el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 15/04/2024

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20:15) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Γ’ γύρου της Basket League. Για το «αιώνιο» ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Άλλο ένα ντέρμπι, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, που τίθενται αντιμέτωποι στον έξτρα γύρο της Basket League σε μία μονομαχία που είτε θα κρίνει οριστικά και αμετάκλητα την πρωτιά και το πλεονέκτημα έδρας για τα Playoffs είτε θα παρατείνει την αναμονή ως και την τελευταία στροφή του Γ’ γύρου.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Basket League!


Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 15/04/2024

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν τεθεί αντιμέτωποι ήδη πολλές φορές και θα τεθούν ακόμα περισσότερες στη συνέχεια και τώρα ετοιμάζονται να αναμετρηθούν εκ νέου για το πρωτάθλημα.

Ηδη έξι φορές οι δύο «αιώνιοι» έχουν αναμετρηθεί φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και τώρα είναι η ώρα για άλλη μία μονομαχία, την υπ’ αριθμόν 7, στο ΟΑΚΑ για την Basket League, στο νεοσύστατο Γ’ γύρο του πρωταθλήματος, από όπου θα κριθεί η πρωτιά και το πλεονέκτημα έδρας για τα Playoffs.

Οι «πράσινοι» λόγω του 2/2 που έχουν απέναντι στους Πειραιώτες στο πρωτάθλημα έχουν το πάνω χέρι και θα το διατηρήσουν ακόμα κι αν ηττηθούν από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, καθώς θα έχουν υπέρ τους την ισοβαθμία.

Ωστόσο ο Ολυμπιακός θα παίξει το τελευταίο του χαρτί ώστε να διατηρήσει ελπίδες για την πρωτιά, προσδοκώντας σε άλλη μία ήττα της ομάδας του Εργκίν Αταμάν ώστε να κόψουν εκείνοι ως πρώτοι το νήμα και να φέρουν το πλεονέκτημα στο ΣΕΦ.

Αντίθετα με «πράσινη» νίκη όλα θα έχουν κριθεί όσον αφορά την πρώτη θέση, την ώρα πάντως που το βασικό ζήτημα σε αυτά τα παιχνίδια είναι η ψυχολογία και το γόητρο.

Οι δύο «αιώνιοι» παρατάσσονται σε αυτό το ντέρμπι έχοντας ολοκληρώσει μια κοπιαστική και μακρά κανονική περίοδο στην Euroleague κι έχοντας δεδομένα το μυαλό τους στα επερχόμενα Playoffs, με το «τριφύλλι» να έχει πλεονέκτημα έδρας (απέναντι σε Μακάμπι ή Μπασκόνια) και τους Πειραιώτες μειονέκτημα (απέναντι σε Μπαρτσελόνα) αντίστοιχα στις μάχες που θα κρίνουν την πρόκριση στο Final-4 του Βερολίνου.

Μέχρι τότε οι δυο τους τίθενται αντιμέτωποι για άλλη μια φορά, με τις 6 μάχες που έχουν προηγηθεί να έχουν δώσει 4 νίκες στον Ολυμπιακό (2/2 στην Euroleague και από μία σε κύπελλο και Super Cup) και 2 στον Παναθηναϊκό, ο οποίος χάρη στο 2/2 στην Basket League έχει το… περιθώριο ακόμα και ήττας βαθμολογικά και μόνο, καθώς ψυχολογικά σαφώς και κάθε μεταξύ τους αναμέτρηση επηρεάζει πνευματικά.

Οι δύο προπονητές πάντως ανεξάρτητα τι κρίνει αυτό το ντέρμπι το βλέπουν σαν μίνι «τελικό», με τον Αταμάν να περιμένει αυτή τη φορά αντίδραση από τους παίκτες του έπειτα από δύο σερί ήττες από την ομάδα του Μπαρτζώκα, ενώ αναμένει αν θα έχει διαθέσιμο τον λαβωμένο Γκραντ, ενώ οι φιλοξενούμενοι πλευρά τους καλούνται ενόψει του τζάμπολ να αποφασίσει ποιοι 6 ξένοι θα χρησιμοποιηθούν, ενώ έχει επιστρέψει υγιής και ο Μιλουτίνοφ.

Σε κάθε περίπτωση η νέα μονομαχία των δύο ομάδων που φιλοδοξούν να φτάσουν εκτός από τον τίτλο του πρωταθλητή και στο Final-4 της Euroleague συναρπάζει και αποτελεί το καλύτερο πρόγευμα λίγες μέρες πριν τα Playoffs, ενώ φυσικά τα μεταξύ τους ντέρμπι δεν σταματούν εδώ αφού θα τεθούν αντιμέτωποι κι άλλες φορές ως το φινάλε της σεζόν.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 15/04/2024

Άλλο ένα ντέρμπι, άλλο ένα παιχνίδι δύσκολο για προβλέψεις, ίσως με εξαίρεση την παραγωγικότητα των ομάδων. Στην πλειοψηφία των φετινών ντέρμπι το σκορ αμφοτέρων περιορίζεται με αποτέλεσμα να θεωρείται δέλεαρ το Under σε άλλη μία μονομαχία.

UNDER 150.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.86 ΣΤΗ NOVIBET

Ατομικά πάντως αυτός που αναμένεται σε άλλο ένα ματς να πάρει πολλές πρωτοβουλίες που έχει δυνατότητα να φέρει εις πέρας είναι ο Κέντρικ Ναν, το βαρύ πυροβολικό των γηπεδούχων, ώστε να είναι πρώτος σκόρερ στο ΟΑΚΑ.

ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΝΑΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Δέλεαρ είναι και τα ειδικά στοιχήματα των βολών, με την αγορά των Over 2.5 βολών του Άλεκ Πίτερς να τραβά τα βλέμματα, με τον Αμερικανό να παίρνει προσπάθειες άρα και με μεγαλύτερες πιθανότητες να πάει στη γραμμή της φιλανθρωπίας.

ΠΙΤΕΡΣ OVER 2.5 ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΒΟΛΕς ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας με το καλύτερο σημείο από το κουπόνι στοιχήματος!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα…

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ