el
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – Βόλος: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 02/04/2023

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο (18:00), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Playoffs στη Super League. Για το σημαντικό παιχνίδι στη Λεωφόρο ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Τα Playoffs συνεχίζονται, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τον Βόλο και τους «πράσινους» να θέλουν το «τρίποντο» στην κατάμεστη Λεωφόρο για να παραμείνουν στην κορυφή και σε τροχιά τίτλου.

Στην αντίπερα όχθη οι Θεσσαλοί θέλοντας να εκμεταλλευτούν την πίεση των γηπεδούχων για νίκη, έχουν τον δικό τους μεγάλο στόχο, καθώς κυνηγούν την 5η θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σημαντικό παιχνίδι της Super League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Παναθηναϊκός – Βόλος: Ανάλυση, Παρουσίαση 02/04/2023

Ο Παναθηναϊκός (62 βαθμοί) παραμένει πρωτοπόρος της Super League και κόντρα στον Βόλο θέλει να πανηγυρίσει το πρώτο του «τρίποντο» στη διαδικασία των Playoffs.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατάφερε να βγει αλώβητη από τη Νέα Φιλαδέλφεια απέναντι στην ΑΕΚ, αποτέλεσμα που της επέτρεψε να διατηρήσει την πρώτη θέση και το +2 από την «Ένωση».

Τώρα όμως έχει μεγάλο «πρέπει» ενόψει της αναμέτρησης με τους Θεσσαλούς, ώστε να διατηρήσει τις αποστάσεις (+2 από την ΑΕΚ, +3 από τον Ολυμπιακό, +5 από τον ΠΑΟΚ) και ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα να εδραιωθεί ακόμα περισσότερο στην κορυφή.

Από την πλευρά του ο Βόλος (39 βαθμοί) γνωρίζει τη δυσκολία της αποστολής του στη Λεωφόρο, προερχόμενος από την ήττα της πρεμιέρας από τον Ολυμπιακό (0-3), ωστόσο δεν εγκαταλείπει τον στόχο του.

Ο 5ος Άρης είναι έναν βαθμό μπροστά και οι Θεσσαλοί του Κώστα Μπράτσου κυνηγούν την προνομιούχο θέση, καθώς δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο, θέλοντας να εκμεταλλευτούν την πίεση των γηπεδούχων για νίκη.

 


Παναθηναϊκός – Βόλος: Στατιστικά & Προϊστορία 02/04/2023

  • Ο Παναθηναϊκός είναι πρωτοπόρος της κατάταξης με 62 βαθμούς.
  • Ο Βόλος είναι 6ος στην κατάταξη με 39 βαθμούς.
  • Στην πρεμιέρα των Playoffs ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος (0-0) με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ ο Βόλος ηττήθηκε στην έδρα του από τον Ολυμπιακό (0-3).
  • Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 4 φορές φέτος, σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας Novibet, με τον Παναθηναϊκό να έχει 4/4 με 12-1 γκολ.
  • Στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-0 στη Λεωφόρο και 1-5 στον Βόλο, ενώ στα αντίστοιχα παιχνίδια στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet οι νίκες του ήταν με 3-0 και 0-2.
  • Συνολικά σε 12 αγώνες ο Παναθηναϊκός έχει 8 νίκες, έναντι μίας του Βόλου και 3 ισοπαλιών.
  • Στη Λεωφόρο σε 6 αγώνες οι «πράσινοι» μετρούν 5 νίκες, 1 ισοπαλία.
  • Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα στην Τρίπολη στις 30/1 (1-0) έχει 7 αγώνες αήττητος στο πρωτάθλημα, με 5 νίκες, 2 ισοπαλίες.
  • Ο Βόλος στα 10 τελευταία παιχνίδια του στο πρωτάθλημα έχει κρατήσει το μηδέν μόλις στα 3.

 


Παναθηναϊκός – Βόλος: Προγνωστικά 02/04/2023

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Βόλο και θέλει τη νίκη για να συνεχίσει στην κορυφή των Playoffs. Στόχος των «πράσινων» είναι να «καθαρίσουν» το παιχνίδι όσο πιο γρήγορα γίνεται, ώστε να αποφευχθεί το άγχος και η έξτρα πίεση. Απών είναι ο τιμωρημένος λόγω της κόκκινης κάρτας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, Ένις Τσόκαι.

ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ 1-0, 2-0, 3-0 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83 ΣΤΗ NOVIBET

Για να έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί τον… φορ του, με τον Φώτη Ιωαννίδη να έχει τη δυνατότητα να συνδυάσει την παρουσία του στην ενδεκάδα με γκολ.

ΣΚΟΡΕΡ ΦΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Βόλος έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Παναθηναϊκός: Απουσίες & Ενδεκάδα 02/04/2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τις τελευταίες μέρες να επιστρέφουν στις προπονήσεις οι Σπόραρ, Ιωαννίδης και Κουρμπέλης που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς κατά τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων. Στην επίθεση αναμένεται να προτιμηθεί και πάλι ο Έλληνας φορ για το αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπρινιόλι – Χουάνκαρ, Μαγκνούσον, Σένκεφελντ, Κώτσιρας – Πέρεθ, Κουρμπέλης – Τσέριν, Παλάσιος, Μαντσίνι – Ιωαννίδης.

Βόλος: Απουσίες & Ενδεκάδα 02/04/2023

Ο Κώστας Μπράτσος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα με απουσίες εκτός από τον… εαυτό του, καθώς αποβλήθηκε για διαμαρτυρία κόντρα στον Ολυμπιακό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-2-1): Κλέιμαν – Σι, Εσκοβάλ, Άλχο, Σιέλης – Τσοκάνης, Λούνα, Κάτσε – Ντέλετιτς, Πιρές – Οζέγκοβιτς

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ