el
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – Μιλάνο: Προγνωστικά, Ανάλυση 31/01/2024

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ολίμπια Μιλάνο (21:15) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Euroleague. Για το σπουδαίο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Επιστροφή στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό που περιμένει τη Μιλάνο για να επανέλθει σε νικηφόρα τροχιά και να εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα, την ώρα που η ομάδα του Μεσίνα ψάχνει νίκες για να προλάβει το «τρένο» των Playoffs.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Παναθηναϊκός – Μιλάνο: Ανάλυση, Παρουσίαση 31/01/2024

H 24η στροφή του «μαραθωνίου» έχει επιστροφή στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό, που ποντάρει και σε επιστροφή στις νίκες, απέναντι στην Μιλάνο.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες θυμήθηκε πώς είναι η γεύση της ήττας, μετά το 90-75 από την Μακάμπι στο Βελιγράδι.

Οι σοβαρές απουσίες στην περιφέρεια και ειδικά στο «1», με Κώστα Σλούκα, Λούκα Βιλντόζα να έχουν μείνει στην Αθήνα και τον Κέντρικ Ναν να μην συνεχίζει στο δεύτερο ημίχρονο άφησαν δυσαναπλήρωτο κενό που δεν μπορούσε να καλύψει μόνος ο συγκλονιστικός Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Έτσι οι «πράσινοι» υπέστησαν την μόλις δεύτερη ήττα στις 10 τελευταίες αγωνιστικές και συνεχίζουν με ρεκόρ 14-9 που τους διατηρεί στην τετράδα.

Εκεί θέλουν να παραμείνουν ως το τέλος για να έχουν πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs και γι’ αυτό θέλουν τη νίκη κόντρα στην ομάδα του Έτορε Μεσίνα ώστε να αρχίσουν νέο νικηφόρο σερί και να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την μονομαχία των ισόβαθμων στη δεύτερη θέση Μπαρτσελόνα και Βίρτους που βρίσκονται μία νίκη πιο πάνω (15-8) ώστε να πιάσουν τον ηττημένο στην κατάταξη.

Οι απουσίες Σλούκα και Μπαλτσερόφσκι παραμένουν, αλλά ο Βιλντόζα αφού αποθεραπεύτηκε γρηγορότερα του αναμενόμενου μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, παλεύει να είναι στη διάθεση του προπονητή του προς ενίσχυση της περιφέρειας.

Από την πλευρά του ο Ναν είναι πανέτοιμος, με τον Αταμάν να ποντάρει και στον παράγοντα έδρα, όπου η ομάδα του μετρά τέσσερις σερί νίκες, αναμένοντας μία από τις χειρότερες ομάδες εκτός έδρας με δύο νίκες σε 10 αγώνες.

Στην αντίπερα όχθη οι Μιλανέζοι μετά το 74-70 και το 2/2 επί της Μπαρτσελόνα ανέβηκαν στο 10-13 και γνωρίζουν πως δεν έχουν πολλά περιθώρια να προλάβουν το τρένο έστω της δεκάδας που δίνει δεύτερη ευκαιρία μέσω των Play-in.

Γι’ αυτό στοχεύουν σε νίκη στο ΟΑΚΑ ώστε να απαντήσουν και στο 68-76 του Παναθηναϊκού στον πρώτο γύρο στο Forum, έχοντας πλέον στη φαρέτρα και το πιο σημαντικό και ακριβό όπλο τους, τον Νίκολα Μίροτιτς που μόλις επέστρεψε από τον τραυματισμό του ώστε να βοηθήσει την ομάδα με την μόλις 16η επίθεση της διοργάνωσης (77.6), η οποία όμως αντίστοιχα έχει και την 3η καλύτερη άμυνα (76.5).

ataman panathinaikos novibet

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Τη σπουδαία αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).


Παναθηναϊκός – Μιλάνο: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική 31/01/2024

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να φτάσει στην 5η σερί νίκη του, καθώς οι απουσίες στην περιφέρεια τον «πλήγωσαν», καθώς Σλούκας, Βιλντόζα έλειψαν, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δεν συνέχισε ούτε ο Ναν και δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Μακάμπι στο Βελιγράδι (90-75).

Ο Καλαϊτζάκης με 17 πόντους ήταν πρωταγωνιστής, αλλά δεν έφτανε, με τους 13 πόντους από Μήτογλου, Γκραντ, Ναν να μην αρκούν, αφού στο φινάλε η ομάδα του Αταμάν στέρεψε από λύσεις κι έμεινε στο 14-9.

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 18/36 δίποντα, 9/29 τρίποντα, 12/16 βολές, 40 ριμπάουντ, 15 ασίστ, 4 κλεψίματα, 3 κοψίμαρτα, 15 λάθη.

Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα νίκησε την Μπαρτσελόνα και στο Μιλάνο (74-70) μετά  τη Βαρκελώνη και με το 2/2 επί των Καταλανών ανέβηκε στο 10-13 μένοντας ζωντανή στη μάχη της δεκάδας.

Ο Σιλντς (23) ήταν εντυπωσιακός και οδήγησε την παρέα του στη νίκη.

Τα ομαδικά στατιστικά της Ολίμπια Μιλάνο: 19/35 δίποντα, 5/28 τρίποντα, 21/28 βολές, 47 ριμπάουντ, 14 ασίστ, 4 κλεψίματα, 3 κοψίματα, 14 λάθη.


Παναθηναϊκός – Μιλάνο: Προγνωστικά 31/01/2024

Ο Παναθηναϊκός επανέρχεται στο ΟΑΚΑ και έχει όλα τα φόντα να επανέλθει και στις επιτυχίες μετά την ήττα από τη Μακάμπι. Παρά τις απουσίες στην περιφέρεια ο παράγοντας έδρα είναι σημαντικός και η ομάδα του Αταμάν έχει το πάνω χέρι απέναντι στους Μιλανέζους που δεν είναι αποδοτικοί εκτός έδρας (2-8).

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ 4.5 ΠΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.85 ΣΤΗ NOVIBET

Ελλείψει Σλούκα το βάρος πέφτει κυρίως σε Γκραντ και Ναν που θα ηγηθούν και πάλι, ωστόσο τη διαφορά μπορεί να κάνει ο Γκριγκόνις, που έμεινε στα ρηχά με τη Μακάμπι, αλλά έχει σταθερά υψηλά στάνταρ.

ΓΚΡΙΓΚΟΝΙΣ OVER 10.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.99 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Ναν από την πλευρά του έχει αποδείξει πως μπορεί να προσφέρει σκορ με όλους τους τρόπους. Ακόμα και στο Βελιγράδι που αγωνίστηκε ουσιαστικά μόνο σε ένα ημίχρονο είχε 13 πόντους, μετρώντας 13.5 μέσο όρο. Εφόσον μείνει παραπάνω στο παρκέ μπορεί φυσικά να σκοράρει αντίστοιχα.

ΝΑΝ OVER 17.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.30 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας με το καλύτερο σημείο από το κουπόνι στοιχήματος!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΠαναθηναϊκόςΜιλάνο έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα 

panathinaikos top10 metagrafesΠαναθηναϊκός Μπάσκετ: Οι δέκα μεγαλύτερες μεταγραφές

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ