el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ – Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ: Προγνωστικά, Ανάλυση 27/07/2023

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (20:30) στον πρώτο αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Conference League. Για το σπουδαίο παιχνίδι στην Τούμπα ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η ώρα για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του ΠΑΟΚ έφτασε. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στην Τούμπα με στόχο το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Conference League.

Ο «δικέφαλος» θέλει φέτος να προχωρήσει στην Ευρώπη και για να το πετύχει αυτό πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, αρχής γενομένης από τον πρώτο αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου που διεξάγεται στην Τούμπα.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ματς του ΠΑΟΚ με την Μπεϊτάρ για τα προκριματικά του Conference League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Conference League! 


ΠΑΟΚ – Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ: Ανάλυση, Παρουσίαση 27/07/2023

Ώρα Ευρώπης για τον ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να αντιμετωπίζει την Μπεϊτάρ στην Τούμπα για το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο «δικέφαλος» ήδη γνωρίζει τον αντίπαλό του σε περίπτωση πρόκρισης (Χάιντουκ), ωστόσο για να μπορεί να μπει σε διαδικασία… σκέψης για τις αναμετρήσεις με την ομάδα του Σπλιτ, πρέπει πρώτα να ξεπεραστεί το εμπόδιο της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Οι Θεσσαλονικείς που πέρυσι τερμάτισαν στην 4η θέση στο πρωτάθλημα και ήταν φιναλίστ στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet έπειτα από τέσσερα δυνατά φιλικά πλέον έχουν την επίσημη πρεμιέρα τους που θα κρίνει το ευρωπαϊκό τους… μέλλον.

Πέρυσι ο ΠΑΟΚ απέτυχε να προχωρήσει στο Conference League και φέτος θέλει να αποφύγει τις κακοτοπιές, έχοντας δημιουργήσει πάντως προβληματισμούς για την εικόνα του στα φιλικά, κυρίως αμυντικά.

Στη μεταγραφική περίοδο ως τώρα ο «δικέφαλος» έχει αποκτήσει τον 30χρονο στόπερ Τροστ-Εκόνγκ, τον 29χρονο αριστερό οπισθοφύλακα Μπαμπά που επέστρεψε στην Τούμπα και τον 30χρονο επιθετικό Σαμάτα.

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, πιο ηχηρή ήταν αυτή του Ίνγκασον, ενώ αποχώρησαν και οι πολύπειροι Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί.

Στην αντίπερα όχθη η Μπεϊτάρ του 52χρονου Ισραηλινού τεχνικού Γιόσι Αμπουκάσις που κάθεται στον πάγκο από τον Φεβρουάριο του 2022, η οποία πέρυσι πανηγύρισε τίτλο (κύπελλο) για πρώτη φορά έπειτα από αρκετά χρόνια, επιστρέφει στην Ευρώπη μετά το 2020 και ως τώρα έχει πλούσια δραστηριότητα στις μεταγραφές.

Μεταξύ άλλων έχει αποκτήσει τον 29χρονο αριστερό μπακ Μορόζοφ, τον δεξιό χαφ Μουζιέ, τον μεσοεπιθετικό Μίτσα και τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό Γκότλιμπ.


ΠΑΟΚ – Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ: Στατιστικά & Προϊστορία 27/07/2023

  • Η ρεβάνς στο Ισραήλ είναι προγραμματισμένη για τις 3/8.
  • Ο ΠΑΟΚ έδωσε τέσσερα φιλικά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του, με Βέστερλο (ήττα 3-2), Γκενκ (νίκη 3-2), Γκόου Αχέντ Ιγκλς (ήττα 2-1) και Στεάουα (1-1).
  • Σε περίπτωση πρόκρισης οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν την Χάιντουκ στον τρίτο προκριματικό γύρο. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο Σπλιτ (10/8) και η ρεβάνς στην Τούμπα (17/8).
  • ΠΑΟΚ και Μπεϊτάρ τέθηκαν αντιμέτωποι και τη σεζόν 2000/2001 στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του Κυπέλλου UEFA. Ο «δικέφαλος» πήρε την πρόκριση χάρη στο 3-1 της Τούμπας (Καμπς, Ναλιτζής, αυτογκόλ Κοέν τα γκολ του ΠΑΟΚ), ενώ η ρεβάνς έληξε ισόπαλη 3-3.
  • Αυτές οι αναμετρήσεις είναι οι μοναδικές για την Μπεϊτάρ απέναντι σε ελληνική ομάδα, ενώ ο ΠΑΟΚ σε 8 αγώνες κόντρα σε ομάδες του Ισραήλ μετρά 4 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες.
  • Οι αναμετρήσεις με την Μακάμπι Τελ Αβίβ το 2004 στα προκριματικά του Champions League ήταν τραυματική εμπειρία για τον «δικέφαλο» του Βορρά καθώς η παράτυπη χρησιμοποίηση του Λιάσου Λουκά στον αγώνα της Τούμπας δρομολόγησε ήττα με 3-0 στα χαρτιά και αποκλεισμό από τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
  • Πέρυσι η ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ σταμάτησε στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League από τη Λέφσκι Σφιας (1-1, 2-0).
  • Η Μπεϊτάρ πέρυσι κατέκτησε το κύπελλο Ισραήλ, ενώ προέρχεται από ήττα στον τελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα (3-1).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


ΠΑΟΚ – Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ: Προγνωστικά 27/07/2023

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Μπεϊτάρ και καλείται να βάλει στην Τούμπα υποθήκη πρόκρισης. Ωστόσο στα φιλικά προετοιμασίας η αμυντική λειτουργία έδειξε πως αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς δέχθηκε γκολ σε όλα, ενώ έχει αποχωρήσει ο Ίνγκασον που ήταν ο βασικός πυλώνας στο κέντρο της άμυνας.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Πάντως λόγω δυναμικής της έδρας οι Θεσσαλονικείς έχουν το προβάδισμα και έχουν τη δυνατότητα να πάρουν τη νίκη για να έχουν έστω μικρό προβάδισμα για την πρόκριση.

1 & OVER 2.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 27/07/2023

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Σάστρε και Τσαούση στον αγώνα της Τούμπας, ενώ τιμωρημένοι είναι οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Βιεϊρίνια.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Σοάρες – Τσιγγάρας, Σβαμπ – Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Αντρέ Ρικάρντο – Τόμας.

Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 27/07/2023

Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ πριν την Τούμπα έχει δώσει άλλο ένα επίσημο παιχνίδι, με την ομάδα του Γιόσι Αμπουκάσις να στοχεύει σε καλό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη ενόψει της ρεβάνς στο Ισραήλ, ωστόσο θα στερηθεί των υπηρεσιών του βασικού της επιθετικού, Φρεντ Φράιντεϊ, με τον Ισραηλινό τεχνικό να αναζητά την καλύτερη δυνατή λύση.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σίλβα – Ντγκάνι, Κόρσια, Μορόζοφ, Μπίτον – Κριάφ, Αζάρια – Ασκενάζι, Σούα, Μίτσα – Νικολέσκου.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ