el
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος: Προγνωστικά, Ανάλυση 22/10/2023

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο στην Τούμπα (18:30) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League. Για το σημαντικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Επιστροφή στο πρωτάθλημα, επιστροφή στη δράση για ΠΑΟΚ και Ατρόμητο που τίθενται αντιμέτωποι στην Τούμπα με στόχο τη νίκη.

Για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ζητούμενο είναι το «τρίποντο» ώστε να μείνει κοντά στην κορυφή, ενώ οι Περιστεριώτες αναζητούν την πρώτη νίκη της σεζόν για να ξεφύγουν από τα χαμηλά πατώματα της κατάταξης, αλλά και τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Κρις Κόλμαν.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στην Τούμπα γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στη Super League!


ΠΑΟΚ – Ατρόμητος: Ανάλυση, Παρουσίαση 22/10/2023

Ο ΠΑΟΚ περιμένει τον Ατρόμητο στην Τούμπα στην επιστροφή του πρωταθλήματος στη δράση.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει να μείνει κοντά στην κορυφή και να μην έχει απώλειες ενόψει της νέας ευρωπαϊκής δοκιμασίας που την περιμένει, αλλά για να το πετύχει αυτό θα χρειαστεί να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο του Ατρομήτου.

Πρόκειται για μία αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, με τον «δικέφαλο» να θέλει να συνεχίσει το αήττητο στην έδρα του, προσθέτοντας άλλη μία νίκη στην Τούμπα, ενώ στην αντίπερα όχθη ο Ατρόμητος αναζητά τα πατήματά του.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν πραγματοποιήσει κακή εκκίνηση στο πρωτάθλημα, χωρίς να έχουν πανηγυρίσει κάποια νίκη σε 7 αγωνιστικές, παρά μόνο 3 ισοπαλίες, με αποτέλεσμα να δρομολογηθεί το «διαζύγιο» με τον Κρις Κόλμαν.

Ο Ουαλός τεχνικός είχε το κύκνειο άσμα του στην άκρη του πάγκου στη βαριά ήττα στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό (5-0), ενώ και για τον ΠΑΟΚ η τελευταία αναμέτρησή του ήταν στο ίδιο γήπεδο κόντρα στους «πράσινους».

Η ομάδα του Λουτσέσκου έχοντας πολύ καλή απόδοση έφτασε κοντά στη νίκη κι έχασε το «τρίποντο» στην εκπνοή, καθώς στο φινάλε των καθυστερήσεων ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι με τον Γερεμέγεφ.

Εξαιτίας αυτού του γκολ η απόσταση του ΠΑΟΚ από την κορυφή αυξήθηκε στο -5 και τώρα ζητούμενο είναι μόνο το «τρίποντο» για την επαναφορά στις νίκες, αλλά και ώστε ο «δικέφαλος» να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του «αιώνιου» ντέρμπι στο Φάληρο, είτε για να πλησιάσει την πρώτη, είτε τη δεύτερη θέση, είτε αμφότερους.

Παράλληλα οι Θεσσαλονικείς θέλουν να πάρουν τη νίκη χωρίς άγχος ώστε να στραφούν στην ευρωπαϊκή δοκιμασία με την Αμπερντίν στη Σκωτία για το βήμα πρόκρισης στα νοκ άουτ του Conference League.


ΠΑΟΚ – Ατρόμητος: Στατιστικά & Προϊστορία 22/10/2023

  • Ο ΠΑΟΚ έχει 14 βαθμούς σε 7 αγώνες (4-2-1), ενώ ο Ατρόμητος 3 βαθμούς αντίστοιχα (0-3-4).
  • Στο περσινό αντίστοιχο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1.
  • Στα τελευταία 7 παιχνίδια των δύο ομάδων στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ έχει 6 νίκες, 1 ισοπαλία.
  • Τελευταία νίκη του Ατρομήτου ήταν το 3-4 το 2016.
  • Στα τελευταία 20 μεταξύ τους παιχνίδι ο ΠΑΟΚ έχει σκοράρει στα 18.
  • Η ομάδα του Περιστερίου θα έχει υπηρεσιακό τεχνικό στην Τούμπα μετά την απομάκρυνση του Κρις Κόλμαν, καθώς η ΠΑΕ βρίσκεται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.
  • Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ έχει ρεκόρ 3-1-0 έχοντας μοναδική απώλεια βαθμών το 0-0 με τον Άρη.
  • Ο Ατρόμητος με 4 γκολ έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, πάνω μόνο από τα 2 γκολ του Παναιτωλικού. Είναι χαρακτηριστικό πως 4 γκολ έχει σημειώσει ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ, Άντριγια Ζίβκοβιτς.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


ΠΑΟΚ – Ατρόμητος: Προγνωστικά 22/10/2023

Ο ΠΑΟΚ περιμένει τον Ατρόμητο με στόχο τη νίκη όσο το δυνατόν χωρίς άγχος για να διατηρήσει ή και να μειώσει την απόσταση από την κορυφή.

Η ομάδα του Λουτσέσκου θα αντιμετωπίσει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος (4 γκολ ενεργητικό) και σαφώς μπορεί να επικρατήσει χωρίς να δεχθεί γκολ.

ΝΙΚΗ ΠΑΟΚ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.84 ΣΤΗ NOVIBET

Οι γηπεδούχοι έχουν πρώτο σκόρερ τον Ζίβκοβιτς που έχει σκοράρει όσα γκολ όλος ο Ατρόμητος (4) και έχει άμεση επαφή με τα δίχτυα.

ΣΚΟΡΕΡ ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.80 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Ατρόμητος έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 22/10/2023

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα παρατάξει επιθετική ενδεκάδα σε ένα παιχνίδι που θα ζητήσει γρήγορο γκολ ώστε να απλοποιηθούν από νωρίς τα πράγματα. Απών θα είναι ο Φελίπε Σοάρες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Μπάμπα, Κουλιεράκης, Τροστ-Εκόνγκ, Κεντζιόρα – Τσιγγάρας, Σβαμπ – Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς – Τόμας.

Ατρόμητος: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 22/10/2023

Για τον Ατρόμητο πρώτο μέλημα θα είναι το μηδέν πίσω με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς της μετά-Κόλμαν εποχής.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τσιντώτας – Ντε Μποκ, Τζαβέλλας, Ιμερέκοφ, Κεσχρίντα – Έρλινγκμαρκ, Γκονζάλες – Βαλέντσια, Καμαρά, Ζουμπιτάνα, Βέργος.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ