el
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 04/01/2023

Το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Άρη ξεχωρίζει από την 16η αγωνιστική και μάλιστα ρίχνει και την αυλαία της. Αυτή θα είναι η τρίτη και τελευταία αγωνιστική που διεξάγεται στα μέσα της εβδομάδας, καθώς το σκηνικό θα μεταφερθεί εκ νέου το Σαββατοκύριακο από την επόμενη.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία στο Περιστέρι 1-1 με τον Ατρόμητο, με την οποία μάλιστα σταμάτησε το νικηφόρο των τεσσάρων αγώνων, που έτρεχε ο «Δικέφαλος του Βορρά». Ο Άρης από την πλευρά του επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα εντός έδρας με το 1-0 επί του Παναιτωλικού και πλησίασε κι άλλο την πρώτη τετράδα.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του ΠΑΟΚ απέναντι στον Άρη γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


ΠΑΟΚ – Άρης: Ανάλυση & Παρουσίαση 04/01/2023

Ο ΠΑΟΚ πήγε στο Περιστέρι θέλοντας να υπερασπιστεί το νικηφόρο σερί των τεσσάρων αναμετρήσεων που έτρεχε το τελευταίο διάστημα στη Super League. Τόσο πριν από τη διακοπή του Μουντιάλ με τις νίκες επί των ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικού και Βόλου, όσο και μετά με το 2-0 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιου.

Την περασμένη αγωνιστική είχε και πάλι εκτός έδρας αγώνα αυτή τη φορά στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, όπου ο Ατρόμητος έδειξε περισσότερο ενθουσιασμό, ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε το παιχνίδι και ανέλαβε πρωτοβουλία. Πίεσε για να ανοίξει το σκορ και δικαιώθηκε στο 26’. Ο Κωνσταντέλιας βρήκε τον Νέλσον Ολιβέιρα και ο Πορτογάλος σκόραρε για τον ΠΑΟΚ(0-1).

Στο δεύτερο μισό του αγώνα όμως, ο Ατρόμητος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, δείγμα της συνολικής αγωνιστικής βελτίωσης που έχει παρουσιάσει. Οι παίκτες του Κόουλμαν κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και εν τέλει δικαιώθηκαν στο 72’. Ο Κουέν, που είχε μπει στο ματς λίγο νωρίτερα, έφερε το ματς στα ίσα στο 72’.

Μιλώντας για την εικόνα του αγώνα και τι άλλαξε από το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λουτσέσκου είπε μεταξύ άλλων: «Τίποτα δεν άλλαξε, συγγνώμη που θα σας το πω αλλά ήταν ένα παιχνίδι για να κερδίζαμε 5-0, είχαμε πολλές ευκαιρίες μετά το γκολ στο πρώτο ημίχρονο, δεν σκοτώσαμε το παιχνίδι, χάσαμε ευκαιρίες και δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην αντίπαλη περιοχή. Ο αντίπαλος κέρδισε αυτοπεποίθηση και βρήκε την ισοφάριση. Είναι ένα παιχνίδι που πραγματικά λυπόμαστε που δεν πήραμε τη νίκη».

Ο Άρης έχει δείξει ότι είναι σε καλή κατάσταση με την επιστροφή από το Μουντιάλ, αν και δεν έχει πάρει τα αποτελέσματα που του αναλογούσαν. Κέρδισε τον Λεβαδειακό εκτός έδρας για το Κύπελλο με 2-1, αλλά λίγες ημέρες αργότερα έμεινε στο 1-1 για το πρωτάθλημα, αφού δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στο γήπεδο του για πρώτη φορά από τις 8 Νοεμβρίου και το 5-0 επί της Λαμίας. Ήταν δεδομένο ότι οι «κίτρινοι» ήθελαν τη νίκη επί του Παναιτωλικού για να πλησιάσουν κι άλλο την πρώτη τετράδα.

Κι αυτό το κατέστησαν σαφές από τα πρώτα λεπτά. Οι παίκτες του Άλαν Πάρντιου μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησαν να ανοίξουν το σκορ από τα πρώτα λεπτά. Έχασαν αρκετές ευκαιρίες και εν τέλει οι κόποι τους απέδωσαν καρπούς στο 52’.

Ο Μαντσίνι έβγαλε μία εξαιρετική σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Γκρέι πήρε την κεφαλιά πάνω από τον Μλάντεν, νικώντας τον Ανέστη για το 1-0. Στο υπόλοιπο του αγώνα, ο Άρης έδωσε χώρο στον Παναιτωλικό ψάχνοντας δεύτερο γκολ στις αντεπιθέσεις, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι, ο Άλαν Πάρντιου είπε μεταξύ άλλων: «Η απόδοσή μας ήταν καλύτερη από το αποτέλεσμα. Θα έπρεπε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Οι θεατές ήταν θυμωμένοι με τον διαιτητή, τον οποίο δεν μπορώ να κριτικάρω. Η απόδοση της διαιτησίας θα έπρεπε να ήταν πιο σταθερή. Ήμασταν καλοί».


ΠΑΟΚ – Άρης: Στατιστικά & Προϊστορία 04/01/2023

  • Πλούσια είναι η προϊστορία στις αναμετρήσεις του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη. Από τη στιγμή που πρόκειται για τα παιχνίδια στην Τούμπα, η πλάστιγγα γέρνει υπέρ του ΠΑΟΚ.
  • Συνολικά έχουν διεξαχθεί 61 παιχνίδια πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένων και των play off και ο ΠΑΟΚ έχει 32 νίκες. Ο Άρης έχει 11, ενώ 18 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.
  • Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα ο Άρης έχει πάρει πολύ καλά αποτελέσματα στην έδρα του αντιπάλου του. Τα δύο τελευταία ματς έληξαν με νικητές του «κίτρινους» με 1-0, ενώ συνολικά στα επτά πιο πρόσφατα ματς, ο ΠΑΟΚ έχει μόλις μία νίκη, ο Άρης δύο, ενώ τέσσερα ματς έληξαν ισόπαλα.
  • Ο ΠΑΟΚ είχε κρατήσει για τέσσερα παιχνίδι ανέπαφη την εστία του. Σε αυτά μέτρησε ισάριθμες νίκες. Στο Περιστέρι δέχθηκε γκολ και υποχρεώθηκε στην ισοπαλία.
  • Ο Άρης έχει έξι ματς αήττητος στο πρωτάθλημα, στα οποία μετράει τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Σε αυτά τα ματς έχει επίσης τέσσερα Under και δύο Over.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

paok aris2 04012023 novibet


ΠΑΟΚ – Άρης: Προγνωστικά 04/01/2023

Ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Παρά την ισοπαλία στο Περιστέρι είχε πολλές ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο γκολ. Ο Άρης έκανε μία καλή εμφάνιση με τον Παναιτωλικό και έχει καλά αποτελέσματα στην Τούμπα τα τελευταία χρόνια, όμως η αλήθεια είναι οι γηπεδούχοι έχουν σαφές προβάδισμα νίκης.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90

Επίσης περιμένουμε και από τις δύο ομάδες να φτιάξουν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Οι μεσοεπιθετικές τους γραμμές είναι σε ανοδική πορεία και λογικά και οι δύο θα βρουν δίχτυα. Το Goal έχει αξία και πληρώνει καλά.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.96

Τέλος, με δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι θα έχουν τον πρώτο λόγο, μία πολύ καλή επιλογή που προσφέρει και κάλυψη είναι το Combo Bet της διπλής ευκαιρίες υπέρ τους σε συνδυασμό με το Goal.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET 1Χ & ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ, ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Άρης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 04/01/2023

Με δύο προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το μεγάλο ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα.

Δεδομένη είναι η απουσία των Ελ Καντουρί και Τσαούση. Κανείς εκ των δύο δε γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς τις τελευταίες μέρες και δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει.

Αντίθετα, επιστρέφει ο Κούρτιτς, ο οποίος έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα, αλλά και ο Φιλίπε Σοάρες που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες – Αουγκούστο, Σβαμπ – Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς – Ολιβέιρα.

paok aris3 04012023 novibet


Άρης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 04/01/2023

Μία είναι η δεδομένη απουσία του Άρη για το παιχνίδι της Τούμπας, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο δεν είναι αυτή η ανησυχία του Άλαν Πάρντιου.

Σίγουρα εκτός είναι ο Ενκουλού. Ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός είναι τραυματίας από το Μουντιάλ και δεν μπορεί ακόμη να βοηθήσει την ομάδα του.

Ωστόσο ο Βρετανός προπονητής «καίγεται» για την περίπτωση του Πάλμα, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας με τον Παναιτωλικό. Οι πιθανότητες πάντως να προλάβει είναι λίγες, ενώ ακόμη κι αν μπει στην αποστολή, δε θα βρίσκεται στην ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν – Ετέμπο, Νταμπό – Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε – Γκρέι.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ