el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – Άλμπα: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 07/04/2023

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Άλμπα στο ΟΑΚΑ (21:00), στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Euroleague. Για το παιχνίδι ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η κλεψύδρα της κανονικής περιόδου της Euroleague αδειάζει και ο Παναθηναϊκός μετρά αντίστροφα για το πέσιμο της αυλαίας στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Απέναντι στην Άλμπα οι «πράσινοι» του Χρήστου Σερέλη θα δώσουν το τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι, το οποίο θέλουν να συνδυάσουν με νίκη και χαμόγελο σε μια σεζόν που έχει συνδυαστεί με κακή πορεία στη διοργάνωση.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Euroleague!

 


Παναθηναϊκός – Άλμπα: Ανάλυση, Παρουσίαση 07/04/2023

Τελευταίο φετινό παιχνίδι για την Euroleague για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος για την προτελευταία αγωνιστική του «μαραθωνίου» υποδέχεται την Άλμπα στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη με ρεκόρ 11-21 ως τώρα και 8-8 στην έδρα της, στοχεύει σε θετικό φινάλε στις εντός έδρας υποχρεώσεις της, ώστε να μετριάσει τις εντυπώσεις από την κακή πορεία και να αποχαιρετήσει τον κόσμο της με γλυκιά τελευταία γεύση.

Αντίπαλος του «τριφυλλιού» η Άλμπα (9-23), η οποία επίσης βρίσκεται πολύ χαμηλά στην κατάταξη και θέλει να αποφύγει την τελευταία θέση.

Ο Παναθηναϊκός έχει κίνητρο το γόητρο εδώ και αρκετές αγωνιστικές, από τη στιγμή που δεν έτρεφε ελπίδες εισόδου στην οκτάδα και ψάχνει τη νίκη για να ξεπεράσει την περσινή επίδοση των 11, για να αποφύγει την ισοφάριση του χειρότερου ρεκόρ σε 34 αγωνιστικές στον «μαραθώνιο», αλλά και για να έχει θετικό πρόσημο στις αναμετρήσεις του ΟΑΚΑ.

Ο Σερέλης έχοντας βελτιώσει έστω με αργά βήματα τους «πράσινους», προσπαθώντας να βρει τους κατάλληλους ρόλους, αλλά και αυτούς οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να δίνουν το 100%, επιχειρεί παράλληλα να ετοιμάσει την ομάδα του για τα Playoffs της Basket League.

Σε άλλο ένα παιχνίδι πάντως δε θα έχει διαθέσιμους Ουόλτερς και Πονίτκα.

serelis pao novibet

Για τον προπονητή του Παναθηναϊκού το βασικό ζητούμενο είναι η συνέχεια: «Υπάρχει σίγουρα μία βελτίωση και μία συνέχεια σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε, αυτό είναι το πιο βασικό. Δηλαδή, δεν είμαστε από αγωνιστική σε αγωνιστική διαφορετικοί σε αρκετά μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού, κυρίως στον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε άμυνα, θα πω εγώ. Και το δεύτερο σημαντικό είναι ότι αρχίζουμε και σκεφτόμαστε και τις δύο πλευρές του γηπέδου ανεξάρτητα. Όταν η ομάδα ήταν καλή στην επίθεση, στο παρελθόν, έπαιζε και καλύτερη άμυνα. Πλέον, νομίζω ότι αυτό το πράγμα έχουμε αρχίσει να το έχουμε διαφορετικά στο μυαλό μας, να ξεχωρίζουμε τις καταστάσεις και να προσπαθούμε να είμαστε πάντα στην άμυνα σοβαροί και στιβαροί και στην επίθεση θα υπάρχουν και καλές και κακές επιλογές».

Για την Άλμπα σχολίασε πως «πρόκειται για μία ομάδα που, αν και δεν έχει πολλές νίκες, παίζει πολύ διαφορετικά απ’ όλες τις υπόλοιπες ομάδες, πιστεύω ότι μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε, αλλά και να χάσει από οποιονδήποτε», ενώ αναφέρθηκε και στο κίνητρο των «πράσινων»: «Έχουμε κίνητρο για όλα τα παιχνίδια, το έχουμε πει αυτό. Προφανώς επειδή είναι το τελευταίο παιχνίδι στην Euroleague εντός έδρας, θα θέλαμε να το κερδίσουμε και να κλείσουμε με μία νίκη. Για όση ευχαρίστηση μπορούμε να δώσουμε στον κόσμο, στην ομάδα, για να έχουμε ακόμα καλύτερη ψυχολογία, θα είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε».

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης πρόσθεσε: «Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας για την Ευρωλίγκα θέλουμε πολύ να πάρουμε τη νίκη και να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους που θα έρθουν στο γήπεδο».

 


Παναθηναϊκός – Άλμπα: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε στο ΣΕΦ την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο για 13ο συνεχόμενο ντέρμπι «αιωνίων» ηττήθηκε από τον πρωτοπόρο της κατάταξης Ολυμπιακό (81-73).

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη δεν παράτησε το παιχνίδι ως το τέλος, παρά τις σοβαρές απουσίες της (Πονίτκα, Γουόλτερς, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα τραυματίστηκε και ο Τόμας), φτάνοντας και στο -1 λίγα λεπτά πριν το τέλος.

Πρώτος σκόρερ των «πράσινων» στο ΣΕΦ ήταν ο Πάρις Λι (15 πόντοι), ενώ διψήφιοι ήταν επίσης Μπέικον (14) και Γκουντάιτις (12).

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 15/29 δίποντα, 8/24 τρίποντα, 19/23 βολές, 29 ριμπάουντ, 17 ασίστ, 7 κλεψίματα, 14 λάθη.

Από την πλευρά της η Άλμπα ηττήθηκε στη Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα (72-56), σε ένα παιχνίδι όπου έχασε την επαφή με το σκορ στην τελευταία περίοδο, ενώ πλήρωσε την χαμηλή της παραγωγικότητα.

Με μόλις 12/36 δίποντα η ομάδα του Ίσραελ Γκονζάλεζ δεν μπορούσε να διεκδικήσει πολλά πράγματα στο «Palau», ενώ δεν είχε κανέναν παίκτη με διψήφιο αριθμό πόντων και πρώτο σκόρερ τον Βέτσελ (9 πόντοι).

Τα ομαδικά στατιστικά της Άλμπα: 12/36 δίποντα, 9/20 τρίποντα, 5/5 βολές, 37 ριμπάουντ, 15 ασίστ, 3 κλεψίματα, 5 κοψίματα, 17 λάθη.

 


Παναθηναϊκός – Άλμπα: Προγνωστικά 07/04/2023

Ο Παναθηναϊκός είναι αδιάφορος βαθμολογικά, όπως και η Άλμπα, αλλά με ισχυρό κίνητρο το γόητρο, αλλά και την ικανοποίηση του κόσμου του στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας στο ΟΑΚΑ για τη φετινή Euroleague.

Οι γηπεδούχοι έχοντας δείξει βελτιωμένη εικόνα υπό τις οδηγίες του Σερέλη, ασφαλώς έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη, ξεπερνώντας και το χάντικαπ που έχει η γερμανική ομάδα.

ΝΙΚΗΤΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ -6.5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.92 ΣΤΗ NOVIBET

Η Άλμπα είναι η χειρότερη ομάδα της διοργάνωσης στα λάθη (14.8 ανά αγώνα) και αναμένεται να κινηθεί σε αντίστοιχο μοτίβο σε άλλο ένα παιχνίδι.

ΛΑΘΗ ΑΛΜΠΑ OVER 14.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.87 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Άλμπα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Διαβάστε ακόμα…

Οι 10 καλύτεροι παίκτες μπάσκετ του Παναθηναϊκού όλων των εποχών


Προγνωστικά Euroleague 2022-2023 – Αφιέρωμα Ευρωλίγκα

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ