el
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ – Άιντραχτ: Προγνωστικά, Ανάλυση 05/10/2023

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Άιντραχτ στην Τούμπα (22:00) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Conference League. Για το σπουδαίο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Μετά το «διπλό» με την Ελσίνκι στην πρεμιέρα του 7ου ομίλου, ο ΠΑΟΚ φιλοδοξεί να γίνει «αφεντικό» στον όμιλο με νίκη επί του φαβορί και τροπαιούχου του 2022 στο Europa League.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου στοχεύει στο 2/2 για να βάλει γερές βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση, θέλοντας να εκμεταλλευτεί την «καυτή» Τούμπα.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στην Τούμπα γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στο Conference League!


ΠΑΟΚ – Άιντραχτ: Ανάλυση, Παρουσίαση 05/10/2023

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον ΠΑΟΚ, που θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση του Conference League.

Μετά τη νίκη-καθήκον στην πρεμιέρα του ομίλου στο Ελσίνκι, όπου το «τρίποντο» ήρθε με ανατροπή που έδειξε χαρακτήρα, τώρα είναι η ώρα για μια μεγάλη νίκη απέναντι στο θεωρητικό φαβορί του ομίλου, ώστε με 2/2 νίκες να πάρει κεφάλι στην κούρσα και να ατενίσει με μεγάλη αισιοδοξία τη συνέχεια του μίνι «μαραθωνίου».

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου καλείται να διαχειριστεί τα συναισθήματα, όχι μόνο τη σωματική κούραση από το ντέρμπι της Λεωφόρου όπου έχασε τη μεγάλη νίκη στο φινάλε των καθυστερήσεων και να παλέψει για μια νίκη που θα του ανοίξει διάπλατα τον δρόμο της πρόκρισης.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά θέλει να διατηρήσει το αήττητο στην Τούμπα, με την Άιντραχτ να έχει αναδειχθεί σε ομάδα της ισοπαλίας εντός των τειχών με τέσσερις ισοπαλίες σε έξι αγώνες και μια δύσκολη νίκη στην πρεμιέρα του ομίλου απέναντι στην Αμπερντίν.

Ο Λουτσέσκου ενόψει της αναμέτρησης με την ομάδα της Φρανκφούρτης τόνισε: «Όταν υπάρχει κίνητρο και αυτοπεποίθηση μπορείς να προσπεράσεις οτιδήποτε υπάρχει πίσω σου. Είδα χθες να υπάρχει κίνητρο στην προπόνηση. Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο για εμάς, από την αρχή της σεζόν βλέπω την ομάδα να κινείται μπροστά και αυτός είναι κάτι πολύ θετικό και για το αυριανό παιχνίδι.

Ο σεβασμός για τον αντίπαλο θα πρέπει να είναι σε κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα το μέγεθός του, αν δεν το κάνεις είναι το πρώτο βήμα προς την αποτυχία. Την ίδια στιγμή θα πρέπει να μπαίνεις στο γήπεδο με αυτοπεποίθηση, να έχεις την αυτοπεποίθηση για όλη τη δουλειά που έκανες μέσα στην εβδομάδα. Όσον αφορά την Άιντραχτ, οι ποδοσφαιριστές μας ξέρουν καλά από ποιο πρωτάθλημα προέρχεται, είναι ένας αξιοσέβαστος αντίπαλος, βρίσκεται σε μια κατάσταση που δεν κερδίζει τόσο εύκολα, είναι μια νεανική ομάδα με ενθουσιασμό, αλλά αυτό δεν αναιρεί το κομμάτι ότι είναι μια ποιοτική ομάδα, στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα η ομάδα που είναι πιο καλή, θα πρέπει να κυριαρχήσουμε στο γήπεδο, να αντιδράσουμε την στιγμή που θα χάσουμε την μπάλα και να εφαρμόσουμε όλα τα κομμάτια που αφορούν την νοοτροπία μας».

Για το αν θα κάνει αλλαγές: «Θέλω να πω ότι δεν έχω ροτέισον, έχω ένα γκρουπ παικτών και πρέπει να πάρω το καλύτερο από κάθε παίκτη, σκεπτόμενος το κάθε παιχνίδι. Εγώ σαν προπονητής θέλω να το εκφράζω σαν χρησιμοποίηση του ρόστερ. Είναι πνευματική φρεσκάδα, θα πρέπει να αναζητούμε λύσεις με ποδοσφαιριστές που θα έχουν πνευματική φρεσκάδα, αν δεν έχει την πνευματική φρεσκάδα ρισκάρεις να μην υπάρχει καθαρή άποψη για το παιχνίδι. Αυτό είναι επιστημονικά πιστοποιημένο δεν το λέω εγώ. Ένα τρίτο κομμάτι είναι τα ατομικά χαρακτηριστικά, η ποιότητα που πρέπει να φέρουμε στο παιχνίδι.

Θα φέρω ως παράδειγμα τον Αντρέ Βιεϊρίνια που είναι ο κορυφαίος των κορυφαίων αλλά δεν μπορούμε να τον έχουμε σε κάθε παιχνίδι, οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του όταν είναι έτοιμος. Ένα τέταρτο στοιχείο είναι το ποδόσφαιρο και το πώς διαμορφώθηκε με τον Covid με τις πέντε αλλαγές, το να μπορείς να αλλάξεις πέντε ποδοσφαιριστές και να δώσεις ώθηση στην ομάδα σου είναι πολύ σημαντικό, θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να κατανοήσουν την σημασία που έχουν στην ομάδα ακόμη και όταν δεν παίζουν.

Είναι τελείως διαφορετικό οι ποδοσφαιριστές να έρχονται και να έχουν έναν αγώνα την εβδομάδα και διαφορετικό να υπάρχουν παιχνίδια ανά τρεις ημέρες. Παίζουμε την Κυριακή, Δευτέρα, τρίτη κάνουμε προπόνηση, την Τετάρτη υπάρχει χαμηλή ένταση και την Πέμπτη παίζουμε ξανά. Δεν υπάρχει μια φυσιολογική διαδικασία. Το θεμιτό είναι να έρχονται οι ποδοσφαιριστές στην αρχή της προετοιμασίας. Πρέπει να αντιληφθούν και την κατάσταση στο ελληνικό πρωτάθλημα, εδώ είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα, παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές έχουν την ατομική ικανότητα που μπορούν να βάλουν στο παιχνίδι, όπως ο Ντεσπόντοφ που μας χάρισε τη νίκη στο Ελσίνκι.

Το πότε πιστεύω ότι θα είμαστε στο μάξιμουμ; Στις αρχές του Ιανουαρίου θα φτάσουμε στο μάξιμουμ των ικανοτήτων μας. Όταν μιλάω για τον Ιανουάριο, μιλάω για μια συνολική ενσωμάτωση των ποδοσφαιριστών. Ο Μεϊτέ είχε ένα δύσκολο καλοκαίρι, προπονούνταν μόνος του. Ο Οζντόεφ είχε και αυτός ένα δύσκολο καλοκαίρι, ο Ντεσπόντοφ ξέρετε πολύ καλά πότε ήρθε, πήγε στην Εθνική ομάδα, οι ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να το εφαρμόσουν στο γήπεδο, όχι ατομικά αλλά ομαδικά μέσα στο γήπεδο».


ΠΑΟΚ – Άιντραχτ: Στατιστικά & Προϊστορία 05/10/2023

  • Στην πρεμιέρα του ομίλου ο ΠΑΟΚ νίκησε εκτός έδρας την Ελσίνκι (2-3), ενώ η Άιντραχτ νίκησε 2-1 την Αμπερντίν.
  • Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ ήρθε 2-2 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ενώ η Άιντραχτ ηττήθηκε 2-0 από τη Βόλφσμπουργκ.
  • Σε επτά αγώνες στην Τούμπα τη φετινή σεζόν ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος (5-2-0), ενώ έχει δεχθεί γκολ εντός έδρας μόνο στο 2-1 με την Κηφισιά. Στην Ευρώπη έχει 2 νίκες και μία ισοπαλία.
  • Η Άιντραχτ στην Bundesliga έχει 4 ισοπαλίες, μία νίκη και μία ήττα, ενώ 3/4 ισοπαλίες είναι με το ίδιο σκορ (1-1). Παράλληλα δεν έχει καταφέρει να νικήσει εκτός έδρας (0-3-1), έχοντας δεχθεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια εκτός Φρανκφούρτης.
  • Ο ΠΑΟΚ στην 3η του συμμετοχή στο Conference League έχει εντός έδρας ρεκόρ 6-4-2.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Conference League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


ΠΑΟΚ – Άιντραχτ: Προγνωστικά 05/10/2023

Ματς λεπτών ισορροπιών στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να περιμένει την Άιντραχτ για τη νίκη που θα τον στείλει στην κορυφή του ομίλου.

Η γερμανική ομάδα έχει αναδειχθεί σε ομάδα της ισοπαλίας, με 4/6 στο πρωτάθλημα και θα επιδιώξει σαν πρώτο αποτέλεσμα να μην ηττηθεί, ωστόσο η δύναμη της έδρας μπορεί να κάνει τη διαφορά.

ΝΙΚΗ ΠΑΟΚ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.75 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Μπράντον Τόμας ήταν σε πολύ καλή κατάσταση στη Λεωφόρο, με ένα γκολ και εξαιρετική εμφάνιση.

ΣΚΟΡΕΡ ΜΠΡΑΝΤΟΝ ΤΟΜΑΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.25 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Άιντραχτ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/10/2023

Ο Λουτσέσκου αναμένεται να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές και σύμφωνα με τα λεγόμενά του μία εξ αυτών πιθανό θα είναι ο Βιεϊρίνια, καθώς τα συνεχόμενα παιχνίδια έχουν επιβαρύνει το ρόστερ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Μπάμπα, Κουλιεράκης, Τροστ-Εκόνγκ, Βιεϊρίνια – Τσιγγάρας, Σβαμπ – Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς – Τόμας.

Άιντραχτ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/10/2023

Η Άιντραχτ του Ντίνο Τοπμέλερ ταξίδεψε στην Ελλάδα δίχως τους Ρόντε, Σιμόνι και Λούνε που είναι τραυματίες, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Γκέτσε, καθώς η σύζυγός του γέννησε το δεύτερο παιδί τους.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Τραπ – Τούτα, Κοχ, Πάτσο – Λάρσον, Σκίρι, Εντίμπε, Ενκουκού – Άαρονσον, Χαΐμπι – Μάρμους.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ