el
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ – Λαμία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 13/04/2023

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λαμία στην Τούμπα (17:00) στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Για τη ρεβάνς του 1-5 στη Φθιώτιδα ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet σφραγίζεται με τη βούλα από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά το 1-5 στη Λαμία φιλοξενεί την ομώνυμη ομάδα στη ρεβάνς της Τούμπας.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να προκριθεί σε άλλον έναν τελικό, τον 6ο τα τελευταία επτά χρόνια, με εμφατικό τρόπο και δεύτερη νίκη, ενώ η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου να αποχαιρετίσει τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι, σε άλλη μία επιτυχημένη πορεία.

Με 800+ αγορές στη Novibet o ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στην Τούμπα γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet!

 


ΠΑΟΚ – Λαμία: Ανάλυση, Παρουσίαση 13/04/2023

Ημιτελικός με τεράστιο φαβορί και σχεδόν σίγουρο φιναλίστ είναι αυτός ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Λαμία.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το 1-5 στη Λαμία στον πρώτο αγώνα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet έχει απλοποιήσει την υπόθεση πρόκριση και απλά περιμένει να σφραγίσει και τυπικά την παρουσία της σε άλλον έναν τελικό.

Το Κύπελλο Ελλάδας Novibet έχει εξελιχθεί σε… «ασπρόμαυρη» υπόθεση, καθώς μόνος ένας τελικός τα τελευταία επτά χρόνια δεν είχε τον ΠΑΟΚ (2020), με τον «δικέφαλο» του Βορρά να έχει 4 κατακτήσεις στις 5 τελευταίες παρουσίες του σε τελικό.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ αναζητά δεύτερη νίκη ώστε να προκριθεί πανηγυρικά και να διεκδικήσει και πάλι τίτλο, την ώρα που έχει μείνει πίσω στη μάχη του πρωταθλήματος.

Για τη Λαμία του Λεωνίδα Βόκολου η πορεία στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet είναι άκρως πετυχημένη με την παρουσία στα ημιτελικά, αλλά το ζητούμενο είναι η εξασφάλιση της σωτηρίας στο πρωτάθλημα, μέσω των Playouts.

 


ΠΑΟΚ – Λαμία: Στατιστικά & Προϊστορία 13/04/2023

  • Στον πρώτο ημιτελικό ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει 1-5 στη Λαμία.
  • Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει το παρών στους 5 εκ των 6 τελευταίων τελικών Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό μόνο το 2020.
  • Σε αυτούς τους 5 τελικούς έχει 4 τίτλους, ενώ ηττήθηκε πέρυσι από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (1-0).
  • Συνολικά ο «δικέφαλος» του Βορρά έχει φτάσει 33 φορές στα ημιτελικά της διοργάνωσης, έχοντας 22 προκρίσεις σε τελικό και 8 κατακτήσεις (τελευταία το 2021).
  • Η Λαμία έχει αναδειχθεί σε… ομάδα Κυπέλλου, καθώς βρίσκεται σε ημιτελική φάση για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια και τέταρτη συνολικά στην ιστορία της. Οι προηγούμενες παρουσίες της ομάδας της Φθιώτιδας στα ημιτελικά ήταν τη σεζόν 1971/1972, τη σεζόν 2018/2019 και τη σεζόν 2021/2022, χωρίς σε κάποια εξ αυτών να μπορέσει να προκριθεί στον τελικό.
  • Φέτος είναι η τέταρτη φορά όπου οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες σε νοκ άουτ φάση στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet και δεύτερη στα ημιτελικά.
  • Τη σεζόν 1971/1972 αναμετρήθηκαν σε μονό νοκ άουτ ημιτελικό, όπου επικράτησε ο ΠΑΟΚ (2-0).
  • Τη σεζόν 1984/1985 συναντήθηκαν στον Γ’ γύρο, με τον ΠΑΟΚ να θριαμβεύει με 6-0 στην Τούμπα, ενώ στη Λαμία η νίκη ήταν ακόμα πιο ευρεία (1-9).
  • Τη σεζόν 2020/2021 οι αναμετρήσεις ήταν για τα προημιτελικά, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 5-2 στην Τούμπα και προκρίθηκε σε συνδυασμό με το 1-1 στη Λαμία.
  • Στα φετινά παιχνίδια των δύο ομάδων για τη Super League o ΠΑΟΚ νίκησε τόσο στην Τούμπα (1-0, 43’ Κούρτιτς), όσο και στη Λαμία (0-3) με τα γκολ των Ολιβέιρα (13’), Ντάντας (27’), Ζίβκοβιτς (58’) και στον πρώτο ημιτελικό στη Λαμία (1-5).
  • Συνολικά σε 15 αγώνες από το 2017 που η Λαμία ανέβηκε στα «σαλόνια», ο ΠΑΟΚ έχει 14 νίκες και η Λαμία έχει αποσπάσει μία ισοπαλία.
  • Ο ΠΑΟΚ έχει δεχθεί γκολ στα 4 τελευταία παιχνίδια του στο πρωτάθλημα.
  • Στα τελευταία 12 παιχνίδια της η Λαμία μόλις μία φορά έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της, στο 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα (18/3).
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


ΠΑΟΚ – Λαμία: Προγνωστικά 13/04/2023

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λαμία και δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα όχι μόνο για την πρόκριση, την οποία έχει ήδη εξασφαλίσει, αλλά και για τη νίκη, έχοντας ήδη 3/3 φέτος με την ομάδα της Φθιώτιδας. Μάλιστα και στα τρία παιχνίδια είχε το προβάδισμα από το ημίχρονο.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ 1/1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.73 ΣΤΗ NOVIBET

Εφόσον οι γηπεδούχοι ανοίξουν νωρίς το σκορ, μπορούν να πάρουν τη νίκη με μεγάλο σκορ, κάτι που μας οδηγεί στην αγορά του χάντικαπ.

ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΠΑΟΚ -2 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.80 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Λαμία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


ΠΑΟΚ: Απουσίες & Ενδεκάδα 13/04/2023

Ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη και στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην υπολογίζει σε Ελ Καντουρί, Σάστρε, Ρικάρντο, Κεντζιόρα και Κούρτιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Σοάρες, Ίνγκασον, Κάργας, Βιεϊρίνια – Ντάντας, Αουγκούστο – Ζίβκοβιτς, Τάισον, Νάρεϊ – Ολιβέιρα.

Λαμία: Απουσίες & Ενδεκάδα 13/04/2023

Η Λαμία θα παραταχθεί στον επαναληπτικό της Τούμπας με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να αποχαιρετίσει με ψηλά το κεφάλι το Κύπελλο Ελλάδας Novibet, με το βλέμμα ωστόσο στον επόμενο αγώνα των Playouts με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-2-1): Γκαραβέλης – Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σίμον – Νούνιες, Τζανδάρης, Ντε Βινσέντι – Καραμάνος, Μαρτίνεζ – Βέργος.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ