el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – Μπάγερν: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 28/03/2023

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ (20:30) στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Euroleague. Για την αναμέτρηση με τους Βαυαρούς ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η τελευταία «διαβολοβδομάδα» της κανονικής περιόδου της Euroleague αρχίζει για τον Παναθηναϊκό κόντρα στους Βαυαρούς και η ομάδα του Χρήστου Σερέλη στοχεύει σε επιστροφή στις νίκες, στο προτελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ευρωπαϊκής σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός (10-20) μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα και κυρίως μετά την ήττα-πισωγύρισμα στην Basket League από την ΑΕΚ θέλει να διασκεδάσει τις κακές εντυπώσεις, απέναντι στην ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι (11-19).

 Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Euroleague!


Παναθηναϊκός – Μπάγερν: Ανάλυση, Παρουσίαση 28/03/2023

Η ήττα από την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ διέκοψε το μίνι σερί δύο νικών που είχε δημιουργήσει ο Παναθηναϊκός, που θέλει το καλύτερο δυνατό και αξιοπρεπές φινάλε στην ευρωπαϊκή του σεζόν.

Παράλληλα οι «πράσινοι» θέλουν να διασκεδάσουν τις κάκιστες εντυπώσεις από την ήττα τους κόντρα στην ΑΕΚ για την Basket League, που ήταν μάλιστα η 3η σερί στο πρωτάθλημα, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1990/1991!

Οι Βαυαροί βρίσκονται στα χαμηλά πατώματα της κατάταξης (11-19) όπως και το «Τριφύλλι» (10-20), με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη να ταλαιπωρείται παράλληλα από αρκετά προβλήματα.

Ουόλτερς, Πονίτκα και Αγραβάνης δεν θα αγωνιστούν ούτε σε αυτό το παιχνίδι, με τον Ματ Τόμας αντίθετα να επιστρέφει, καθώς μόνο στην Euroleague έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μιλώντας ενόψει της αναμέτρησης επεσήμανε πως «προφανώς, δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι καθώς κάνουμε ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω. Κάθε φορά πρέπει να μαζεύουμε τα κομμάτια μας και τις δυσκολίες μας γιατί τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα. Θέλουμε να έχουμε μια συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, κάτι που δεν έχουμε κάνει μέχρι σήμερα, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τη Μπάγερν.

Πρέπει να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα, από εκεί πρέπει να ξεκινάμε, το λέω συνέχεια. Δυστυχώς, δεν είμαστε συμπαγείς σε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια, να βάλουμε τον κόσμο στο παιχνίδι καθώς παίζουμε στην έδρα μας και να μπορέσουμε να κερδίσουμε το ματς».

Για τα πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας που έχουν ως αποτέλεσμα τις πρόσφατες ήττες στο πρωτάθλημα τόνισε:  «Το έχουμε συζητήσει πολλές φορές. Προφανώς κάποιοι αυτοματισμοί λείπουν από την ομάδα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Η ψυχολογία όταν ήρθα και εγώ ήταν σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι αυτό που λέω συνέχεια πως ακόμη κι αν κάνουμε μία-δυο νίκες δεν έχουμε καταφέρει τίποτα απολύτως. Παραμένει να είναι μια κακή χρονιά για την ομάδα ό,τι κι αν κάνουμε. Υπάρχει ενδεχομένως μια χαλάρωση αδικαιολόγητη μετά από καλές εμφανίσεις. Επίσης, ακόμη κι όταν υπάρχουν καλές εμφανίσεις, από τη στιγμή που δεν έρχεται η νίκη δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι.

Η χρονιά δεν έχει τελειώσει, η χρονιά τελειώνει τέλος Μάϊου. Είναι κάτι που έχουμε συζητήσει πολύ στην ομάδα. Θέλουμε και να κερδίζουμε παιχνίδια γιατί είμαστε Παναθηναϊκός αλλά συγχρόνως να φτιάξουμε και μια ομάδα που θα τελειώσει το πρωτάθλημα όπως πρέπει και είναι ο μοναδικός στόχος που ακόμη παίζεται. Το θέμα δεν είναι πόσες πιθανότητες έχει για να το καταφέρει.

Το θέμα είναι ότι πρέπει να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν και να κάνει το οποιοδήποτε παραπάνω βήμα που μπορεί αυτή τη χρονιά. Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση κάποιος από εμάς στο σταφ ή οι παίκτες να πιστέψουμε πως έχει τελειώσει η χρονιά. Αυτό είναι το μεγαλύτερο στοίχημα που έχουμε μπροστά μας».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως υπάρχει έλλειψη επαγγελματισμού από ορισμένους παίκτες, απάντησε: «Η γνώμη μου είναι πως δεν πρόκειται για θέμα επαγγελματισμού γιατί μπορείς να είσαι επαγγελματίας αλλά να μην έχεις κίνητρο. Αν είχαμε θέμα επαγγελματισμού δεν θα έπρεπε να φύγουν ένας-δύο αλλά πέντε. Δεν είναι θέμα επαγγελματισμού, νομίζω πως αυτό που θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι πως ανεξαρτήτου πορείας της ομάδας στη χρονιά και της κατάστασης, δεν νοείται να μην εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες να τελειώσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δεν είναι θέμα επαγγελματισμού είναι ξεκάθαρα θέμα κινήτρου και να αντιληφθούμε πως η σεζόν δεν έχει τελειώσει. Το λέω συνεχώς στα παιδιά… Ακόμη και όταν έχουμε παίξει καλά, αλλά χάνουμε μπορεί να δεχόμαστε το χειροκρότημα του κόσμου όμως αυτό γίνεται γιατί αναγνωρίζει την προσπάθεια. Αλλά δεν είναι  χαρούμενος ο κόσμος. Δεν μπορούμε όυτε εμείς να είμαστε χαρούμενοι με το χειροκρότημα του κόσμου μετά από μια εμφάνιση που δεν έχουμε παραδώσει τα όπλα. Ένα παράδειγμα είναι ο αγώνας με τη Μπαρτσελόνα. Ο κόσμος χειροκρότησε την προσπάθεια αλλά δεν μπορεί αυτό να είναι αρκετό για κανέναν στην ομάδα».

Από μέρους του, ο Πάρις Λι δήλωσε: «Φυσικά, δεν θέλουμε να χάνουμε αγώνες. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να συγκεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα. Σαφώς, δεν έπρεπε να χάσουμε από την ΑΕΚ, δεν έπρεπε να χάσουμε και σε άλλα παιχνίδια, αλλά συνέβη. Δεν λέω ότι είναι «οκ», δεν είναι «οκ», αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει μόνο να κοιτάμε μπροστά».


Παναθηναϊκός – Μπάγερν: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ (74-88) και ως αποτέλεσμα διακόπηκε το μίνι σερί δύο νικών που είχε. Οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη τα πήγαν εξαιρετικά στον τομέα των λαθών, καθώς είχαν μόλις 5 έναντι 18 των Καταλανών, ωστόσο υστέρησαν απελπιστικά στα ριμπάουντ (18-42) και η ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους βρήκε 17 πόντους από τις δεύτερες επιθέσεις, ώστε να φτάσει στη νίκη με κορυφαίο τον Μίροτιτς.

Ο Παπαγιάννης ήταν κορυφαίος του «τριφυλλιού» (19 πόντοι, 7 ριμπάουντ), ενώ 13 πόντους πρόσθεσε ο Γκριγκόνις και 11 ο Τόμας.

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 16/30 δίποντα, 8/27 τρίποντα, 18/26 βολές, 18 ριμπάουντ, 15 ασίστ, 8 κλεψίματα, 3 κοψίματα, 5 λάθη.

Η Μπάγερν ηττήθηκε… αμαχητί στο Μιλάνο από την Αρμάνι (99-74), για τρίτο συνεχόμενο και πέμπτο σερί εκτός έδρας παιχνίδι.

Η ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι ήδη από την πρώτη περίοδο είχε μείνει πολύ πίσω (25-8) για να χάσει πολύ εύκολα, έχοντας πρώτο σκόρερ τον Ομπστ (27 πόντοι) και τον Τσίταμ με 17.

Τα ομαδικά στατιστικά της Μπάγερν: 19/39 δίποντα, 8/25 τρίποντα, 12/18 βολές, 25 ριμπάουντ, 11 ασίστ, 7 κλεψίματα, 2 κοψίματα, 10 λάθη.


Παναθηναϊκός – Μπάγερν: Προγνωστικά 28/03/2023

Ο Παναθηναϊκός επιζητά την επιστροφή του στις νίκες κόντρα στην Μπάγερν, με τους Βαυαρούς να μην έχουν επίσης βαθμολογικό κίνητρο, έχοντας τη χειρότερη (μαζί με τους «πράσινους») εκτός έδρας επίδοση (3-12).

Το γόητρο και το καλό φινάλε στο ΟΑΚΑ είναι ζητούμενο για την ομάδα του Σερέλη που έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, καθώς εντός έδρας δεν έχει ηττηθεί ποτέ από τη γερμανική ομάδα (5/5).

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ -4.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.86 ΣΤΗ NOVIBET

Η Μπάγερν διαθέτει μία από τις χειρότερες επιθέσεις στη διοργάνωση (14η με 76.7 πόντους), ενώ στο τελευταίο καρέ αγώνων δεν έχει ξεπεράσει τους 75.

UNDER 74.5 ΠΟΝΤΟΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Μπάγερν έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα…

Οι 10 καλύτεροι παίκτες μπάσκετ του Παναθηναϊκού όλων των εποχών


Προγνωστικά Euroleague 2022-2023 – Αφιέρωμα Ευρωλίγκα

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ