el
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 09/04/2023

Ελληνικό Clasico «ζωής και θανάτου» αναμένουμε την Κυριακή το βράδυ (21:00) στην 4η αγωνιστική των playoffs της Super League και για το μεγάλο ντέρμπι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα!

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα μονομαχήσουν στη Λεωφόρο για 3η φορά στη φετινή σεζόν και οι δύο αντίπαλοι βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί με φόντο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Ο συνωστισμός που επικρατεί στην κορυφή της βαθμολογίας (Παναθηναϊκός 66, ΑΕΚ 66, Ολυμπιακός 63) επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ντέρμπι της Super League στη Λεωφόρο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς τίτλου παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 09/04/2023

Ποτέ τα τελευταία χρόνια δεν έχει υπάρξει ντέρμπι αιωνίων με τόσο μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον σε «πράσινους» και «ερυθρόλευκους». Όπως είναι φυσικό τα συγκεκριμένο ματς έχει εκτοξεύσει το ενδιαφέρον και οι αποδόσεις στο στοίχημα μας προϊδεάζουν για ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Ο Παναθηναϊκός (66 βαθμοί) μέσα στην «καυτή» του έδρα αναζητεί την πρώτη φετινή νίκη απέναντι στους «ερυθρόλευκους» που θα τον διατηρήσει σε θέση οδηγού για τη κατάκτηση του τίτλου. Οι φίλου του «τριφυλλιού» σημείωσαν μέσα σε λίγα λεπτά sold out και ετοιμάσουν ζεστή ατμόσφαιρα στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν μέχρι τώρα.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παραμονή του ματς με ανακοίνωση ενημέρωσε για τους ελέγχους και χτύπησε καμπανάκι προκειμένου όλα να κυλήσουν σε ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.

Οι «πράσινοι» απέναντι στον Άρη έδωσαν απαντήσεις σε εχθρούς και φίλους, αφού, μετά την αναπάντεχη ισοπαλία με τον Βόλο, επικράτησαν με 1-0 (Video) στη Θεσσαλονίκη και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας. Η νίκη επί του Άρη ουσιαστικά έσβησε την γκέλα της περασμένης και για τον Σπόραρ.

Η επιστροφή του Σλοβένου επιθετικού στα γκολ ήρθε – σύμφωνα και με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς – την κατάλληλη στιγμή και ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού» από μοιραίος που ήταν με τον Βόλο έγινε και πάλι ωραίος. Επίσης, το σημαντικότερο για τον ίδιο είναι ότι ανέκτησε τη χαμένη του ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι.

«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ μετά το χαμένο πέναλτι με τον Βόλο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο τη μια δέχεσαι κριτική και την άλλη είσαι ήρωας. Μας περιμένει μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό θα κάνω τα πάντα για να νικήσουμε και να σκοράρω…», υποστήριξε ο Σπόραρ.

Στο «τριφύλλι» περιμένουν ότι στο μεγάλο ντέρμπι θα ανεβάσει την απόδοσή του και ο Παλάσιος, αφού ο Βραζιλιάνος στα τελευταία παιχνίδια έχει μείνει σε ρηχά νερά δημιουργικά και εκτελεστικά.

Ο Ολυμπιακός (63 βαθμοί) με τη νίκη (3-1) με ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ διέγραψε την απογοήτευση που είχε φέρει η ισοπαλία με τον Άρη και διατηρήθηκε σε απόσταση τριών πόντων από την κορυφή. Οι Πειραιώτες θα μπουν στη Λεωφόρο με μοναδικό στόχο το «τρίποντο» και ουσιαστικά παίζουν έναν ακόμα τελικό.

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα ενδέχεται να οδηγήσει τους Πειραιώτες ακόμα και στο -6 από την κορυφή αφού στο άλλο κρίσιμο ματς η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Άρη.

Οι «ερυθρόλευκοι» με τη φυγή του Μίτσελ και την έλευση του Ανιγκό επανεμφάνισαν πάθος για τη νίκη και οι παίκτες μπήκαν στην πρίζα. Αυτός ήταν και βασικός λόγος που μέσα σ’ ένα 45λεπτο έφεραν τα πάνω κάτω στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ανιγκό ενεργοποίησε τον Βαλμπουενά, ο Χάμες ξεπέρασε τον τραυματισμό και έδειξε έτοιμος να βοηθήσει. Επιθετικά οι Μπιελ, Φορτούνης, Μασούρας, Ελ Αραμπί και Μπακαμπού εμφάνισαν με τον ΠΑΟΚ ένα εκρηκτικό μείγμα.

Ο Γάλλος υπηρεσιακός προπονητής του Ολυμπιακού φρόντισε να ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες του και με την ατάκα του στα αποδυτήρια «αν μείνουμε έτσι ενωμένοι πιστέψτε με, μπορούμε να πάρουμε το τρόπαιο», θεωρεί ότι η ομάδα του μπορεί να κερδίσει και τον Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναγνωρίζουν ότι και στα δυο φετινά ντέρμπι με τους «πράσινους» κέρδισαν τις εντυπώσεις, όμως δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη λόγω αστοχίας στην τελική προσπάθεια.


Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στατιστικά & Προϊστορία 09/04/2023

  • Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς από την περυσινή σεζόν που ανέλαβε τον Παναθηναϊκό δεν έχει ηττηθεί από τον Ολυμπιακό και μετράει 4 ισοπαλίες, 2 νίκες. Μάλιστα, οι δύο επιτυχίες (1-0, 2-1) ήρθαν στην περυσινή διαδικασία των playoffs, ενώ όλες οι ισοπαλίες είναι στην κανονική διάρκεια (1-1, 0-0 φέτος και 0-0, 0-0 πέρυσι).
  • Ο Μπακαμπού με το γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΟΚ έφτασε τα 13 τέρματα και είναι ο πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού διψάει για το παρθενικό του γκολ απέναντι στην άμυνα του Παναθηναϊκού, αφού υπενθυμίζουμε στο τέλος της κανονικής διάρκειας πλήγωσε και την ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά»!
  • Τα 5 από τα 6 τελευταία ντέρμπι ανεξαρτήτως έδρας έχουν λήξει Under.
  • Ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσε 8 σερί «Χ» στο ημίχρονο των παιχνιδιών του.
  • Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς προέχονται από 7 σερί Under και συμπλήρωσαν 9 διαδοχικά ματς αήττητοι με 6 νίκες και 3 ισοπαλίες (όλες με 0-0).
  • Ο Ολυμπιακός μετρά 5 σερί Over στη Super League και στα συγκεκριμένα ματς έχει σκοράρει συνολικά 17 γκολ. Τα 3 από τα 5 ήταν τα ντέρμπι με ΑΕΚ (3-1), Άρη (2-2) και ΠΑΟΚ (3-1).
  • Ο Ολυμπιακός τρέχει αήττητο σερί 20 παιχνιδιών στη Super League και έχει να ηττηθεί από τις 17 Οκτωβρίου με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 09/04/2023

Στην κατάμεστη Λεωφόρο το ντέρμπι «αιωνίων» θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Για το μεγάλο ματς τίτλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από τις 1000+ αγορές της Novibet.

Στο ντέρμπι η αγωνιστική ένταση θα κυριαρχήσει και οι δύο προπονητές θα βάλουν τις ομάδες τους με πιο προσεχτική διάθεση στο παιχνίδι κι αναμένεται να ρισκάρουν περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσε 8 σερί παιχνίδια και στο ημίχρονο ήταν ισοπαλία.

“χ” στο πρωτο 45λεπτο σε αποδοση 1.97 στη novibet

Ο Ισπανός Elite διαιτητής Ντελ Θέρο Γκράντε ορίστηκε στο μεγάλο ντέρμπι. Ο ρέφερι θα κάνει τα πάντα για να περάσει απαρατήρητος και σ’ ένα ντέρμπι που θα έχει αγωνιστική ένταση και δυνατά μαρκαρίσματα δεν θα διστάσει να δείξει και την άσπρη βούλα.

ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.85 

Ο Ολυμπιακός στα τελευταία του παιχνίδια σκοράρει με περισσότερη άνεση σε σχέση με τον Παναθηναϊκό και με δεδομένο ότι δεν του κάνει ούτε η ισοπαλία περιμένουμε ότι θα ρισκάρει περισσότερο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15


Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 09/04/2023

Ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της χρονιάς με τους «ερυθρόλευκους» δεν αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Οι Μπρινιόλι, Κώτσιρας ξεπέρασαν τα προβλήματα και μπήκαν στην αποστολή. Η συμμετοχή του Ιταλού γκολκίπερ θα κριθεί στο ζέσταμα, όμως είναι φαβορί για να ξεκινήσει βασικός.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα επιλέξει πιο δυνατή τριάδα στα χαφ με τους Πέρεθ, Κουρμπέλη, Τσέριν, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει στον πάγκο ο Μπερνάρ. Στην επίθεση με δεδομένο ότι ο Σπόραρ βρήκε ρυθμό θα προτιμηθεί έναντι του Ιωαννίδη.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι (Λοντίγκιν) – Χουάνκαρ, Σάρλια, Σένκεφελντ, Κώτσιρας – Πέρεθ, Κουρμπέλης, Τσέριν – Παλάσιος, Μαντσίνι, Σπόραρ.

Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 09/04/2023

Στον Ολυμπιακό υπάρχει πίεση για τη νίκη, αφού ακόμα και η ισοπαλία θα τον διατηρήσει στην 3η θέση της βαθμολογίας. Ο Ανιγκό ενδέχεται να ρισκάρει με τρία δεκάρια στο αρχικό σχήμα.

Ο Παπασταθόπουλος δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός και ο Σισέ θα πάρει τη θέση του στο κέντρο της άμυνας. Ο Εμβιλά θα σφίξει τα δόντια και λογικά θα βρεθεί στην 11αδα, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Μασούρας. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες και Σαμασέκου.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Σισέ (Παπασταθόπουλος), Μπα, Ρέαμπτσιουκ – Χουάνγκ, Εμβιλά – Χάμες (Βαλμπουενά), Φορτούνης, Μπιέλ – Μπακαμπού

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ