el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 09/11/2022

Το «αιώνιο» ντέρμπι ανήκει στο παρελθόν και πλέον ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, την Τετάρτη (17:00), στη 12η αγωνιστική της Super League.

Οι «πράσινοι» έχουν αρνητική παράδοση στην Αιτωλοακαρνανία, όμως με δεδομένο ότι φέτος είναι πρώτοι, αήττητοι και κυνηγούν με αξιώσει το πρωτάθλημα έχουν τεράστιο κίνητρο για τη νίκη.

Με 700+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Παναθηναϊκό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Στον Παναιτωλικό, μετά τις δύο σερί ισοπαλίες στη Νίκαια με το Ιωνικό (1-1) και με τον Λεβαδειακό (0-0) στην έδρα τους αναζητούν ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να «χαμογελάσουν» μετά από 5 σερί αποτελέσματα.

Ο Παναιτωλικός έχει να πανηγυρίσει νίκη στο πρωτάθλημα από τις 3 Οκτωβρίου όταν κι επικράτησε (1-4) στα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς (3-4-4) και έχει απόλυτη ισορροπία σε άμυνα κι επίθεση με 13-13 γκολ.

Ο Αναστασίου περιμένει από τους παίκτες του να ελαχιστοποιήσουν τα λάθη στην άμυνα και να εκμεταλλευτούν στην επίθεση τα πιθανά λάθη που θα κάνουν οι «πράσινοι». Μετά το 0-0 με τον Λεβαδειακό χτύπησε «καμπανάκι» λέγοντας: «Εμείς θα έπρεπε να έχουμε πάνω χέρι, αλλά ήμασταν νευρικοί. Συγγνώμη από τους φιλάθλους, δεν ήταν εικόνα αυτή. Είχαμε πρόβλημα στο να δημιουργήσουμε. Μόλις ανεβάσαμε ρυθμό, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις.

Αλλά όταν χάνεις έξι κλασικές ευκαιρίες και δεν σκοράρεις τότε μόνο τους εαυτούς μας πρέπει να κατηγορούμε. Και με τον Ιωνικό συνέβη το ίδιο. Πρέπει να βελτιωθούμε στην τελική προσπάθεια, γενικά δεν έμεινα ικανοποιημένος».

Σημαντική απουσία για την ομάδα του Αγρινίου αυτή του Ντουάρτε. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό υπέστη κάταγμα στην κλείδα και θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις μήνες.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, όμως το θετικό ήταν ότι γλίτωσε την ήττα (1-1) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σπόραρ στις καθυστερήσεις. Ο βαθμός της ισοπαλίας ικανοποίησε τον Γιοβάνοβιτς και μεγάλο μέρος στην αποφυγή της ήττας έπαιξαν οι σωτήριες αποκρούσεις του Μπρινιόλι.

Ωστόσο, το τεχνικό επιτελείο του «τριφυλλιού» προβληματίστηκε από την εικόνα της ομάδας, αφού οι «πράσινοι» ήταν ασύνδετοι και δεν έπιασαν τα γνωστά τους στάνταρ. Σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και νέος τραυματισμός. Ο Παλάσιος υπέστη θλάση και θα χάσει τα δύο επόμενα ματς με Παναιτωλικό και Ατρόμητο, κάτι που σημαίνει ότι θα επιστρέψει μετά το Μουντιάλ. Η απουσία του Βραζιλιάνου συμπληρώνει μια σειρά από σημαντικά προβλήματα, καθώς εκτός είναι και οι Αϊτόρ, Τρουιγιέ.

Ο Γιοβάνοβιτς περιμένει από τους παίκτες του αντίδραση με νίκη και μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό, δήλωσε: «Ήταν από τα παιχνίδια που δεν έχουμε παίξει πολλές φορές φέτος. Σε ένα τέτοιο ματς χρειαζόταν να κάνουμε περισσότερα πράγματα απ’ ότι κάναμε. Κινδυνέψαμε με ήττα, που μπορούσε να παίξει ρόλο και να απογοητευόμασταν στη συνέχεια. Σίγουρα είναι καλό που δεν χάσαμε, αλλά είναι ένα παιχνίδι που σαν ομάδα μπορούμε να αναλύσουμε, να συζητήσουμε.

Έχουμε δύο ματς μπροστά μας, αλλά το παιχνίδι σήμερα είναι καμπανάκι. Καταλαβαίνω ότι μετά από 10 συνεχόμενες νίκες μπορείς να χάσεις τον προσανατολισμό σου. Ήταν καλό που μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε στο τέλος. Ο Μπρινιόλι έκανε καλό παιχνίδι. Δεχτήκαμε πολλές επιθέσεις, ο Ολυμπιακός ήταν πολύ επικίνδυνος και ο τερματοφύλακάς μας κράτησε στο τέλος. Μπορεί ο Σπόραρ να έβαλε το γκολ, αλλά ο Μπρινιόλι έκανε ένα από τα καλά του παιχνίδια. Λόγω του Μπρινιόλι μείναμε ζωντανοί μέχρι το τέλος».


Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός: Στατιστικά & Προϊστορία 09/11/2022

  • Το παρελθόν στo παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο δείχνει ότι οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν αρκετές δυσκολίες. Συγκεκριμένα το «τριφύλλι» έχει να κερδίσει από το 2019 (σκορ 0-1) κι έκτοτε μετρούν δύο ήττες (1-0, 1-0) και μια ισοπαλία (0-0).
  • Σε 11 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Super League o Παναθηναϊκός μετράει 4 Over και 7 Under, ενώ ίδιο ποσοστό έχει και ο Παναιτωλικός.
  • Τα τρία τελευταία ματς αναμεσα στις δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας έχουν λήξει Under και No Goal. Πέρυσι ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 στη Λεωφόρο και ηττήθηκε 1-0 στο Αγρίνιο, ενώ τη σεζόν 20/21 το ματς έληξε 1-0 υπέρ του Παναιτωλικού.
  • Ο Γιάννης Αναστασίου ήταν προπονητής στον Παναθηναϊκό από το 2013 μέχρι τον Νοέμβριο του 2015 και κατέκτησε το Κύπελλο το 2014.
  • Ο Νίκος Καρέλης είναι πρώτος σκόρερ του Παναιτωλικού στο φετινό πρωτάθλημα με 7 γκολ. Ο Έλληνας φόρ αγωνίστηκε από τη σεζόν 13/14 στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2016 και σε 113 συμμετοχές σκόραρε 36 γκολ με την πράσινη φανέλα.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.
  • Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές! Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό του συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 09/11/2022

Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Παναθηναϊκό. Το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες και οι απουσίες των φιλοξενούμενων είναι κομβικές.

Παραδοσιακά ο Παναιτωλικός δυσκολεύει τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο, όμως η φετινή ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αρνείται την ήττα!

Το παρελθόν ανάμεσα στις δύο ομάδες δείχνει ότι οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν αρκετές δυσκολίες στην Αιτωλοακαρνανία. Στο «τριφύλλι» έγιναν «φροντιστήρια» μετά την άσχημη εμφάνιση με τον Ολυμπιακό (1-1) και πλέον ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς περιμένει από τους παίκτες τους να απαντήσουν με νίκη. 

ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.70 Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΗ NOVIBET

Ο Σέρβος προπονητής στο ντέρμπι έχασε με τραυματισμό και τον Παλάσιος και σε συνδυασμό με την απουσία του Αϊτόρ πλέον περιμένει από τον Βέρμπιτς να βγει μπροστά. Ο Σλοβένος εξτρέμ με τον Ολυμπιακό έμεινε σε ρηχά νερά, αλλά είναι πεισματάρης διαθέτει απαράμιλλη ποιότητα και θα μπει στο χορτάρι για να δώσει απαντήσεις.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΕΛΕΑΡ 4.00 ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΒΕΡΜΠΙΤΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ 

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου φέτος σκοράρει με το «σταγονόμετρο», ενώ ο Μπρινιόλι απέδειξε κόντρα στον Ολυμπιακό ότι ξέρει να κατεβάζει τα ρολά.

Για τους παραπάνω λόγους στα Combo Bets η νίκη του Παναθηναϊκού σε συνδυασμό με το Under 3,5 σε απόδοση 2.25 ανήκει στις καλύτερες τιμές της αγοράς.


Παναιτωλικός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 09/11/2022

Ο Γιάννης Αναστασίου περιμένει από τους ποδοσφαριστές τους να βελτιώσουν την εικόνα τους σε άμυνα και επίθεση, ενώ παράλληλα υπάρχει και πίεση απο τους φιλάθλους για ένα καλό αποτέλεσμα. Νοκ άουτ τέθηκε o Ντουάρτε, ετοιμοπόλεμοι οι Ντίαζ, Νταγκό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ανέστης – Χουχούμης, Κορνέλιους, Λάρσον, Μπακάκης- Μλάντεν, Κολοβός, Μάρτενσον – Νταγκό, Σνεγκέλια, Καρέλης

Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 09/11/2022

Στις γνωστές απουσίες των Αϊτόρ, Τρουιγιέ προστέθηκε και αυτή του Παλάσιος. Ετσι, ο Γιοβάνοβιτς θα κληθεί να αλλάξει τα πλάνα του, ενώ για πρώτη φορά πήρε στην αποστολή τον μέσο Σαβιέρ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Σένκενφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ – Πέρεθ, Κουρμπέλη, Τσέριν- Βέρμπιτς, Μπερνάρ, Σπόραρ


Διαβάστε ακόμα… 

Προγνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου


top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ