el
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 26/01/2023

Το τρίτο επεισόδιο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ θα κρίνει – την Πέμπτη το βράδυ (19:30) στη Λεωφόρο – την ομάδα που θα προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Οι δύο ομάδες θα παίξουν τα ρέστα τους για τρίτη φορά σε διάστημα εννέα ημερών και μας υπόσχονται ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπι.

Με 1000+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΟΚ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet!


Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 26/01/2023

Ο Παναθηναϊκός καλείται μπροστά στο κοινό τους να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ (2-0) από την πρώτη αναμέτρηση στην Τούμπα για να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι. Παράλληλα, οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλουν να φέρουν τα πάνω- κάτω και να δώσουν μια ηχηρή απάντηση σε εχθρούς και φίλους.

Οι δύο σερί ήττες από τους Θεσσαλονικείς σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα (0-3) την περασμένη Κυριακή έφεραν απογοήτευση στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Ο Γιοβάνοβιτς έχει αρκετούς παίκτες που είναι ντεφορμέ και σε μια προσπάθεια να τους αναπτερώσει το ηθικό ζήτησε να πιστέψουν στην ανατροπή και να συσπειρωθούν.

«Με τον ΠΑΟΚ δεχθήκαμε γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στην εκκίνηση του δεύτερου. Στη συνέχεια ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε. Η εικόνα μας ήταν μη αποδεκτή. Η διαφορά που είχαμε από τους αντιπάλους μας έχει εξαφανιστεί.Απογοητεύσαμε πολλούς, αλλά πρέπει να είμαστε δυνατοί στις στιγμές που δεν είναι καλές. Δεν είναι εύκολο. Είναι μια άσχημη μέρα για μας. Θα κάνουμε τα πάντα για εμφανιστούμε καλύτεροι στη συνέχεια», τόνισε ο Γιοβάνοβιτς μετά την κυριακάτικη ήττα στο Πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ.

«Αγκάθι» για το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού αποτελεί η αμυντική λειτουργία, ενώ πλέον από τους «πράσινους» απουσιάζει και το εύκολο γκολ. Οι Παλάσιος, Βέρμπιτς και Σπόραρ είναι παίκτες κλειδιά, όμως δεν βρίσκονται σε καλό φεγγέρι.

Επίσης, ο Παναθηναϊκός στα δύο πρόσφατα ματς με τον ΠΑΟΚ δέχθηκε 5 γκολ και δεν κατάφερε να σκοράρει. Το συγκεκριμένο παθητικό μοιάζει απίστευτο αν αναλογιστεί κανείς ότι οι «πράσινοι» μέχρι την Κυριακή είχαν την καλύτερη άμυνα του Πρωταθλήματος και μέσα στη Λεωφόρο είχαν δεχθεί μόλις 3 γκολ.

Στον μεταγραφικό τομέα ο Παναθηναϊκός έκανε το «colpo grosso» και απέκτησε τον Ντάνιελ Μαντσίνι από τον Άρη. Η μεταγραφή κόστισε 3 εκατ. ευρώ και ο 26χρονος μεσοεπιθετικός από την Αργεντινή θα ανήκει στο «τριφύλλι» μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο Μαντσίνι μπήκε στην αποστολή για το παιχνίδια του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ κι αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο ΠΑΟΚ θα πατήσει το χορτάρι της Λεωφόρου με ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, αφού το εντυπωσιακό 0-3 στο Πρωτάθλημα σκόρπισε ενθουσιασμό. Επίσης, οι παίκτες του Λουτσέσκου με μαξιλάρι το 2-0 της πρώτης αναμέτρησης στο Κύπελλο Novibet ξέρουν ότι έχουν σοβαρό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά, όμως δεν θέλουν να υποτιμήσουν τον αντίπαλο.

Οι Θεσσαλονικείς δείχνουν αποφασισμένοι σε διάστημα εννέα ημερών να θριαμβεύσουν για τρίτη φορά απέναντι στους «πράσινους» και παράλληλα να πάρουν και μια άτυπη ρεβάνς για τον χαμένο τελικό Κυπελλου την περασμένη σεζον.

Ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή λειτουργούν σαν καλοκουρδισμένη μηχανή και τα νουμερά τους αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Συγκεκριμένα συμπλήρωσαν 12 σερί ματς αήττητοι (10 νίκες, 2 ισοπαλίες) σε όλες τις διοργανώσεις και σε αυτά τα παιχνίδια έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ.

Ο 19χρονος Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι αναμφισβήτητα ο παίκτης αποκάλυψη του ΠΑΟΚ και στα δύο διαδοχικά ντέρμπι ταλαιπώρησε την «πράσινη» άμυνα. Την Κυριακή για το Πρωτάθλημα σκόραρε και μοίρασε μια ασίστ, ενώ στο ματς Κυπέλλου αποτέλεσε μόνιμη πηγή κινδύνου.

Ο Λουτσέσκου έσταξε μέλι για την εικόνα της ομάδας του και άφησε να εννοηθεί ότι τα καλύτερα έρχονται, λέγοντας: «Είμαστε μια ομάδα που άλλαξε το μισό και πλέον ρόστερ. Ήρθαν παίκτες με προοπτική, αλλά δεν ήταν μέρος ομάδων που μάχονταν για τίτλους. Χρειάστηκε χρόνος για να βρεθεί χημεία. Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν αλλάζει τίποτα για εμάς. Λέω ξανά ότι η φετινή δουλειά θα εμφανιστεί την επόμενη σεζόν. Δε θέλω να συγκρίνω κανένα προηγούμενο αποτέλεσμα με τη νίκη 0-3 στη Λεωφόρο.

Αυτό το παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία, την προηγούμενη εβδομάδα στο Κύπελλο ήταν άλλο ματς. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με καλή οργάνωση, αλλά εμείς είχαμε εξαιρετική αγωνιστική εικόνα και αυτοπεποίθηση. Πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι και στη ρεβάνς στο Κύπελλο για να πάρουμε την πρόκριση».

Υπενθυμίζουμε ότι πλέον δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, ενω η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση θα βρεθεί με το ένα πόδι στον τελικό, αφου στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την νικητή του Λαμία.


Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 26/01/2023

Το ματς στη Λεωφόρο είναι τελικός με τον ΠΑΟΚ να έχει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικα μετά το 2-0 στην Τούμπα. Ωστόσο, οι «πράσινοι» μέσα στην έδρα τους θα κάνουν τα πάντα για να φέρουν τα πάνω κάτω και για το ντέρμπι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ο Παναθηναϊκός, μετά τις δύο σερί ήττες από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο και στο Πρωτάθλημα φιλοδοξεί στο τρίτο σερί ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά δώσει ηχηρή απάντηση στους επικριτές του και να πάρει την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Novibet.

To «τριφύλλι» έχει δύσκολη αποστολή, αφού καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ (2-0) της πρώτης αναμέτρησης για να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι στον τελικό με τον ΠΑΟΚ. Παίκτες και προπονητής πιστεύουν στο «come back» και η Λεωφόρος σε ένα ακόμη ματς θα γίνει «καμίνι».

Αναμένουμε πίεση και επιθετικό ρίσκο από τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με στόχο ένα γκολ στο πρώτο μέρος που θα αυξήσει την πίεση στους Θεσσαλονικείς. Σε δελεαστική τιμή 2.95 προσφέρεται να προηγηθεί ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο.

Το ντέρμπι θα έχει αγωνιστική ένταση και πάθος πάνω στο χορτάρι. Θα υπάρξουν δύσκολες φάσεις και οι διαιτητές μαζί με το VAR δεν θα περάσουν εύκολο βράδυ. Στα ειδικά στοιχήματα ξεχωρίζει ο καταλογισμός ενός πέναλτι σε απόδοση 2,85.

 Ο ΠΑΟΚ στα δύο τελευταία παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σκόραρε πέντε φορές. Οι «πράσινοι» εμφάνισαν έλλειψη ενέργειας στην οπιοσθοφυλακή, ενώ στη ρεβάνς του Κυπέλλου Novibet θα αγωνιστούν χωρίς τους δύο βασικούς στόπερ Μάγκνουσον και Σένκεφελντ.

Το Goal/Goal (να σκοράρουν και οι δυο ομάδες) σε απόδοση 2,05 είναι η καλύτερη τιμή της αγοράς στη Novibet.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στo Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 26/01/2023

Ο Γιοβάνοβιτς θα κληθεί να βγάλει άσους από το μανίκι του, αφού οι δύο βασικοί στόπερ είναι εκτός για τη ρεβάνς. Ο Μάγκνουσον είναι τραυματίας, ο Σένκεφλεντ τιμωρημένος, όμως επιστρέφει ο Κουρμπέλης. Στο κέντρο της άμυνας θα πάρουν θέση οι Σάρλια, Πούγγουρας. Ο Κλαϊχάισλερ θα είναι διαθέσιμος, αφού ξεπέρασε την ίωση.

Ο Μαντσίνι μπήκε στην αποστολή κι αναμένεται να πάιξει ερχόμενος από τον πάγκο. Αυτό σημαίνει ότι ο Γιοβάνοβιτς έχει μια έξτρα λύση μεσοεπιθετικά.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Λοντίγκιν – Βαγιαννίδης, Σάρλια, Πούγγουρας, Πούχατς – Ρούμπεν Πέρεθ, Κουρμπέλης, Τσέριν – Παλάσιος, Μπερνάρ, Σπόραρ.

ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 26/01/2023

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τη νέα μάχη με τους «πράσινους» στη Λεωφόρο δεν υπολογίζει τους Ελ Καντουρί, Τσαούσης, Κουαλιάτα, Μουργκ, Κούρτιτς, Λύρατζης. Οι παραπάνω απουσίες ταλαιπωρούν τον Ρουμάνο προπονητή αρκετό καιρό κι έχει βρει λύσεις εκ των έσω, ενλω επιθετικά αποκτήθηκε και ο Τάισον. Ο Βραζιλιάνος στην πρεμιέρα του που ήταν το ματς με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο (2-0) βρήκε δίχτυα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Σάστρε, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες – Σβαμπ, Αουγκούστο – Τάισον, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας – Μπράντον.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ