el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 28/12/2022

Ο Παναθηναϊκός άφησε δύο βαθμούς στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου και τώρα θέλει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες κόντρα στον ΟΦΗ (28/12, 21:30), στον αγώνα που ξεχωρίζει την 15η αγωνιστική της Super League.

Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους ένα πολύ δύσκολο ημερολογιακό μήνα με επτά παιχνίδια από τις 28 Δεκεμβρίου έως τις 29 Ιανουαρίου. Από αυτά, τα πέντε είναι εκτός έδρας και τα δύο εντός (αρχικά με ΟΦΗ την Τετάρτη κι έπειτα με ΠΑΟΚ στις 22/01).

Ο ΟΦΗ από την πλευρά του έχει πολύ μεγάλη ανάγκη για βαθμούς ειδικά μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο την περασμένη εβδομάδα. Είναι δύο βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και χωρίς περιθώρια για νέες απώλειες.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΟΦΗ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Παναθηναϊκός – ΟΦΗ: Ανάλυση & Παρουσίαση 28/12/2022

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από τη διακοπή για το Μουντιάλ με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Στο παιχνίδι για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας με τον Βόλο έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση και πήρε άνετο προβάδισμα πρόκρισης με 3-0.

Η συνέχεια για τους «πράσινους» δόθηκε στη Νίκαια, όπου φιλοξενήθηκαν από τον Ιωνικό. Η αναμέτρηση για τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς άρχισε με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Πίεσαν από την αρχή και με σκόρερ τον Μπερνάρ, πήραν προβάδισμα στο 14’. Στη συνέχεια είχαν κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρουν με κυριότερη αυτή του Παλάσιος μόλις δύο λεπτά αργότερα, το σουτ του οποίου κατέληξε στο δοκάρι.

Ο Παναθηναϊκός είχε κι άλλες ευκαιρίες, τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στο δεύτερο, αλλά στα τελευταία λεπτά χαλάρωσε, έδωσε χώρους στους γηπεδούχους και το πλήρωσε με την ισοφάριση από τον Άοσμαν στο 84’.

Ενδεικτικές της εικόνα του Παναθηναϊκού ήταν και οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, οποίος μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: «Σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, η εμφάνιση θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Ήταν ένα παιχνίδι που το ελέγξαμε πλήρως από την αρχή μέχρι το τέλος, θα μπορούσαμε να το είχαμε τελειώσει πιο νωρίς γιατί είχαμε και τις φάσεις.

Θα μπορούσαμε να είχαμε και περισσότερες αν είχαμε λίγο καλύτερες συνεργασίες στο τελείωμα των φάσεων και όπως πάντα μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο σε μία στιγμή αδράνειας μπορείς να δεχτείς το γκολ».

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο ΟΦΗ επίσης ηττήθηκε στην επιστροφή του από τη διακοπή για το Μουντιάλ. Και μάλιστα το σκηνικό ήταν αντίστοιχο με αυτό του τωρινού του αντιπάλου, του Παναθηναϊκού.

Οι Κρητικοί υποδέχθηκαν τον Ατρόμητο και παρά την πολύ καλή τους εμφάνιση, εν τέλει ηττήθηκαν με 1-0. Ο αγώνας ήταν μία παράσταση των γηπεδούχων, οι οποίοι είχαν 73% κατοχή της μπάλας και 21 σουτ στην αντίπαλη εστία.

Ωστόσο, οι παίκτες του Νταμπράουσκας δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Σε αντίθεση με τον Ατρόμητο, που βρήκε το γκολ με τον Έρλινγκμαρκ στο 43’ και το κράτησε μέχρι το τέλος.

Ο ΟΦΗ έχει επίσης δύσκολο έργο μπροστά του τις επόμενες 20 μέρες, καθώς δίνει τέσσερα παιχνίδια, εκ των οποίων τα τρία είναι μακριά από την έδρα του. Μετά το εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό, παίζει εντός με τον Βόλο και ακολουθούν ακόμη δύο εκτός με Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ.

Μιλώντας για την εικόνα της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, ο Βάλντας Νταμπράουσκας, είπε μεταξύ άλλων: «Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω, δεν ξέρω αν έχω παίξει τέτοιο παιχνίδι ξανά στην ζωή μου. Ούτε ένα λεπτό δεν ένιωσα πως ο αντίπαλος είναι καλύτερος από εμάς, ψυχολογικά, αγωνιστικά, σε όλους τους τομείς.

Αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις στιγμές, τις ευκαιρίες που ζήσαμε, το ξέρω πως είναι κλισέ η φράση όμως όταν δεν σκοράρεις, δεν κερδίζεις. Την ίδια στιγμή πραγματικά πρέπει να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι και θα ήθελα να πω μπράβο στους παίκτες για το πως ανταποκρίθηκαν.

Εάν δεν έχουμε αμφιβολία για τους εαυτούς μας και εφόσον συνεχίσουμε έτσι είμαι σίγουρος πως θα καταφέρουμε περισσότερα και θα πάρουμε και τις νίκες που χρειάζεται».


Παναθηναϊκός – ΟΦΗ: Στατιστικά & Προϊστορία 28/12/2022

  • Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που υπερτερεί στην προϊστορία στις εντός έδρας αναμετρήσεις με τον ΟΦΗ και μάλιστα σε πολύ μεγάλο βαθμό.
  • Συνολικά έχουν διεξαχθεί 46 παιχνίδια, στα οποία ο Παναθηναϊκός μετράει 34 νίκες, 8 ισοπαλίες και μόλις 4 ήττες (34-8-4).
  • Ωστόσο, αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι οι τρεις από τις τέσσερις νίκες που έχει ο ΟΦΗ είναι στα έξι πιο πρόσφατα ματς (2-1-3) και μάλιστα ήταν και οι τρεις συνεχόμενες!
  • Πέρυσι ο Παναθηναϊκός είχε μία από τις ελάχιστες εντός έδρας απώλειες βαθμών και το παιχνίδι έληξε στο 0-0.
  • Οκτώ εντός έδρας παιχνίδια έχει δώσει μέχρι στιγμής ο Παναθηναϊκός, στα οποία έχει 7-1-0, ενώ έχει δεχθεί γκολ μόλις σε δύο και συγκεκριμένα στα δύο ντέρμπι. Στο 2-1 με την ΑΕΚ και στο 1-1 με τον Ολυμπιακό.
  • Αντίθετα, ο ΟΦΗ έχει μόλις μία νίκη εκτός έδρας, το Σεπτέμβριο με 1-0 στο Βόλο. Συνολικά εκτός έδρας έχει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες σε έξι ματς (1-2-3).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

panathinaikos ofi1 28122022 novibet


Παναθηναϊκός – ΟΦΗ: Προγνωστικά 28/12/2022

Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Είναι άλλωστε η καλύτερη ομάδα από τις δύο και μετά την απώλεια βαθμών της προηγούμενης αγωνιστικής δεν έχει άλλα περιθώρια. Ο άσος είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα και για μία καλύτερη απόδοση θα πάμε στο άσος και Over 1,5.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ COMBO BET 1 & OVER 1,5 ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.62

Η λογική λέει ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα υποπέσει στο ίδιο λάθος που έκανε με τον Ιωνικό. Θα είναι πολύ πιο προσεκτικός στις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν και θα πετύχει γκολ και στα δύο ημίχρονα.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40

Τέλος, μία πολύ καλή επιλογή με δεδομένο ότι περιμένουμε πως ο Παναθηναϊκός θα είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά και θα σκοράρει και στα δύο 45λεπτα, είναι ο άσος από ημίχρονο.

Η ΑΓΟΡΑ 1/1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – ΟΦΗ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 28/12/2022

Οι «πράσινοι» είχαν δύο σημαντικές απουσίες στη Νεάπολη, αλλά όλα δείχνουν ότι και οι δύο θα είναι διαθέσιμοι στο προσεχές με τον ΟΦΗ.

Οι Βέρμπιτς και Σένκενφελντ είχαν ενοχλήσεις κι έμειναν εκτός, αλλά πλέον προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς και θα πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα.

Εκτός είναι πιθανό να μείνει ο Καμπετσής που έχασε κάποιες προπονήσεις λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Σένκενφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ – Πέρεθ, Τσέριν – Παλάσιος, Βέρμπιτς, Μπερνάρ – Σπόραρ.

panathinaikos ofi3 28122022 novibet


ΟΦΗ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 28/12/2022

Με αρκετά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο «Απ. Νικολαΐδης».

Δεδομένη είναι η απουσία του αμυντικού Θοράνισον, του μέσου Τζου και του επιθετικού Καμάου. Και οι τρεις συνέχισαν την αποθεραπεία τους.

Οι Στάικος και Μπουζούκης έχασαν κάποιες προπονήσεις, αλλά λογικά θα είναι στη διάθεση του Βάλντας Νταμπράουσκας για το προσεχές παιχνίδι.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Μαντάς – Πασαλίδης, Βούρος, Διαμάντης – Λάρσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Μαρινάκης – Τοράλ, Μπιφουμά, Ντίκο.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ