el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – Ρογκάσκα: Προγνωστικά, Ανάλυση 30/06/2023

Φορτσάρει ο Παναθηναϊκός επί αυστριακού εδάφους στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει τη Ρογκάσκα από τη Σλοβενία την Παρασκευή (30/6,19:00) στο Μάτερσμπουργκ στο δεύτερο κατά σειρά φιλικό.

Για το τεστ στην Αυστρία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με αμέτρητες αγορές στη Novibet η φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στο Στοίχημα Ποδόσφαιρο!


Παναθηναϊκός – Ρογκάσκα: Ανάλυση, Παρουσίαση 30/06/2023

Πατάει γκάζι ο Παναθηναϊκός και άπαντες έχουν στο βάθος του μυαλού τους την Ντνίπρο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όσο περνάμε οι μέρες ανεβάζει τους ρυθμούς με στόχο η ομάδα του να είναι πανέτοιμη για τα παιχνίδια με τους Ουκρανούς (πρώτο ματς 25/7) στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο δεύτερο τεστ η Ρογκάσκα είναι αναμφισβήτητα σε καλύτερο επίπεδο σε σχέση με τη Βίντερ Βικτόρια που αντιμετώπισε τη Δευτέρα ο Παναθηναϊκός και νίκησε με ευκολία (4-0) στο πρώτο φιλικό.

Η Ρογκάσκα τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Σλοβενίας και πέρυσι ανέβηκε από την β’ κατηγορία συγκεντρώνοντας 68 βαθμούς (21-5-4) σε 30 αγωνιστικές. Μάλιστα, σε όλο το δεύτερο μισό τους πρωταθλήματος οδηγούσε την κούρσα στην κορυφή και κατάφερε να πετύχει το μεγάλο της στόχο.

Στο πάγκο των Σλοβένων βρίσκεται από το 2022 ο Όσκαρ Ντρόντνε, ενώ διαθέτει ένα νεανικό σύνολο, αφού ο μεγαλύτερος παίκτης σε ηλικία είναι ο 27χρονος επιθετικός, Άνελ Χαϊριτς.

Το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού τις τελευταίες μέρες έχει δώσει μεγάλο βάρος στην κυκλοφορία της μπάλα και κόντρα στους Σλοβένους θέλει να δει από τους ποδοσφαιριστές όσα δουλεύουν στις προπονήσεις.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει πλέον στη διάθεσή του και τους διεθνείς Βέρμπιτς, Σπόραρ, Τσέριν, Μάγκνουσον, Κλαϊνχάισλερ και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα Ιβάν Μλαντένοβιτς και Φίλιπ Τζούρισιτς.

Ο τελευταίος την Πέμπτη το βράδυ ήταν προγραμματισμένο να φτάσει στην Αυστρία και την Περασκευή θα κάνει κάνει τις πρώτες του προπονήσεις με την «πράσινη» φανέλα. Αυτό σημαίνει ότι ο Τζούρισιτς δεν θα χρησιμοποιηθεί απέναντι στην Ρογκάσκα. Διαθέσιμος είναι πλέον και ο Μπρινιόλι, ο οποίος επέστρεψε από την άδεια γάμου.

Στις τελευταίες δοκιμές ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού δοκίμασες δύο σχήματα 4-2-3-1 και 4-3-3. Αρκετές φορές δόθηκαν οδηγίες στον Κλαϊνχάισλερ, ο οποίος φέτος προορίζεται από τον Γιοβάνοβιτς στη θέση «8» έναν ρόλο που έχει και στην Εθνική Ουγγαρίας.

Ένα από τα χαρακτηριστικά της προετοιμασία στην Αυστρία είναι το γεγονός ότι ο υγιής ανταγωνισμός έχει εκτοξευθεί στα ύψη.

Οι Αϊτόρ και Ζέκα διψούν μετά τους τραυματισμούς τους να προσφέρουν λύσεις στη μεσαία γραμμή, ενώ στην επίθεση οι Ιωαννίδης και Σπόραρ έχουν γεμίσει τις «μπαταρίες» και στις τελευταίες προπονήσει πυροβολούν αδιάκοπα.

jovanovic pao

«Στα φιλικά και στις προπονήσεις βελτιωνόμαστε καθημερινά και κάποια παιδιά που προέρχονται από τραυματισμό συνεχώς ανεβαίνουν και ψυχολογικά», τόνισε ο Γιοβάνοβιτς παραμονή της αναμέτρησης.


Παναθηναϊκός – Ρογκάσκα: Προγνωστικά 30/06/2023

Ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς λειτουργεί στην προετοιμασία με στόχο να δημιουρήσει την κατάλληλη χημεία και να φέρει σε καλό βαθμό ετοιμότητας τους παίκτες τους ενόψει των αναμετρήσεων με την Ντνίπρο.

Γι αυτό το λόγο όπως έδειξε και στο ματς με τη Βίνερ Βικτόρια χρησιμοποιέι από την αρχή και βασικους ποδοσφαιριστές. Το ίδιο αναμένεται να κάνει και απέναντι στην Ρογκάσκα από τη Σλοβενία.

νικη παναθηναϊκου στο πρώτο ημιχρονο σε αποδοση 1.90 

Η Ρογκάσκα δεν έχει την ποιότητα για να λυγίσει την άμυνα του Παναθηναϊκου.

σκορ οποιαδηποτε στιγμη του αγνα 2-0 σε αποδοση 2.30 στη novibet

Οι «πράσινες» μηχανές δεν θα σβήσουν σε κανένα από τα δύο ημίχρονα, αφού ο Γιοβάνοβιτς ζητάει από τους παίκτες να έχουν διάθεση από την αρχή μέχρι το τέλος.

παναθηναϊκόσ να σκοραρει και στα δυο ημιχρονα σε αποδοση 2.15

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ρογκάσκα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα…

metagrafes superleague novibet

Μεταγραφές Ποδοσφαίρου – Super League 2023/24


Η πιο ακριβή ενδεκάδα στον κόσμο


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ