el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 30/04/2023

Μεγάλο ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη (20:00) στην Τούμπα και τα δεδομένα για τους δύο μεγάλους αντιπάλους της πόλης είναι ξεκάθαρα.

Στη μία πλευρά, ο ΠΑΟΚ θέλει να ξεπεράσει το σοκ της βαριάς ήττας από την ΑΕΚ (4-0) και να μείνει ενεργός στη μάχη της 3ης θέσης της Super League, ενώ ο Άρης θα ψάξει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του, έχοντας «κλειδώσει» την παρουσία του στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Για τη συναρπαστική μάχη της Τούμπας επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Η πιο συναρπαστική Super League στην τελική της ευθεία!

 


ΠΑΟΚ – Άρης: Ανάλυση, Παρουσίαση 30/04/2023

«Στις τελευταίες τρεις εβδομάδες καταστρέψαμε ό,τι είχαμε χτίσει με προσπάθεια όλο εκείνο το προηγούμενο διάστημα. Μέσα σε τρεις εβδομάδες τα γκρεμίσαμε αλλά θα πω ότι έχουμε άλλες τρεις εβδομάδες μπροστά μας για να σηκωθούμε και πάλι»: Μέσα σε λίγες γραμμές, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε το στίγμα για όσα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ και για το mindset ενόψει της συνέχειας.

Ο ΠΑΟΚ… ξέχασε τις σταθερές που τον «ανέβασαν» σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και στα πλέι-οφ παρουσιάστηκε αγνώριστος, κάτι που του στέρησε φυσικά όσες ελπίδες είχε για την διεκδίκηση του τίτλου. Η ήττα από τον Παναθηναϊκό (1-2) ήρθε μετά από καλή – σε γενικές γραμμές – εμφάνιση, όμως το βαρύ 4-0 από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια ανέδειξε όλες τις αδυναμίες, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε πνευματικό επίπεδο.

Ο Γιάννης Κάργας αποβλήθηκε στο 10ο λεπτό, ο Ντόμινικ Κοτάρσκι ήταν σε… άλλο γήπεδο και ο ΠΑΟΚ μοιραία έχασε με κάτω τα χέρια, σε ένα αποτέλεσμα που έφερε δικαιολογημένα κριτική και γκρίνια εντός συλλόγου.

Ο Λουτσέσκου δεν θέλησε να δώσει συνέχεια και ξεκίνησε την προσπάθεια για την τόνωση του ηθικού στα αποδυτήρια. Εξάλλου, ο ΠΑΟΚ έχει ενεργό μπροστά του τον στόχο της 3ης θέσης στη Super League και, φυσικά, τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Έτσι, το παιχνίδι με τον Άρη αποκτά χαρακτήρα «τελικού», όμως συνοδεύεται με πολλά αγωνιστικά προβλήματα για τον Ρουμάνο τεχνικό και τους συνεργάτες του.

Εκτός του Κάργα (που ειρήσθω εν παρόδω τιμωρήθηκε με πρόστιμο και “υποβιβάστηκε” στη Β’ Ομάδα), εκτός μάχης τέθηκε και ο αρχηγός Ίνγκασον με πρόβλημα στη γάμπα. Έτσι, για τη θέση του στόπερ υπολογίζονται οι Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ και Μιχαηλίδης, ενώ παραμένει εκτός ο πολύτιμος Κάλεντ Νάρεϊ. Το θετικό είναι πως επιστρέφουν οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον, που απουσίασαν στο προηγούμενο ματς με την ΑΕΚ λόγω ενοχλήσεων.

paok aris prognostika novibet

Εντελώς διαφορετικό το κλίμα στον Άρη. Η ομάδα του Τόλη Τερζή ανέβηκε ψυχολογικά μετά το 3-0 επί του Βόλου και κόντρα στον Ολυμπιακό παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο. Οι «κίτρινοι» κυριάρχησαν, εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη των φιλοξενούμενων και κέρδισαν με 2-1, σε ένα ματς που θα «μείνει» και λόγω του απίστευτου γκολ του Λουίς Πάλμα, ο οποίος σκόραρε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ!

«Συνεχίσαμε τη καλή εμφάνιση που είχαμε με τον Βόλο. Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετική ποιοτικά ομάδα, παρά τα προβλήματα τους. Δουλέψαμε στο πλάνο μας, είχαμε δύο μέρες. Πήγαν όλα καλά, αποκτήσαμε 7 βαθμούς διαφορά από τον Βόλο και θέλουμε να κλειδώσουμε και μαθηματικά την ευρωπαϊκή έξοδο», ανέφερε σχετικά με το ματς ο Τερζής, που στάθηκε κυρίως στην σχεδόν σίγουρη παρουσία της ομάδας του στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μόουζες Οντουμπάτζο παραμένει στα «πιτς», ενώ ο Λούκας Ρουπ προπονήθηκε μόνος του τις προηγούμενες μέρες και ίσως προλάβει να είναι έτοιμος για να βρεθεί έστω στην αποστολή των «κίτρινων».

 


ΠΑΟΚ – Άρης: Στατιστικά και Προϊστορία 30/04/2023

  • Ο ΠΑΟΚ είναι 4ος με 60 βαθμούς, ενώ ο Άρης είναι 5ος με 47 βαθμούς.
  • Ο Άρης μετρά δύο συνεχόμενες νίκες στα πλέι-οφ, οι οποίες συνδυάστηκαν με Over 2.5 γκολ (2-1 τον Ολυμπιακό, 3-0 εκτός έδρας με το Βόλο).
  • Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ προέρχεται από δύο σερί ήττες, που επίσης συνδυάστηκαν με Over 2.5 γκολ (2-1 από τον Παναθηναϊκό, 4-0 από την ΑΕΚ).
  • Ο ΠΑΟΚ έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια του. Σε αυτό το διάστημα κατέγραψε 4 ήττες και μία ισοπαλία.
  • Στα τελευταία τρία μεταξύ τους παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ έχει δύο νίκες, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο.
  • Ο Άρης έφυγε με το διπλό από την Τούμπα το 2021 και το 2022. Μάλιστα και τα δύο ματς έληξαν με 1-0.
  • Τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ έληξαν με G/G.
  • Εφτά από τα εννιά τελευταία παιχνίδια του Άρη έληξαν με G/G.
  • Η βαθμολογία της Super League.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


ΠΑΟΚ – Άρης: Προγνωστικά 30/04/2023

Μεγάλο ματς στην Τούμπα. Το σπουδαίο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης αναμένεται συναρπαστικό και αποτελεί ευκαιρία για τις δύο ομάδες, που ψάχνουν μία σημαντική νίκη σε ένα κρίσιμο σημείο της χρονιάς.

Για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από τις 1000+ αγορές της Novibet.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

ΣΥΝΟΛΟ ΓΚΟΛ 2-3 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα: Ο ΠΑΟΚ ψάχνει απεγνωσμένα μία μεγάλη νίκη, όμως πρέπει να ζήσει με τα αμυντικά του κενά και δύσκολα θα προλάβει να τα καλύψει με τον Ίνγκασον εκτός μάχης. Ο Άρης είναι απελευθερωμένος, έχει ποιότητα στην επίθεση και σίγουρα μπορεί να απειλήσει την εστία του Κοτάρσκι.

Λ. ΠΑΛΜΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 5.50 ΣΤΗ NOVIBET

Ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αποτελεί το νο1.κίνδυνο για την άμυνα του ΠΑΟΚ. Σίγουρα θα δημιουργήσει χώρο για τον εαυτό του και θα είναι ο κύριος εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών της ομάδας του.

paok aris prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Άρης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


ΠΑΟΚ: Απουσίες, Ενδεκάδα 30/04/2023

Οι επιστροφές των Αουγκούστο και Τάισον δίνουν… ανάσα στον Λουτσέσκου, όμως υπάρχει πονοκέφαλος για την άμυνα λόγω της απουσίας του Ίνγκασον. Επίσης, ο Ρουμάνος ενδέχεται να επαναφέρει τον Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης, όπως και τον Σάστρε στο δεξί άκρο της άμυνας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Σάστρε, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Σοάρες – Ντάντας, Αουγκούστο – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον – Ολιβέιρα

paok aris prognostika novibet


Άρης: Απουσίες, Ενδεκάδα 30/04/2023

Ο Τερζής αναμένεται να πορευτεί με τη… συνταγή που ακολούθησε στο ματς με τον Ολυμπιακό και δεν αναμένονται αλλαγές στη βασική ενδεκάδα. Θέση βασικού διεκδικούν οι Ιτούρμπε και Ενκουλού.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουέστα – Εμπακατά, Φαμπιάνο, Πίρσμαν, Μαζικού  – Νταμπό, Νταρίντα, Ντουκουρέ – Γκαρσία, Καμαρά, Πάλμα

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ