el
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 13/11/2022

Με νίκη απέναντι στον Ατρόμητο θέλει να ολοκληρώσει την εξαιρετική πορεία του στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός σ’ ένα παιχνίδι (Κυριακή 17:15) που η Λεωφόρος θα είναι και πάλι sold out!

H γκέλα για τους «πράσινους» απαγορεύεται, αφού έχουν μεγάλη ευκαιρία να εκμεταλλευτούν το οποιοδήποτε αποτέλεσμα έρθει στο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο Φάληρο.

Με 700+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ατρόμητο γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!


Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: Ανάλυση, Παρουσίαση 13/11/2022

Το «τριφύλλι» με 34 βαθμούς σε 12 αγωνιστικές (11-1-0 και 22-4 γκολ) φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως λίγο πριν οι ομάδες οδηγηθούν στα πιτς για τη διακοπή του Μουντιάλ δεν θέλει να δώσει δικαιώματα αμφισβήτησης. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά την ισοπαλία (1-1) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, απάντησε με μια ακόμα επαγγελματική νίκη (0-1) στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος εξελίχθηκε σε χρυσή αλλαγή. Ο Γιοβάνοβιτς έκανε λόγο για κρίσιμη νίκη, αφού η ομάδα του προέρχεται από διαδοχικά ματς και η κούραση αποτελεί «αγκάθι».

«Σίγουρα ήταν σημαντικό παιχνίδι με έναν αντίπαλο που είναι καλή ομάδα. Πειθαρχημένη ομάδα, το ξέραμε. Γνωρίζαμε πως θα πρέπει να έχουμε μεγάλη υπομονή, να μην κάνουμε πολλά λάθη. Καλό είναι πως είχαμε υπομονή γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε και να εκμεταλλευτούμε κάποια φάση.

Για μας ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Νομίζω στο τέλος δίκαια νικήσαμε. Σίγουρα πολύ σημαντικό ματς, είναι μια συνέχεια όλης της προσπάθειας που κάνουμε απ’ την αρχή της σεζόν. Κοιτάμε μπροστά και σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι που είναι ο Ατρόμητος», τόνισε ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Ατρόμητος προέρχεται από νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (2-0 Video) και ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Κρις Κόλμαν μπήκε με άγριες διαθέσεις στο χορτάρι και καθάρισε το παιχνίδια με δυο γρήγορα γκολ.

Η εμφάνιση και η νίκη μετά 4 σερί ματς πρωταθλήματος έφερε «χαμόγελα». Επίσης, βελτιώθηκε η αμυντική λειτουργία, αφού οι Περιστεριώτες στα δύο τελευταία παιχνίδια έχουν διατηρήσει ανέπαφη την εστία τους.

«Όλοι κοιτούν τους τρεις βαθμούς. Είναι σημαντικοί ναι, αλλά με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, δικαιούμασταν περισσότερους βαθμούς. Δείξαμε θάρρος και αποφασιστικότητα και είναι πράγματα που πρέπει να κρατήσουμε.

Έχουμε βελτιώσει την εικόνα μας, όμως το ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε διότι η ομάδα έχει αρκετές δυνατότητες. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι δύσκολο, αφού θα αντιμετωπίσουμε τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας», τόνισε ο Κόλαν παραμονή της αναμέτρησης.


Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: Στατιστικά & Προϊστορία 13/11/2022

  • Ένα στατιστικό που προκαλεί αίσθηση και δείχνει την επιμονή των παικτών του «τριφυλλιού» είναι το γεγονός ότι οι «πράσινοι» έχουν κερδίσει το 27% των βαθμών τους στο πρωτάθλημα σκοράροντας στο τελευταίο 20λεπτο των αναμετρήσεων. Επίσης, το «τριφύλλι» τα 9 από τα 10 γκολ που έχει πετύχει στη Λεωφόρο τα πέτυχε από στατική φάση (πέναλτι, φάου, σέντρα)!
  • Η προϊστορία μας δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο μέσα στην έδρα του, αφού στα τελευταία 7 παιχνίδια μετράει 6 νίκες και μια ήττα. Σε όλες τις νίκες οι «πράσινοι» δεν δέχθηκαν γκολ!
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.
  • Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ατρόμητος έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές! Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό του συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: Προγνωστικά 13/11/2022

Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για την αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο. Υπενθυμίζουμε ότι λόγω του προγράμματος και με δεδομένο ότι έρχεται η διακοπή για το Μουντιάλ είναι το τρίτο ματς σε διάστημα 7 ημερών! Η κούραση αποτελεί αγκάθι και για τους δυο προπονητές, ενώ το παιχνίδι θα γίνει σε κατάμεστο γήπεδο αφού σημειώθηκε νέο sold out!

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει τις παγίδες που θα στήσει ο Ατρόμητος στη Λεωφόρο και να ολοκληρώσει με νίκη και αήττητος τον πρώτο γύρο της Super League. Οι πράσινοι από αουτσάιντερ έχουν γίνει φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς λίγο πριν μπουν στα πιτς για την έναρξη του Μουντιάλ θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα της έδρας τους. Εκεί φέτος μετρούν 6 νίκες και μια ισοπαλία σε 7 παιχνίδια κι έχουν δεχθεί μόλις δύο γκολ. Τα παραπάνω νούμερα σε συνδυασμό με το γεγονός ότι υπάρχει και η κούραση μας οδηγούν στα Combo Bets.

Η ΑΠΟΔΟΣΗ 2.80 ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ & UNDER 2,5 ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ 

Οι «πράσινοι», αν εξαιρέσουμε το ματς με τον Ολυμπιακό, κάνουν κουμάντο πάνω στο χορτάρι. Με κατοχή μπάλας «πνίγουν» τον αντίπαλο και συχνά τον αναγκάζουν να τους σταματήσει με φάουλ. Γι’ αυτό λόγο αξίζει να κοιτάξουμε τις κάρτες

ΑΠΟΔΟΣΗ 1.73 Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Αμέτρητες αγορές και κορυφαίες αποδόσεις βρίσκουμε στα κόρνερ. Παραδοσιακά περιμένουμε ο ρυθμός να αυξηθεί στο δεύτερο ημίχρονο και οι παίκτες να πάνε περισσότερες φορές στις γωνίες του γηπέδου για εκτελέσεις.

ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΓΙΑ ΟVER 3.5 ΚΟΡΝΕΡ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ


Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 13/11/2022

Στο απουσιολόγιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς παραμένουν οι βασικοί Παλάσιος, Αϊτόρ και οι αναπληρωματικοί Τρουιγιέ, Πούγγουρας. Αυτό σημαίνει ότι στις δύο πλευρές της επίθεσης οι λύσεις περιορίζονται αισθητά και οι Μπερνάρ, Βέρμπιτς θα ξεκινήσουν βασικοί δεξιά και αριστερά, αντίστοιχα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Σένκενφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ – Πέρεθ, Κουρμπέλη, Τσέριν- Βέρμπιτς, Μπερνάρ, Σπόραρ

Ατρόμητος: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 13/11/2022

Ο Κόμαν δεν αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα και θα στηριχτεί στο πλάνο που του έφερε τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Τιμωρημένο είναι ο μέσος Κουέν, επιστρέφει ο Ντε Μποκ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Γιαννιώτης – Κεχρίντα, Μαυρομάτης, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ – Έρλινγκμαρκ, Γκονθάλεθ – Μουνίθ, Κλωναρίδης, Ρομπάιγ – Κιάρτασον.


Διαβάστε ακόμα… 

Προγνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου


top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ