el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 19/03/2023

«Αιώνιο» ντέρμπι στην Basket League, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (15:45) για την 19η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Μπορούν οι «πράσινοι» να σταματήσουν τους Πειραιώτες και να ξεπεράσουν το αρνητικό τους σερί κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ή θα παρακολουθήσουμε ξανά μία επανάληψη των προηγούμενων έντεκα αναμετρήσεων ανάμεσα στους δύο μεγάλους αντιπάλους;

Για την σπουδαία αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ ξεχωρίσαμε προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το «αιώνιο» ντέρμπι παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα.

Η μάχη για την κούπα στην Basket League μπαίνει στην τελική της ευθεία!

 


Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 19/03/2023

Το μεγάλο ντέρμπι συνοδεύεται πλέον με ξεκάθαρα δεδομένα και με συγκεκριμένες «ταμπέλες». Μετά από έντεκα συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ο κυρίαρχος Ολυμπιακός έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι στο ζευγάρι, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται σταθερά σε θέση αουτσάιντερ.

Βέβαια, από την άλλη μεριά, είναι ξεκάθαρο ότι αυτά τα παιχνίδια αποτελούν ξεχωριστές ιστορίες, που δεν έχουν πάντα σχέση με την βαθμολογία, την ποιότητα και την συνολική εικόνα των δύο ομάδων.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Παναθηναϊκός ψάχνει αντίδραση και μία νίκη που θα του προσφέρει πολλά σε ψυχολογικό επίπεδο, αφού σε αγωνιστικό δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή σε σχέση με την τωρινή συνθήκη.

Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ (81-73), η ομάδα του Χρήστου Σερέλη βρίσκεται στο 14-3 και δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες για την πρωτιά στην κανονική περίοδο και, φυσικά, για το πλεονέκτημα της έδρας.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα (17-0) και έχει «κλειδώσει» την 1η θέση, κάτι που ίσως πετύχει και στην Euroleague, αφού αυτήν τη στιγμή – και μετά τη νίκη επί της Ζαλγκίρις (74-72) στη Λιθουανία – είναι πάνω από τη Ρεάλ (21-8 οι «ερυθρόλευκοι», 20-9 οι Ισπανοί).

Όπως είναι φυσικό, η ψυχολογία και η αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται στη μεριά του Ολυμπιακού, ο οποίος θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Κώστα Σλούκα. Ο έμπειρος γκαρντ ταλαιπωρείται από θλάση και «τρέχει» για να προλάβει το «αιώνιο» ντέρμπι. Εκτός από αυτό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει άλλο πρόβλημα, αλλά θα πρέπει να «κόψει» έναν εκ των Ταρίκ Μπλακ – Άλεκ Πίτερς από το γκρουπ των ξένων.

Στην αντίπερα όχθη, ο Σερέλης δεν υπολογίζει στον τραυματία Ματέους Πονίτκα, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Δημήτρης Αγραβάνης. Ο Μάριους Γκριγκόνις θα παίξει κανονικά, καθώς δηλώθηκε στη λίστα των ξένων, κάτι που αφήνει εκτός πλάνου τον Ματ Τόμας.

Το «τριφύλλι» θα παίξει στο ντέρμπι με φόρα από τη νίκη στη Γαλλία επί της Βιλερμπάν με 86-82. Κορυφαίοι της αναμέτρησης στο «Astroballe» ήταν οι Πάρις Λι, Ντουέιν Μπέικον και «κλειδί» ο Λευτέρης Μαντζούκας, που δείχνει να είναι ένα από τα ελάχιστα κέρδη της φετινής σεζόν στους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης.


Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στατιστικά, Προϊστορία 19/03/2023

  • Ο Ολυμπιακός μετρά έντεκα σερί νίκες στα ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλό του. Η τελευταία του ήττα καταγράφηκε τον Οκτώβριο του 2021, όταν ο Παναθηναϊκός κέρδισε στο ΣΕΦ με 81-76.
  • Οι Πειραιώτες έχουν κερδίσει ήδη τέσσερις φορές φέτος το «τριφύλλι», όλες σε διαφορετικές διοργανώσεις. Για την ακρίβεια, ο Ολυμπιακός επικράτησε στο Super Cup (67-52), στο πρωτάθλημα (68-66), στην Euroleague (95-71) και στο Κύπελλο (81-65).
  • Από την σεζόν 1992/1993, ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει 28 ντέρμπι για την κανονική διάρκεια της Basket League. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται οριακά πιο κάτω (27 νίκες).
  • Από αυτές τις 28 νίκες, οι 21 ήρθαν εντός έδρας για τον Παναθηναϊκό, που έχει χάσει σε μόλις 6 παιχνίδια της Regular Season του πρωταθλήματος στο «σπίτι» του.
  • Η μεγάλη μονομαχία στο παρκέ αφορά τα… πολυβόλα των δύο αντιπάλων: Ο Σάσα Βεζένκοφ μετρά 16,9 πόντους ανά ματς στην Basket League, την ώρα που ο Ντουέιν Μπέικον «γράφει» 12,7 πόντους μέσο όρο.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία στην Basket League.


Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 19/03/2023

Μεγάλο ντέρμπι με φαβορί, αουτσάιντερ και ξεκάθαρα δεδομένα. Για το «αιώνιο» ματς στο ΟΑΚΑ ξεχωρίσαμε προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

1 (+5.5) ΠΑΝΑΘΗΝΑιΚοΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90 ΣΤΗ NOVIBET

Αν όχι τώρα, πότε; Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίσει ένα μεγάλο ματς και να αντιδράσει άμεσα. Το παιχνίδι είναι σχεδόν αδιάφορο βαθμολογικά, το ΟΑΚΑ θα έχει παλμό και η ομάδα του Χρήστου Σερέλη μπορεί να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

UNDER 160.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.89 ΣΤH ΝΟVIBET

Η επιθετική λειτουργία του Ολυμπιακού πετάει… φωτιές και ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να κατεβάσει το τέμπο για να ελέγξει το ματς. Η προσέγγιση των γηπεδούχων αναμένεται να έχει σε πρώτο πλάνο την άμυνα.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ