el
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Προγνωστικά, Ανάλυση 07/05/2024

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ (21: 15) στο Game 5 των Playoffs που θα κρίνει την πρόκριση στο Final-4 της Euroleague. Για τον «τελικό» της σειράς ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Έπειτα από 4 παιχνίδια στη σειρά των Playoffs Παναθηναϊκός και Μακάμπι βρίσκονται στο 2-2 και το Game 5 της σειράς στο κατάμεστο και «καυτό» ΟΑΚΑ θα κρίνει οριστικά ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση για το Βερολίνο!

Με 800+ αγορές στη Novibet και live streaming το σπουδαίο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Ανάλυση, Παρουσίαση 07/05/2024

Ώρα μηδέν για τον Παναθηναϊκό που υποδέχεται τη Μακάμπι στον «τελικό» των Playoffs, σε ένα παιχνίδι που θα κριθούν τα πάντα όσον αφορά την ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για το Final-4 του Βερολίνου.

Δεν είναι υπερβολή να επισημανθεί πως η μονομαχία του ΟΑΚΑ, η 5η ανάμεσα στις δύο ομάδες που βρίσκονται στο 2-2 είναι η σπουδαιότερη για το «τριφύλλι» εδώ και 12 χρόνια, όση και η περίοδος κατά την οποία δεν έχει καταφέρει να βρεθεί σε Final-4 της Euroleague.

Το 2012 ήταν η τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός ήταν παρών σε Final-4 και σημειολογικά και τότε αντίπαλος στα Playoffs ήταν η Μακάμπι και τότε η σειρά είχε κριθεί σε Game 5!

Και μάλιστα και τότε όπως και τώρα η σειρά είχε ανατροπές και… «διπλά», καθώς το «τριφύλλι» κατάφερε να απαντήσει στη νίκη της «ομάδας του λαού» στο ΟΑΚΑ (Game 1, 87-91) με δική του νίκη στο Game 4 (88-95) ώστε η πρόκριση να κριθεί σε πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι, όπου περιθώρια για λάθη δεν υπάρχουν. Ο νικητής πάει Βερολίνο και ο ηττημένος μένει… σπίτι.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν καλείται στον «τελικό» της σειράς να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα έδρας έχοντας τον κόσμο στο πλευρό της που εξάντλησε από την πλευρά του σε χρόνο dt τα εισιτήρια για να πραγματοποιήσει τη μεγάλη επιστροφή και να επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο τη δυναμική επιστροφή της στα υψηλά πατώματα της διοργάνωσης, διεκδικώντας πλέον το τρόπαιο.

Έπειτα από τέσσερις αγώνες που οι νίκες έχουν μοιραστεί και οι δύο μονομάχοι έχουν νικήσει εντός κι εκτός έδρας, ασφαλώς γνωρίζονται πολύ καλά, με την ομάδα του Όντεντ Κάτας να έχει δείξει πόσο ικανή είναι να νικήσει οπουδήποτε, ωστόσο αυτή τη φορά ο Παναθηναϊκός δε θέλει να της αφήσει περιθώριο για να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση που τόσο πολύ θέλει όλος ο «οργανισμός» 12 χρόνια μετά.

Το πόσο πολύ τη θέλει αυτή την πρόκριση φάνηκε και στο δίχως αύριο τέταρτο παιχνίδι της σειράς στο Βελιγράδι όπου οι «πράσινοι» βρίσκονταν με την πλάτη στον τοίχο πριν το τζάμπολ με το 2-1 υπέρ των Ισραηλινών, ενώ βρέθηκαν και στο -7 στην τελευταία περίοδο αλλά επικράτησαν με σερί 10-0 στο τελευταίο τρίλεπτο και αφιερώνοντας τη νίκη στον επί σειρά πολλών ετών φροντιστή της ομάδας Πάρη Δερμάνη που αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας (σ.σ. έμφραγμα) με αποτέλεσμα να πρέπει να εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

«Πρώτα από όλα κι εγώ και η ομάδα θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον θρυλικό φροντιστή Πάρη, που χθες έπαθε έμφραγμα και την τελευταία στιγμή τον πήγαν στο νοσοκομείο και ακόμα είναι στην εντατική και έζησε μια δύσκολη κατάσταση. Για την ομάδα μας ο Πάρης είναι ένα πολύ σημαντικός άνθρωπος, είναι ο υπεύθυνος στους φροντιστές μας» είπε ο Αταμάν λίγο μετά το μεγάλο «διπλό» που ισοφάρισε τη σειρά και προανήγγειλε ενόψει Game 5 πως «με τη σειρά στο 2-2, το ΟΑΚΑ θα πάρει φωτιά στο επόμενο παιχνίδι, περισσότερο από ό,τι κάνει πάντα, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλό μπάσκετ».

ataman panathinaikos barcelona

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Τη σπουδαία αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).


Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Τι έχει γίνει ως τώρα στη σειρά 07/05/2024

Φτάσαμε στο Game 5 της σειράς με Παναθηναϊκό και Μακάμπι να βρίσκονται στο 2-2 και να αναζητούν την 3η και καθοριστική που θα σφραγίσει την πρόκριση.

Στο Game 1 η ομάδα του Κάτας έσπασε την έδρα με νίκη στο ΟΑΚΑ (87-91). Η νίκη κατέληξε στη Μακάμπι χάρη στους 18 πόντους του Κόλσον και τους 16 του Μπράουν και παρότι κατά τη διάρκεια του αγώνα έχασε με τραυματισμό τον Μπάλντγουιν επέβαλλε τον ρυθμό της και πήρε το πάνω χέρι στη σειρά.

Στo Game 2 ήταν η σειρά των «πράσινων» να χαμογελάσουν, καθώς ξεπέρασαν τον ψυχολογικό σκόπελο του break και της κακής πρώτης περιόδου (20-28) για να φτάσουν στη νίκη και το 1-1 (95-79).

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής της βραδιάς με career high (29 πόντοι) την ώρα που ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήρθε από τον πάγκο και συνέβαλε τα μέγιστα και στις δύο πλευρές (15 πόντοι) καθώς μεταξύ άλλων περιόρισε αισθητά τον Κόλσον.

Στο Game 3 η Μακάμπι επικράτησε (85-83) χάρη σε δύο βολές του Μπράουν, έχοντας καθ’ όλη τη διάρκεια το προβάδισμα που έφτασε και τους 18 (57-39, 24’).

Ο Παναθηναϊκός στην τελευταία περίοδο έκανε την απέλπιδα προσπάθεια αντεπίθεσης και με τους Ναν (25) και Παπαπέτρου (17) πήγε να φέρει τα πάνω-κάτω, φτάνοντας στην ισοπαλία (83-83) αλλά δεν τα κατάφερε αφού το τρίποντο του Ναν για τη νίκη βρήκε σίδερο.

Το Game 4 στο Βελιγράδι ήταν εξ ορισμού οριακό για τους «πράσινους» που μόνο με νίκη έμεναν ζωντανοί. Η ομάδα του Κάτας έδειξε να γέρνει την πλάστιγγα υπέρ της όταν στο 34’ βρέθηκε στο +7 (82-75) αλλά σε εκείνο το σημείο ο Παναθηναϊκός έδειξε χαρακτήρα, ροκάνισε τη διαφορά γρήγορα και στο τελευταίο τρίλεπτο κυριάρχησε, καθώς από το 88-85 φτάσαμε στο τελικό 88-95 με σερί 10-0 που σφράγισε το «διπλό» για το 2-2.

Ναν με 27 πόντους και Σλούκας με την πολυδιάστατη στατιστική (20 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 32 PIR) έκαναν τη διαφορά όπως για άλλη μια φορά ο καθοριστικός Παπαπέτρου των 8 πόντων που όμως στην πραγματικότητα ήταν… πολλοί περισσότεροι και στις δύο πλευρές του παρκέ, καθώς είχε το μεγαλύτερο «+» εξ όσων πάτησαν παρκέ (+14).

Το πρόγραμμα της σειράς Παναθηναϊκός – Μακάμπι (2-2)

Game 1: Παναθηναϊκός – Μακάμπι 87-91
Game 2: Παναθηναϊκός – Μακάμπι 95-79
Game 3: Μακάμπι – Παναθηναϊκός 85-83
Game 4: Μακάμπι – Παναθηναϊκός 88-95
Game 5: Παναθηναϊκός – Μακάμπι (7/5, 21:15)


Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Προγνωστικά 07/05/2024

Η πρόκριση στο Βερολίνο θα κριθεί στον «τελικό των τελικών» της σειράς, με τον Παναθηναϊκό να είναι έτοιμος αυτή τη φορά να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα ΟΑΚΑ. Το γήπεδο θα… βράζει, με την ομάδα του Αταμάν να έχει και ψυχολογική φόρα λόγω της νίκης-ανατροπής στο Βελιγράδι που έφερε τη σειρά να κριθεί στην Αθήνα.

Στο πλευρό των «πράσινων» είναι και η διόλου τυχαία παράδοση στα Game 5 των Playoffs, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν 18/18 σε αυτά τα ματς, ενώ ένα εξ αυτών ήταν ο «τελικός» ανάμεσα στις δύο ομάδες το 2012, ξανά στο ΟΑΚΑ, όταν οι «πράσινοι» επικράτησαν (86-85) και προκρίθηκαν στο τελευταίο τους ως σήμερα Final-4. Συνολικά σε Game 5 ο Παναθηναϊκός έχει ρεκόρ 1-2 και η Μακάμπι 0-2 αντίστοιχα, με τις ήττες αμφοτέρων να είναι εκτός έδρας. Η παράδοση θα μιλήσει και τώρα με την ομάδα του Κάτας να είναι πολύ δύσκολο να βρει εκ νέου τρόπο να αποδράσει από το ΟΑΚΑ.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ -8.5 ΠΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90 ΣΤΗ NOVIBET

Σε αυτό το απόλυτα οριακό ματς θα βγουν μπροστά τα μεγάλα χαρτιά των μονομάχων, με το πλέον μεγάλο επιθετικό όπλο της ομάδας του Αταμάν να είναι ο Ναν που είχε 27 πόντους στο οριακό Game 4. Ο Αμερικανός σταρ δε θα διστάσει να το πάρει πάνω του για να οδηγήσει την ομάδα του στο σκοράρισμα.

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΝΑΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

Ένας σημαντικός παράγοντας σε όλα τα παιχνίδια είναι τα λάθη, με τον Παναθηναϊκό μόνο στο πρώτο παιχνίδι της σειράς να έχει παραπάνω από 11 (12), ενώ κατά σειρά στα υπόλοιπα ήταν με 10, 11 και 7 αντίστοιχα δείχνοντας πως μπορεί να κρατηθεί και πάλι κάτω από αυτό το όριο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ UNDER 11.5 ΛΑΘΗ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας με το καλύτερο σημείο από το κουπόνι στοιχήματος!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Μακάμπι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

panathinaikos top10 metagrafesΠαναθηναϊκός Μπάσκετ: Οι δέκα μεγαλύτερες μεταγραφές

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ