el
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Προυσίαση 30/04/2023

Και τώρα οι δύο τους! Παναθηναϊκός και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Κυριακή (20:00) στη Λεωφόρο σ’ ένα ματς «τελικό» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ανάμεσα στο «τριφύλλι» και την «Ένωση» αναμένεται με κομμένη την ανάσα και επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα.

Οι δύο ομάδες στην 7η αγωνιστική των playoffs της Super League ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας με 75 βαθμούς και η ομάδα που θα επικρατήσει θα «αγκαλιάσει» τον τίτλο.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ντέρμπι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Λεωφόρο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 30/04/2023

Η φετινή εικόνα των δύο ομάδων είναι εξαιρετική και το μεγάλο ντέρμπι τίτλου θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Στο χορτάρι θα παρακολουθήσουμε την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος απέναντι στην καλύτερη επίθεση και γι αυτό το λόγο οι αποδόσεις του στοιχήματος είναι ισορροπημένες.

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει την καλύτερη αμυντική λειτουργία της φετινής Super League και στις 6 αγωνιστικές των playoffs έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα.

Επίσης, οι «πράσινοι» στα 32 ματς της Super League μόνο κόντρα στον ΠΑΟΚ έχουν δεχθεί περισσότερα από ένα γκολ και μέσα στη Λεωφόρο έχουν δει την εστία τους να παραβιάζεται 6 φορές σε 15 αναμετρήσεις.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σχεδιάζει πλάνο νίκης και η συνταγή με σφιχτό παιχνίδι δεν πρόκεται να αλλάξει. Στόχος του Σέρβου προπονητή είναι η ομάδα του ελέγξει τον ρυθμό του ντέρμπι.

Ευτύχημα αποτελεί για τον Σέρβο προπονητή το γεγονός ότι οι δύο επιθετικοί του βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Σπόραρ στα τελευταία 4 παιχνίδια έχει πετύχει 3 γκολ και ο Ιωαννίδης βρήκε δύο φορές δίχτυα με ΠΑΟΚ (2-1) και Βόλο (2-0).

Οι «πράσινοι» μεσοβδόμαδα νίκησαν 2-0 στον Βόλο με σκόρερ τους Ιωαννίδη και Σπόραρ και το τεχνικό επιτελείο λειτούργησε με γνώμονα το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Και τα δύο γκολ ήρθαν από ασίστ του Μαντσίνι.

Ο Σέρβος προπονητής έδωσε «ανάσες» σε αρκετούς βασικούς παίκτες κι αυτό σημαίνει ότι απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» θα χρησιμοποιήσει ό,τι καλύτερο έχει στη διάθεσή του.

Συγκεκριμένα, ο Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ σχεδιάζει πλάνο με ενισχυμένο κέντρο και οι Πέρεθ, Κουρμπέλης, Τσέριν θα ξεκινήσουν βασικοί. Μπροστά τους θα αγωνιστούν οι Παλάσιος, Μπερνάρ ή Μαντσίνι και στην κορυφή της επίθεσης ο Σπόραρ.

Στην άμυνα οι θέσεις είναι «κλειδωμένες» με τους Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Κώτσιρα και Χουάνκαρ μπροστά από τον Μπρινιόλι.

pao aek prognostika novibet

Η ΑΕΚ στη γραμμή κρούσης πετάει φλόγες και διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 63 γκολ σε 32 παιχνίδια.

Μάλιστα, οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα στα τρία τελευταία ματς των playoffs με Άρη (3-1), Ολυμπιακό (3-1) και ΠΑΟΚ (4-0) έχουν πετύχει 10 τέρματα με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία. Έκαστος έχει σκοράρει από τρία τέρματα και με τις επιδόσεις τους έχουν καλύψει το κενό του τραυματία Σέρχιο Αραούχο.

Στην «Ένωση» δεν θα αλλάξουν την επιθετική τους τακτική, αφού ξέρουν ότι η ισοπαλία σε πιθανή ισοβαθμία στο φινάλε δεν θα τους δώσει το πρωτάθλημα.

Επίσης, το κίνητρο για νίκη είναι τεράστιο με δεδομένο ότι φέτος μόνο στη Λεωφόρο δεν έχουν πανηγυρίσει νίκη. Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕΚ φέτος έχει κερδίσει σε «Γ. Καραϊσκάκης», Τούμπα, «Κλ. Βικελίδης»!

Η απουσία του Αραούχο είναι το σημαντικότερο πρόβλημα που απασχολεί τον Ματίας Αλμέιδα.

Το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ δεν αποκλείεται να στηριχθεί στην 11άδα που έφερε την πρόσφατη νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αυτό σημαίνει ότι θα αγωνιστούν βασικοί οι Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, στη μεσαία γραμμή οι Σιμάνσκι, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα και στην επίθεση οι Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία.

Ωστόσο, στο μυαλό του Αλμέιδα υπάρχει και η σκέψη να παίξει με τους Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα για να γεμίσει το κέντρο και να κάνει κίνηση ματ στον Γιοβάνοβιτς. Σε αυτή την περίπτωση ο Γκατσίνοβιτς θα μείνει στον πάγκο.


Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Στατιστικά, Προϊστορια 30/04/2023

  • Το φετινό story στο αθηναϊκό ντέρμπι δείχνει ότι οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες. Στην κανονική διάρκεια πανηγύρισαν από μια νίκη μέσα στις έδρες τους (2-1 στη Λεωφόρο και 1-0 στην Αγία Σοφιά), ενώ στα playoffs κόλλησαν στο 0-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια.
  • Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος της Super League: ΠΑΟΚ (εντός 3/5), Ολυμπιακός (εκτός 7/5), Άρης (εντός 14/5).
  • Το πρόγραμμα της ΑΕΚ μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος της Super League: Ολυμπιακός (εντός 3/5), Άρης (εκτός 7/5), Βόλος (εντός 14/5).
  • Σε περίπτωση που το μεγάλο ντέρμπι στη Λεωφόρο λήξει ισόπαλο και οι δύο ομάδες τελειώσουν τη σεζόν ισόβαθμες τότε τον τίτλο θα κατακτήσει ο Παναθηναϊκός. Τα κριτήρια γκολ μεταξύ τους αποτελέσματα είναι τα ίδια και θα μετρήσει το γεγονός ότι οι «πράσινοι» τερμάτισαν στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας. Ο Παναθηναϊκός τερμάτισε πρώτος στην κανονική περίοδο με 61 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ δεύτερη με 59.
  • Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για 20ή φορά στα Playoffs του πρωταθλήματος, με τον Παναθηναϊκό να μετρά 6 νίκες, έναντι 5 της ΑΕΚ και 8 ισοπαλιών στα 19 προηγούμενα παιχνίδια.
  • 125 φορές έχουν αναμετρηθεί Παναθηναϊκός και ΑΕΚ στο πρωτάθλημα από το 1959. Οι «πράσινοι» μετρούν 50 νίκες, η ΑΕΚ 37, ενώ 38 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.
  • 242 φορές έχουν συναντηθεί στην ιστορία τους οι δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός έχει πανηγυρίσει 101 νίκες, η ΑΕΚ μετράει 67, ενώ 74 ματς σταμάτησαν στην ισοπαλία.
  • Σε 32 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός μετράει 25 Under και μόλις 7 Over. Αντίστοιχα η ΑΕΚ μετράει 16 Over και ισάριθμα Under.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Προγνωστικά 30/04/2023

Η αναμέτρηση είναι χωρίς αύριο για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Για το μεγάλο ματς στην κατάμεστη Λεωφόρο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από τις 1000+ αγορές της Novibet.

Οι δύο προπονητές θα προσπαθήσουν με τα όπλα τους να επιβάλουν τον ρυθμό τους πάνω στο τερέν. Ο Παναθηναϊκός δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο και απέναντι στην ΑΕΚ δεν έχει καταφέρει φέτος να ανοίξει το σκορ. Η «Ένωση» σκοράρει με άνεση, όμως στο πρόσφατο δείγμα με τους «πράσινους» στην Αγιά Σοφιά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Τώρα βέβαια μιλάμε για ένα ματς-τελικό και η τακτική ενδέχεται να πάει περίπατο, ειδικά αν μια ομάδα πετύχει γκολ στο πρώτο 45λεπτο.

OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.45 ΣΤΗ NOVIBET  

Ο Elite διαιτητής Αρτούρ Σοάρες Ντίας έχει δύσκολη αποστολή σ’ ένα ματς που το πάθος για τη νίκη ξεχειλίζει και στις δύο πλευρές. Αναμένουμε δυνατές μονομαχίες, αλλά και κοκορομαχίες.

OVER 0.5 KOKKINΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.75  

Η τεχνολογία θα βοηθήσει στις αποφάσεις του διαιτητή και το VAR θα έχει δουλειά στη Λεωφόρο!

ο διαιτητησ να ελεγξει την οθονη var τουλαχιστον μια φορα σε αποδοση 2.15 στη novibet

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – AEK έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 30/04/2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον Βόλο έδωσε ανάσες σε βασικούς παίκτες και πλέον κόντρα στην ΑΕΚ θα τα παίξει όλα για όλα με στόχο το τρίποντο της νίκης.

Οι πράσινοι λόγω έδρας αναμένεται να πιέσουν στην εκκίνηση του ματς με στόχο να αιφνιδιάσουν την ΑΕΚ.

Μόνιμα εκτός παραμένουν οι Τρουγέ, Αϊτόρ, Γκάνεα. Στην επίθεση αναμένεται να ξεκινήσει ο Σπόραρ και ο Ιωαννίδης θα έρθει από τον πάγκο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Κώτσιρας – Πέρεθ, Κουρμπέλης, Τσέριν – Μπερνάρ (Μαντσίνι), Παλάσιος, Σπόραρ.

ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 30/04/2023

Ο Αλμέιδα γνωρίζει ότι ο Παναθηναϊκός θα γεμίσει το κέντρο και ετοιμάζει κι αυτές τις δικές του απαντήσεις στη μεσαία γραμμή.

Σημαντική η απουσία του Αραούχο που είναι νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν. Σε περίπτωση που η ΑΕΚ παίξει με δυο αμυντικά χαφ (Σιμάνσκι, Γιόνσον), τότε ο Γκατσίνοβιτς θα μείνει στον πάγκο, αφού ο Τσούμπερ είναι πιο φορμαρισμένος.

Θέση βασικού στη δεξιά πλευρά διεκδικεί και ο Άμραμπατ.

Πιθανή ενδεκαδα (4-4-2): Αθανασιάδης – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Σιμάνσκι, Γιόνσον, Άμραμπατ, Πινέδα – Τσούμπερ, Γκαρσία.

Διαιτητής του ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ ορίστηκε ο Πορτογάλος Elite, Σοάρες Ντίας.

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ