el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – Βόλος: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 18/02/2023

Ο Παναθηναϊκό αντιμετωπίζει τον Βόλο το Σάββατο το απόγευμα (17.00) και η αναμέτρηση στην κατάμεστη Λεωφόρο είναι κομβική!

Το «τριφύλλι», μετά το σπουδαίο «διπλό» στο Κλεάνθης Βικελίδης απέναντι στην Άρη, φιλοδοξεί να διευρύνει το σερί νικών, προκειμένου να διατηρήσει την επαφή του με την κορυφή της βαθμολογίας.

Παράλληλα, με νίκη θα εκμεταλλευτεί το οποιοδήποτε αποτέλεσμα προκύψει από το κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Τούμπα.

Με 800+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του Παναθηναϊκού απέναντι στον Βόλο γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Παναθηναϊκός – Βόλος: Ανάλυση, Παρουσίαση 18/02/2023

Οι «πράσινοι» απέναντι στον Άρη επανεμφάνισαν χαρακτήρα «νικητών» και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ πέτυχαν σπουδαία ανατροπή με σκορ (1-2 Video) σε μια δύσκολη έδρα. Τα οφέλη της νίκης ήταν αρκετά και δεν αφορούν μόνο το «τρίποντο» της νίκης.

Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε πάνω στο χορτάρι κι ανέκτησε τη χαμένη του ψυχολογία, αφού του έλειπε μια μεγάλη νίκη σε ντέρμπι στον β’ γύρο. Παράλληλα, έσπασε η «γκίνια» του Παλάσιος. Ο εξρέμ από την Αργεντινή βρηκε δίχτυα μετά από 11 ματς πρωταθλήματος, καθώς τελευταία φορά είχε σκοράρει στις 29 Οκτωβρίου στο παιχνίδι με την Βόλο.

Επίσης, το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Ντάνιελ Μαντσίνι πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και πλέον ο Γιοβάνοβιτς τρίβει τα χέρια του από ικανοποιήση καθώς διαθέτει μια ακόμη εξαιρετική λύση μεσοεπιθετικά.

Ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού μέσα στη Λεωφόρο αναμένεται να πάει με τη συνταγή του Κλεάνθης Βικελίδης. Κάτω από το θα είναι ο Μπρινιόλι και στην άμυνα οι Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ. Στη μεσαία γραμμή οι Κουρμπέλης, Ρούμπεν θα ξεκινήσουν και σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί βασικός ο Τσέριν στο κέντρο θα μεταφερθεί ο Μπερνάρ.

Στην κορυφή της επίθεσης ο Ιωαννίδης είναι φαβορί έναντι του Σπόραρ, δεξιά θα παίξει ο Μαντσίνι και αριστερά ένα εκ των Κλεϊνχέισλερ ή Παλάσιος.

Μοναδική απουσία για τους «πράσινους» είναι αυτή του Μάγκνουσον λόγω τραυματισμού.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Βόλο απαρτίζεται από τους: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς

Ο Βόλος το τελευταίο διάστημα έχει ξαναβρεί τον καλό του εαυτό και οι δύο σερί νίκες με Λεβαδειακό (εκτός 0-3) και Ατρόμητο (εντός 2-1) αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Μάλιστα, η ομάδα της Μαγνησίας με το «εξάποντο» εδραιώθηκε στις θέσεις των πλέι οφ και αισιοδοξεί για ένα σπουδαίο αποτέλεσμα κόντρα σ’ έναν από τους «μεγάλους» του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος τόνισε χαρακτηριστικά: «Το είχα ξαναπεί και στο παρελθόν, ότι το ποδόσφαιρο ότι στο παίρνει κάποια στιγμή θα στο δώσει κι εμείς αυτό περιμέναμε τη δική μας στιγμή να μας δώσει αυτό που δικαιούμαστε και σαν ομάδα με τον Ατρόμητο πήραμε αυτό που δικαιούμαστε. Αυτή τη στιγμή κρατάμε μεγάλο μέρος της τύχης στα χέρια μας για τα πλέι οφ».

Στα αγωνιστικά, ο Οζέγκοβιτς μπήκε στην αποστολή, αφού ξεπέρασε ο φορ της ομάδας της Μαγνησίας ξεπέρασε το πρόβλημα στα πλευρά. Εκτός έμειναν οι Μπαριέντος που παραμένει τραυματίας, όπως κι ο Ντέλετιτς (κάρτες).

Αναλυτικά η αποστολή του Βόλου για τον ματς με τον Παναθηναϊκό: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Σιέλης, Εσκοβάλ, Ασλανίδης, Πίρινεν, Λούνα, Σι, Μεταξάς, Τσοκάνης, Κάτσε, Καρτάλης, Μεσκίδα, Πιρές, Τσιρίνος, Γκάγκι, Κούτσιας, Οζέγκοβιτς.


Παναθηναϊκός – Βόλος: Στατιστικά, Προϊστορία 18/02/2023

  • Στο ματς του πρώτου γύρου ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια από τις πιο εντυπωσιακές νίκες του κόντρα στον Βόλο. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 5-1.
  • Οι δύο ομάδες φέτος συναντήθηκαν και στο Κύπελλο με τους παίκτες του Γιοβάνοβιτς να πανηγυρίζουν δύο νίκες (0-2 στον Βόλο και 3-1 στη Λεωφόρο).
  • 6 από τα τελευταία 7 ματς του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα έχουν λήξει No Goal.
  • 13 Over και 9 Under μετράει ο Βόλος στο φετινό πρωτάθλημα. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός έχει 6 Over και 16 Under.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

Παναθηναϊκός – Βόλος: Προγνωστικά 18/02/2023

Ο Παναθηναϊκός διεκδικεί το πρωτάθλημα και στο παιχνίδι με τον Βόλο έχει σαφώς μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη. Για το ματς στη Λεωφόρο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα από την πλούσια γκάμα αγορών της Νοvibet.

Οι εξέδρες θα είναι γεμάτες και ο Παναθηναϊκός θα αντλήσει ενέργεια και από το κοινό του. Περιμένουμε ότι οι «πράσινοι» θα φορτσάρουν από το πρώτο μέρος…

νικη παναθηναϊκου στο ημιχρονο σε αποδοση 1.82 στη novibet

Οι δύο ομάδες μας έχουν χαρίσει ανοιχτά παιχνίδια φέτος και περιμένουμε η ιστορία να επαναληφθεί και μέσα στη Λεωφόρο. Ο Βόλος απέναντι στους «μεγάλους» δέχεται με χαρακτηριστική ευκολία γκολ. Φέτος σε 3 ματς με τον Παναθηναϊκό έχει δεχθεί 10 γκολ!

Για τους παραπάνω λόγους αξίζει να κοιτάξουμε τις δελεαστικές επιλογές στα Combo Bets.

nikh παναθηναϊκου & over 2.5 σε αποδοση 2.25

Στρεφόμαστε στα ειδικά στοιχήματα των παικτών. Ο Γιοβάνοβιτς αναμένεται να εμπιστευτεί τον Ιωαννίδη στο αρχικό σχήμα. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού είναι σε καλή κατάσταση και θα απειλήσει την εστία των φιλοξενούμενων.

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.65

καταλογισμοσ πεναλτι σε αποδοση 2.80

 

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Βόλος έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ