el
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ομόνοια – Σερίφ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 08/09/2022

Η Ομόνοια επιστρέφει στους ομίλους του Europa League και στην πρεμιέρα των φετινών της υποχρεώσεων υποδέχεται τη Σερίφ Τίρασπολ από τη Μολδαβία (08/09, 22:00). Οι Κύπριοι έχουν μόνιμη θέση σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων τα τελευταία χρόνια.

Από την άλλη, η Σερίφ έκανε την έκπληξη πέρυσι και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε φάση ομίλων του Champions League. Φέτος παρέμεινε σε υψηλό επίπεδο και επιστρέφει σε ομίλους του Europa League, για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2017-18.

Οι δύο ομάδες είναι στον πέμπτο όμιλο, όπου βρίσκονται επίσης οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σοσιεδάδ και η λογική λέει ότι θα μονομαχήσουν για την τρίτη θέση και το εισιτήριο για το Conference League. Γι’ αυτό και το προσεχές ματς έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Ομόνοιας απέναντι στη Σερίφ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Europa League!

 


Ομόνοια – Σερίφ: Ανάλυση & Παρουσίαση 08/09/2022

Το πρώτο παιχνίδι του ομίλου είναι πάντα το πιο δύσκολο. Και πολύ περισσότερο για τον γηπεδούχο, που έχει και το άγχος μπροστά στο κοινό του. Κάπως έτσι είναι η κατάσταση και στην Ομόνοια εν όψει της αναμέτρησης με τη Σερίφ για την πρώτη αγωνιστική του ομίλου.

Οι Κύπριοι μπήκαν στο φετινό Europa League, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου την περσινή σεζόν. Αντίπαλός τους στα play off ήταν η Γάνδη με τα προγνωστικά να είναι υπέρ της βελγικής ομάδας. Ωστόσο η Ομόνοια τα διέψευσε πλήρως.

Στο πρώτο παιχνίδι, το οποίο ήταν και εκτός έδρας, η ομάδα του Νιλ Λένον έκανε πολύ καλή εμφάνιση και κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το Βέλγιο. Επικράτησε με 2-0, χάρη σε γκολ που πέτυχαν οι Χαραλάμπους και Μπάρκερ. Έτσι πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού στην έδρα της.

Εκεί εμφανίστηκε εξίσου καλή και πήρε το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του Europa League, με δεύτερη νίκη και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-0). Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσαν ο Χαραλάμπους και ο Κακουλλής.

Όσον αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις, η Ομόνοια έχει δώσει δύο παιχνίδια. Στο πρώτο έπεσε θύμα έκπληξης και ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Ακρίτα με 1-0. Στο δεύτερο όμως -και πιο πρόσφατο- πήρε την πρώτη της νίκη. Συγκεκριμένα επικράτησε της ΑΕΚ Λάρνακας εντός έδρας με 3-2. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Παπουλής στο 85’.

Η Σερίφ άρχισε τις φετινές ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις από το Champions League, καθότι πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο στη Μολδαβία και συγκεκριμένα από τον πρώτο προκριματικό. Έφτασε μέχρι τον τρίτο, αλλά δεν τα κατάφερε και στα διπλά παιχνίδια με τη Βικτόρια Πλζεν αποκλείστηκε με δύο ήττες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-1).

Έτσι έπαιξε στα play off του Europa League, όπου κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Πιούνικ από την Αρμενία. Και εδώ προέκυψαν δύο ίδια αποτελέσματα μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα, ωστόσο επειδή ήταν και τα δύο ισόπαλα (0-0) η πρόκριση στους ομίλους κρίθηκε στα πέναλτι.

Εν τέλει η Σερίφ πήρε τη νίκη με 3-2 και μαζί και την πρόκριση. Γενικότερα δείχνει ότι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση. Αυτό φαίνεται και από τα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Οι Μολδαβοί είναι αήττητοι έπειτα από έξι αγωνιστικές στις εγχώριες διοργανώσεις. Σε αυτό το διάστημα έχουν τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, με 12-3 γκολ. Στο πιο πρόσφατο χρονικά παιχνίδι, η Σερίφ έπαιξε εκτός έδρας στην Ντάτσια Μπουικανί, την οποία και νίκησε με 2-0.

Ο Ρασίντ άνοιξε το σκορ στο 27’ με πέναλτι και ο Ντιόπ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 52’, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα (0-2). Στο επόμενο δεκαήμερο και αρχής γενομένης από το ματς στην Κύπρο, η Σερίφ δίνει τέσσερα παιχνίδια.

Θα παίξει εκτός με την Ομόνοια και στη συνέχεια ακολουθούν τρία σερί εντός με Μιλσάμι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ζίμπρου, πριν από τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες.


Ομόνοια – Σερίφ: Στατιστικά & Προϊστορία 08/09/2022

  • Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες θα αντιμετωπίσουν η μία την άλλη σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
  • Η Ομόνοια τρέχει ένα αήττητο σερί δέκα αγώνων στην έδρα της, σε επίσημες διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη).
  • Σε αυτά τα δέκα παιχνίδια έχει πέντε νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, ενώ η τελευταία φορά που ηττήθηκε εντός έδρας ήταν στις 25 Φεβρουαρίου με 4-2 στο πρωτάθλημα από τον ΑΠΟΕΛ.
  • Η Σερίφ από την πλευρά της έχει δύο ήττες στα 17 τελευταία της παιχνίδια μακριά από την έδρα της. Και οι δύο είναι σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η πρώτη από την Βικτόρια Πλζεν στις αρχές Αυγούστου και η προηγούμενη ήταν από την Μπράγκα στις 25 Φεβρουαρίου.
  • Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια και των δύο ομάδων -ανεξαρτήτως έδρας- έχουν λήξει στο Under 2,5.
  • Δείτε εδώ τους ομίλους του Europa League αναλυτικά.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

omonia sheriff5 08092022 novibet


Ομόνοια – Σερίφ: Προγνωστικά 08/09/2022

Η Ομόνοια μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να μπει με το δεξί στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Δε θα έχει εύκολη αποστολή, αλλά διαθέτει καλή ομάδα και με τη βοήθεια του κοινού της, θα έχει προβάδισμα νίκης, η οποία προσφέρεται σε εξαιρετική απόδοση.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20

Τα τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων έχουν ένα κοινό στοιχείο. Συγκεκριμένα τα περισσότερα εξ αυτών λήγουν στο No Goal και στο Under 2,5. Η συγκεκριμένη επιλογή είναι πολύ καλή ευκαιρία και σε εξαιρετική τιμή.

Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ COMBO BET ΓΙΑ NO GOAL ΚΑΙ UNDER 2,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.96

Τέλος, όταν οι Σερίφ και Ομόνοια βρίσκουν δίχτυα στα τελευταία τους παιχνίδια -σε πολύ μεγάλο ποσοστό- το πετυχαίνουν στο πρώτο 25λεπτο της αναμέτρησης.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 28’ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10


Ομόνοια: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/09/2022

Με μία σημαντική απουσία θα παραταχθεί η Ομόνοια στον πρώτο αγώνα της σεζόν για το Europa League.

Σίγουρα εκτός είναι ο Ανδρόνικος Κακουλλής, ο οποίος τραυματίστηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Ακρίτα και δεν προλαβαίνει.

Το μεγάλο ζήτημα όμως είναι με τον Φαμπιάνο. Ο Βραζιάνος βασικός πορτιέρο της ομάδας τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ Λάρνακας και η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ουζόχο – Γιούστε, Παναγιώτου, Μίλετιτς – Μάθιους, Χαραλάμπους, Ντίσκερουντ, Μπακίρου, Λέτζακς – Μπρούνο, Μπέζους.

omonia sheriff2 08092022 novibet


Σερίφ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/09/2022

Το θετικό για τον Κροάτη προπονητή, Στεπάν Τομάς είναι ότι δεν έχει προβλήματα τραυματισμών και λοιπές απουσίες.

Έτσι για την πρεμιέρα με την Ομόνοια εκτός έδρας θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Μάλιστα σκοπεύει να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα, που χρησιμοποίησε και στο παιχνίδι με την Πιούνικ από την Αρμενία, στα play off.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τσελεάντνιτς – Γκουέδες, Κίκι, Ράντελιτς, Κπόζο – Κιαπού, Μπαντόλο, Ντιόπ – Ουατάρα, Ατιεμβιέν, Ρασίντ.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ