League απέναντι στην Καμπάλα.

Η ομάδα του Αζερμπαϊτζάν λόγω της ήττας στον πρώτο αγώνα είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει τουλάχιστον ένα γκολ και θα αφήσει χώρους στα μετόπισθεν. Με τους Σεμέδο Λοίζου Κακουλλή η Ομόνοια διαθέτει μια πολύ γρήγορη 3άδα μπροστά και θα βρει ευκαιρίες για να τιμωρήσει τους Αζέρους.

Από την άλλη όμως, η Καμπάλα έδειξε ποιότητα μπροστά και σε συνδυασμό με την αστάθεια σε αμυντική συμπεριφορά της Ομόνοιας, θα βρει και αυτή με τη σειρά της καλές ευκαιρίες για να σκοράρει.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Παράλληλα μπορούμε να επιλέξουμε και το Over, καθώς το παιχνίδι αναμένεται ανοικτό και από τις δύο πλευρές όπως και στην έδρα της Καμπάλα.

OVER 2.5 GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.87 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ομόνοια – Καμπάλα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ομόνοια: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/08/2023

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα με απουσίες. Εκτός μάχης είναι οι Ψάλτης και Παναγιώτου και ο μακροχρόνια απών Εράκοβιτς. Η αρχική 11άδα κρύβει κάποια ερωτηματικά καθώς οι Λέτσιακς, Μπαχίρου και Κακουλλής έχουν πιθανότητες να ξεκινήσουν ως βασικοί, με τις περισσότερες πιθανότητες να βρίσκονται υπέρ του Λέτσιακς που αναμένεται να αντικαταστήσει τον Τσιπριάνο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φαμπιάνο – Λέτσιακς, Λανγκ, Κουλιμπαλί, Μάθιους – Κουσουλός, Κασαμά – Μπεζούς, Σεμέδο, Λοΐζου – Ανσαριφάρντ

Καμπάλα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/08/2023

O προπονητής της Καμπάλα, Ελμάρ Μπακσίγιεφ, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά την 11άδα του επαναληπτικού. Αξίζει να σημειωθεί πως, παρόλο που ο Μπακσίγιεφ φρόντισε να στηρίξει δημόσια τον τερματοφύλακα, Ατανγκανά, είναι πιθανό να παρατάξει τον Αζίζλι κάτω από τα δοκάρια. Δεν αναμένονται άλλες αλλαγές.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ατανγκανά – Αμπάσοφ, Μουσάγιεφ, Άφρικο, Κιρτίμοφ – Αϊζάια, Σαφάροφ – Χάνι, Αλάχ, Ισγκαντάροφ – Καλάιλα.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ