el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 06/11/2022

Η μητέρα των μαχών του ελληνικού ποδοσφαίρου, το απόλυτο ντέρμπι διεξάγεται αυτή την αγωνιστική στη Super League, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (06/11, 19:30).

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ντέρμπι στην Ελλάδα και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αναμένεται με κομμένη την ανάσα.

Οι ισορροπίες έχουν διαφοροποιηθεί φέτος, τουλάχιστον όσον αφορά την κατάσταση στη βαθμολογία, αφού είναι αντεστραμμένη με τον Παναθηναϊκό πρώτο και τον Ολυμπιακό στην τρίτη θέση, αλλά αυτό δεν μειώνει με τίποτα την προσμονή από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους και να κάνουν το 11 στα 11. Το κλίμα στους «πράσινους» είναι πολύ καλό, μετά και τη νίκη στο Βόλο και γίνεται ανοικτά λόγος για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του, θέλει να σπάσει το σερί των πρωτοπόρων και να βροντοφωνάξει ότι είναι εδώ στη μάχη του τίτλου, μειώνοντας παράλληλα την απόσταση που τον χωρίζει από την κορυφή.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Παρουσίαση 06/11/2022

Ο Παναθηναϊκός δεν βρήκε αντίσταση ούτε στο Βόλο απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας μέχρι στιγμής και πέρασε νικηφόρα και από το Πανθεσσαλικό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει φτιάξει ένα εξαιρετικά δεμένο σύνολο, που δείχνει ότι μπορεί να βρει λύσεις ανεξάρτητα από τον αντίπαλο και το γήπεδο που πρέπει να αγωνιστεί. Στο Βόλο, οι «πράσινοι» ήταν και πάλι καταιγιστικοί.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το γνωστό παιχνίδι κατοχής, που δε δίνει πολλά περιθώρια στον αντίπαλο. Ανέβασε ψηλά τις γραμμές του και πίεσε τους γηπεδούχους. Δεν άφησε περιθώριο στην επιθετική του τριάδα των Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς και Πάολο Φερνάντες να αναπτυχθεί και να κάνει το παιχνίδι της.

Έκλεισε πολύ καλά τους διαδρόμους και κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, καθώς γινόταν όλο και πιο απειλητικός. Ο Παλάσιος φρόντισε να μπει στα… παπούτσια του τραυματία Αϊτόρ και άνοιξε το σκορ, ενώ πέτυχε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Το ημίχρονο έληξε με 2-0 υπέρ των πρασίνων, παρουσία 17.000 οπαδών τους στο Πανθεσσαλικό και το παιχνίδι έλαβε ουσιαστικά τέλος, αφού οι γηπεδούχοι δεν μπήκαν ποτέ ξανά στη διεκδίκηση της νίκης.

Τώρα, η προσοχή είναι στραμμένη στον Ολυμπιακό. Στο μεγάλο παιχνίδι που μπορεί να φέρει τους «πράσινους» ακόμη πιο κοντά στο στόχο τους. Μία ενδεχόμενη νίκη επί του μεγάλου τους αντιπάλου καθιστά σαφές, ότι είναι σε τροχιά πρωταθλήματος, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη σεζόν τα τελευταία χρόνια.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του είναι σαφές ότι βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο. Η χρονιά ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς και μετά τις απολύσεις των Μαρτίνς και Κορμπεράν, ήρθε ο Μίτσελ για να βάλει σιγά σιγά τα κομμάτια του παζλ στη θέση τους.

Μετά τα αρχικά άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, η ομάδα έδειξε ότι βρίσκει τα πατήματά της. Ενδεικτικό είναι ότι στα πέντε τελευταία παιχνίδια έχει τέσσερις νίκες και μόλις μία ήττα, αυτή στο ντέρμπι από τον ΠΑΟΚ.

Η διαφορά από την κορυφή είναι στους δέκα βαθμούς και η νίκη είναι το μοναδικό που έχουν στο μυαλό τους οι «ερυθρόλευκοι». Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι στα δύο μεγάλα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες.

Αρχικά ηττήθηκε από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, σε ένα ματς όπου ήταν μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο, αλλά έγινε η ανατροπή στο δεύτερο μισό του αγώνα. Τότε προπονητής ήταν ο Κάρλος Κορμπεράν, που ήταν και το τελευταίο του ματς.

Στη συνέχεια ήρθε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου οι Θεσσαλονικείς πέρασαν επίσης νικηφόρα, χωρίς να θέλξουν με την απόδοσή τους και πάλι με το ίδιο σκορ (2-1). Προπονητής ήταν ο Μίτσελ.

Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στο Φάληρο κόντρα στη Λαμία και με γκολ των Χάμες Ροντρίγκες και Μπακαμπού πήρε τη νίκη με 2-0.

Στη διάρκεια της εβδομάδας, ο Ολυμπιακός έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι για το Europa League, με αντίπαλο τη Ναντ. Οι «ερυθρόλευκοι» παρατάχθηκαν με σχεδόν… πειραματική ενδεκάδα και γνώρισαν την ήττα με 2-0.

Διαιτητής του ντέρμπι ορίστηκε ο 42χρονος Δανός, Γιάκομπ Κέλετ. Είναι στην πρώτη κατηγορία της UEFA και έχει σφυρίξει δύο αγώνες στη χώρα μας. Ο πρώτος ήταν το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-2 στις 3 Μαρτίου 2019 και ο δεύτερος το Ολυμπιακός – Άρης 1-0 στις 21 Μαρτίου 2021.


Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στατιστικά & Προϊστορία 06/11/2022

  • Πέρυσι έγιναν δύο παιχνίδια στη Λεωφόρο. Αυτό της κανονικής διάρκειας έληξε 0-0, ενώ στα play off, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0.
  • Η συνολική προϊστορία των ντέρμπι με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό είναι μοιρασμένη. Οι «πράσινοι» μετρούν 31 νίκες, 30 ήττες και 38 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα (31-38-30).
  • Στα έξι τελευταία παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί στην έδρα του Παναθηναϊκού, οι «πράσινοι» έχουν δύο νίκες, τρία ματς έληξαν ισόπαλα και ο Ολυμπιακός μία νίκη (2-3-1).
  • Σε έξι εντός έδρας ματς φέτος, ο Παναθηναϊκός έχει ισάριθμες νίκες. Μετράει δύο Over και τέσσερα Under, ενώ μόλις ένα παιχνίδι ήρθε Goal, η νίκη με 2-1 επί της ΑΕΚ.
  • Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δώσει τέσσερα παιχνίδια εκτός έδρας και εκτός από το πρώτο με τον Αστέρα, έχουν σκοράρει και στα τρία επόμενα (ήττα με 2-1 από τον Άρη και νίκες 2-1 με ΟΦΗ και 2-0 με Παναιτωλικό).
  • Στα ντέρμπι των «αιωνίων», ανεξαρτήτως έδρας και οι δύο ομάδες έχουν κερδίσει από 20 πέναλτι. Ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει 11 εύστοχα και 9 άστοχα και ο Παναθηναϊκός έχει 14 εύστοχα και 6 άστοχα.
  • Ένα ακόμη στατιστικό με μεγάλο ενδιαφέρον είναι ότι οι «πράσινοι» έχουν συνολικά διπλάσια δοκάρια! Έχουν 41 έναντι 20 του Ολυμπιακού, επίσης ανεξαρτήτως έδρας!
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

panathinaikos olympiacos4 06112022 novibet


Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 06/11/2022

Βάσει της εικόνας των δύο ομάδων μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, το συγκεκριμένο ντέρμπι των «αιωνίων» έχει φαβορί και δεν είναι άλλο από τον Παναθηναϊκό.

Έχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής και θα παίξει στην κατάμεστη Λεωφόρο.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25

Οι γηπεδούχοι παίρνουν μεγάλη δυναμική στην έδρα τους και κάνουν πολλές φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία. Η λογική λέει ότι θα κάνουν αρκετές ευκαιρίες και το Over 1.5 γκολ βρίσκεται σε πολύ καλή τιμή.

Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ OVER 1.5 ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.35

Τέλος, με δεδομένο ότι και οι δύο ομάδες σκοράρουν, μία πολύ καλή επιλογή, που εμπεριέχει μέσα και αρκετά αποτελέσματα είναι το Combo Bet Goal και Over 2,5.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ & OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/11/2022

Τα προβλήματα του Παναθηναϊκού είναι δεδομένα και πλέον μπορούν να θεωρούνται και μακροχρόνια, αφού δεν πρόκειται να αλλάξει η κατάσταση για φέτος.

Ο λόγος γίνεται για τους Αϊτόρ και Τρουιγιέ, οι οποίοι έχουν υποστεί ρήξη χιαστού, χειρουργήθηκαν και θα απουσιάσουν για το υπόλοιπο της σεζόν. Εκτός είναι και ο νεαρός Φρόκου, για τον ίδιο λόγο, ενώ τραυματίας είναι ο Πούγγουρας.

Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Σάντσες, Σένκενφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ – Πέρεθ, Τσέριν, Μπερνάρ – Βέρμπιτς, Παλάσιος, Σπόραρ.

panathinaikos olympiacos2 06112022 novibet


Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/11/2022

Σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, οι φιλοξενούμενοι έχουν περισσότερα προβλήματα για το μεγάλο ντέρμπι στο «Απ. Νικολαΐδης».

Σίγουρα εκτός είναι οι τραυματίες Βατσλίκ και Βαλμπουενά. Αγώνα δρόμου για να προλάβει θα κάνει ο Μπα, αλλά και ο Γκάρι Ροντρίγκεζ.

Οι Εμβιλά, Σισέ και Βρσάλικο θα είναι έτοιμοι από ιατρικής πλευράς και είναι θέμα του Μίτσελ αν θα τους δώσει φανέλα βασικού ή πόσο διάστημα θα τους χρησιμοποιήσει.

Επιστρέφουν στην αποστολή και σχεδόν βέβαια και στο αρχικό σχήμα οι Μπιέλ και Μασούρας, ενώ η ενδεκάδα θα είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με αυτή κόντρα στη Ναντ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Χουάνγκ – Μπιέλ, Χ. Ροντρίγκες, Μασούρας – Μπακαμπού.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ