el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: Προγνωστικά, Ανάλυση 08/10/2023

Μπορεί η Κυριακή (8/10) να είναι ημέρα εκλογών, όμως στο ποδοσφαιρικό μενού της Super League ξεχωρίζει η αναμέτρηση στη Λεωφόρο. Εκεί (21:30) ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής.

Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη για αρκετούς λόγους, ενώ η ομάδα από το Περιστέρι αναζητεί ένα θετικό αποτέλεσμα για να σβήσει την απογοητητευτική της εικόνα σε αυτές τις πρώτες στροφές τις σεζόν.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ματς του ελληνικού πρωταθλήματος στη Λεωφόρο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Super League!

 


Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: Ανάλυση, Παρουσίαση 08/10/2023

Σαν «μάννα εξ ουρανού» περιμένουν στον Παναθηναϊκό τη διακοπή του πρωταθλήματος, όμως αυτό που προέχει είναι η νίκη απέναντι στον Ατρόμητος.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνβοβιτς θέλουν τη νίκη για αρκετούς λόγους. Ο πρώτος για να μην χάσουν την επαφή τους με την κορυφή της βαθμολογίας (έχουν 13 βαθμούς σε 6 αγώνες), ο δεύτερος για να πάνε με ηρεμία στη διακοπή του πρωταθλήματος και ο τρίτος για να μην συμπληρώσουν 3ο σερί ματς χωρίς νίκη μέσα στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη έμεινε στο 0-0 με τη Μακάμπι στη Χάιφα και έφτασε τους 4 βαθμούς στον όμιλο του Europa League. Στο συγκεκριμένο ματς καταναλώθηκαν αρκετές δυνάμεις, ενώ με δεδομένο ότι οι «πράσινοι» προέρχονται από δύσκολά ματς με ΑΕΚ (ήττα 1-2), Αστέρα (νίκη με 4-1) και ΠΑΟΚ (2-2) άπαντες σκέφτονται τη διακοπή για να γεμίσουν και τις μπαταρίες τους.

Ο Γιοβάνοβιτς στο πλάνο νίκης που σχεδιάζει καταστρώνει νέο rotation κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Ιωαννίδης θα ξεκουραστεί και βασικός αναμένεται να παίξει στην κορυφή ο Σπόραρ. Παράλληλα, στη γραμμή κρούσης υπάρχει και ο Γερεμέγεν, ο οποίος σκόραρε με τον ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις και το «τριφύλλι» απέφυγε την ήττα.

Στα εξτρέμ οι Βέρμπιτς και Παλάσιος συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες να παίξουν βασικοί, ενώ στη μεσαία γραμμή οι Τζούρισιτς και Ρούμπεν Πέρεθ θα αντικαταστήσουν Τσέριν και Αράο, αντίστοιχα.

Στην άμυνα αναμένεται να αλλάξουν τα δύο από τα 4 πρόσωπα. Οι Βαγιαννίδης και Μλαντένοβιτς θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα σε δεξί και αριστερό άκρο.

Οι Μάγκνουσον, Πάλμερ, Αϊτόρτ και Χουάνκαρ έμειναν εκτός αποστολή λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς

jovanovic novibet

Ο Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να ξεκουραστεί, ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι με τη Μακάμπι συμπλήρωσε 100 συμμετοχές στον πάγκο.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Ήθελα να είμαι παρών στην διαδικασία ανάκαμψης μιας ομάδας. Είμαστε σε μια πολύ καλή κατάσταση. Χαίρομαι τις στιγμές που περνάω με τους παίκτες μου και τους συνεργάτες μου.

Αξίζει κάθε λεπτό η παραμονή μου στον Παναθηναϊκό και πρέπει να πούμε ευχαριστώ στους ανθρώπους που πίστεψαν στο όραμα αυτό. Φυσικά και στη διοίκηση. Οι απαιτήσεις και οι ευθύνες μεγαλώνουν συνεχώς και θέλω να είμαι αντάξιος αυτών.

Πρέπει να ξέρετε ότι προερχόμασταν από σερί σημαντικά παιχνίδια. Υπήρχε μεγάλη κούραση στην ομάδα σε συνδυασμό με απουσίες σημαντικών παικτών. Το ματς με τον Ατρόμητο θα είναι δύσκολο και χρειάζεται προσοχή. Η αλήθεια είναι ότι τοποθετήθηκε σε μια δύσκολη περίοδο. Μετά από ένα μεγάλο ταξίδι να παίξουμε ένα παιχνίδι τρεις μέρες μετά. Είναι πονοκέφαλος για μας. Θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε όσο το δυνατόν περισσότερο.», υποστήριξε ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Ατρόμητος έχει πραγματοποιήσει απογοητευτική εκκίνηση στο πρωτάθλημα (3 βαθμοί σε 6 ματς) και ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να ανακτήσει τη χαμένη του ψυχολογία.

Οι παίκτες του Κρις Κόλμαν στα τελευταία 4 παιχνίδια μετράνε 3 ισοπαλίες και το τελευταίο δείγμα γραφής ήταν η ισοπαλία (0-0) με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο συγκεκριμένο ματς η ομάδα από το Περιστέρι έχασε με κόκκινη κάρτα τον Κουντέ. Ο Κολμαν σταθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του έχει παρουσιάσει βελτίωση, όμως αυτό που ψάχνει είναι την πρώτη νίκη της σεζόν.

«Δώσαμε μια μεγάλη μάχη και θα πρέπει να συνεχίσουμε μας περιμένει δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό. Κάναμε καλά ματς με ΑΕΚ, Βόλο και ΟΦΗ, αλλά με τον Αστέρα η εμφανισή μας δεν ήταν καλή», υποστήριξε ο Κρις Κόλμαν.

Ο Ατρόμητος θα αγωνιστεί στη Λεωφόρο με αρκετές απουσίες. Εκτός αποστολής έμειναν οι Κούντε (τιμωρημένος), Ντιρκς , Τζοβάρας, Πομόνης και Καραμάν (τραυματίες).


Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: Στατιστικά, Προϊστορία 08/10/2023

  • Η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό είναι σε πράσινο φόντο. Ενδεικτικά το «τριφύλλι» σε 21 ματς μετράει 13 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες.
  • 45 φορές έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας. Ο Παναθηναϊκός μετράει 26 νίκες, ο Ατρόμητος 9 και 10 ματς έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Ο Παναθηναϊκός σε 6 αγωνιστικές μετράει 5 Over και μόλις 1 Under, ενώ ο Ατρόμητος έχει 3 Over και 3 Under.
  • 4 σερι Over μετράει ο Παναθηναϊκός και 3 Goal και 1 No Goal.
  • Βαθμολογία Super League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ατρόμητος έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: Προγνωστικά 08/10/2023

Ο Παναθηναϊκός στο εξ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής θα κληθείς να νικήσει τον Ατρόμητο αλλά και την κούραση από τα συνεχόμενα δυνατά παιχνίδια. Για το ματς στη Λεωφόρο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ο Γιοβάνοβιτς θα ξεκουράσει τον Ιωαννίδη και ο Σπόραρ θα κληθεί να δώσει λύσεις στη γραμμή κρούσης. Ο Σλοβένος είναι ικανός να κάνει τη ζημιά.

ανυτιμε σκορερ σποραρ σε αποδοση 2.40 στη novibet

Ο Παναθηναϊκός σκοράρει με άνεση πλέον στο πρώτο μέρος. Ενδεικτικά στα πέντε από τα έξι τελευταία ματς οι «πράσινοι» έχουν σκοράρει από το πρώτο ημίχρονο.

η νικη του παναθηναϊκου απο ημιχρονο προσφερεται σε αποδοση 1.85

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ