el
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 30/01/2023

Ένα από τα παιχνίδι που διεξάγονται τη Δευτέρα και που θα ρίξουν την αυλαία της 20ης αγωνιστικής, είναι αυτό στην Τούμπα. Εκεί όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό (30/01, 18:00).

Οι Θεσσαλονικείς επιστρέφουν στην έδρα τους, έπειτα από τρία συνεχόμενα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, έχοντας προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet και επιπλέον έχοντας πανηγυρίσει ένα μεγάλο «διπλό» στο πρωτάθλημα.

Ο Λεβαδειακός από την πλευρά του, θέλει κι αυτός να επιστρέψει στις νίκες και να εξαργυρώσει έτσι τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών. Ωστόσο οι πιθανότητες, για ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα, είναι εναντίον του.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του ΠΑΟΚ απέναντι στον Λεβαδειακό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός: Ανάλυση & Παρουσίαση 30/01/2023

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σειρά των τριών αναμετρήσεων με τον Παναθηναϊκό. Οι Θεσσαλονικείς πήραν το μέγιστο που θα μπορούσαν να πάρουν από τα τρία παιχνίδια (δύο για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet κι ένα για το πρωτάθλημα).

Πήραν την πρόκριση στο Κύπελλο για τα ημιτελικά του θεσμού, όπου εκεί θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τη Λαμία και πήραν επίσης ένα τεράστιο «διπλό» στο πρωτάθλημα, που τους βάζει για τα καλά στη μάχη του τίτλου.

Η αρχή έγινε με το παιχνίδι στην Τούμπα -το μοναδικό από τα τρία που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη- και ήταν το πρώτο για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet. Ο ΠΑΟΚ έδειξε σοβαρότητα και με μία καλή εμφάνιση επικράτησε 2-0, βάζοντας στέρεες βάσεις πρόκρισης.

Στη συνέχεια ακολούθησε το παιχνίδι του πρωταθλήματος στο «Απ. Νικολαΐδης». Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με διαφορετική τακτική, περιμένοντας τον Παναθηναϊκό, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη που έκαναν οι γηπεδούχοι και αξιοποιώντας στο έπακρο τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, πήρε μία τεράστια νίκη με 3-0!

Στη συνέχεια ακολούθησε το μεσοβδόμαδο παιχνίδι για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου. Ο ΠΑΟΚ δε διαφοροποίησε τον τρόπο προσέγγισης του αγώνα, παρά το γεγονός ότι είχε ένα ασφαλές προβάδισμα από το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Επίσης δεν πανικοβλήθηκε από το 1-0 που έκανε ο Παναθηναϊκός. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε την ευκαιρία του με το πέναλτι, έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Ολιβέιρα και ουσιαστικά σφράγισε την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος κάτι μάλιστα που φάνηκε και στις δηλώσεις του, μετά την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet: «Τα παιχνίδια ήταν τελείως διαφορετικά, επειδή τα δύο που κερδίσαμε δημιούργησαν δίψα για εκδίκηση και για πρόκριση στον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα μας έπαιξε με εκπληκτική νοοτροπία και πάλεψε ύστερα από τις δύο νίκες, κάτι που δεν είναι εύκολο να είμαστε ξανά εδώ έπειτα από τρεις μέρες και να έχουμε αυτήν τη συγκέντρωση, την αντίδραση, την αποφασιστικότητα για πρόκριση».

Ο Λεβαδειακός δείχνει ότι μπορεί να πάει καλύτερα απ’ ότι έχει καταφέρει μέχρι στιγμής στη Super League. Το τελευταίο διάστημα είναι πολύ πιο βελτιωμένη η εικόνα του και αφήνει υποσχέσεις εν όψεις της τελικής ευθείας στην κανονική περίοδο.

Στα δύο τελευταία του παιχνίδια, ο Λεβαδειακός έμεινε στο 0-0. Στο ένα το αποτέλεσμα κρίθηκε ως θετικό και στο άλλο, τον αδικεί. Το πρώτο ματς ήταν στην Τρίπολη, όπου μάλιστα ο Αστέρας έπαιζε με δέκα παίκτες από το 24’. Ωστόσο ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική του υπεροχή.

Στο δεύτερο παιχνίδι έμεινε στο 0-0 με τη Λαμία και ουσιαστικά αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα. Οι Βοιωτοί ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είχαν τις καλύτερες και τις περισσότερες φάσεις και μάλιστα είχαν και δοκάρι.

Ωστόσο, από τη στιγμή που η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα του Σαράνοφ, οι γηπεδούχοι έμειναν κολλημένοι στις τελευταίες θέσεις. Πλέον καλούνται να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, αν και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι εξαιρετικά δύσκολο.


ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός: Στατιστικά & Προϊστορία 30/01/2023

  • Τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα αποδεικνύονται πολύ εύκολη υπόθεση για τους Θεσσαλονικείς, όπως φανερώνεται και από την προϊστορία.
  • Συγκεκριμένα έχουν διεξαχθεί 18 παιχνίδια από τότε που ο Λεβαδειακός έχει ανέβει στην Α’ Εθνική, τη σεζόν 1987-88 και ο ΠΑΟΚ έχει 16 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα (16-1-1)!
  • Η μοναδική νίκη του Λεβαδειακού στην Τούμπα ήταν τη σεζόν 1990-91 στις 26 Μαΐου με 3-2, ενώ η μοναδική ισοπαλία ήταν στις 29 Οκτωβρίου 1994, τη σεζόν 1994-95, χωρίς σκορ 0-0.
  • Ο ΠΑΟΚ μετράει 12 συνεχόμενες νίκες στην έδρα του επί του Λεβαδειακού και μάλιστα οι οκτώ ήταν Over 2,5. Επίσης τα επτά τελευταία παιχνίδια ήταν No Goal, δηλαδή ο Λεβαδειακός δεν είχε βρει δίχτυα. Συνολικά στις 12 συνεχόμενες νίκες του ΠΑΟΚ, τα γκολ είναι 33-3!
  • Επιπλέον, ο ΠΑΟΚ δεν έχει γκολ στην έδρα του σε επίσημο παιχνίδι στις εγχώριες διοργανώσεις εδώ και έξι ματς, μετρώντας πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Η τελευταία φορά ήταν το 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης στις 23 Οκτωβρίου.
  • Το τελευταίο «διπλό» του Λεβαδειακού στη Super League ήταν πριν από τέσσερα χρόνια στις 24 Φεβρουαρίου 2019 στην έδρα της Ξάνθης (0-1).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

paok levadiakos2 30012023 novibet


ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός: Προγνωστικά 30/01/2023

Ο ΠΑΟΚ θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό. Ουσιαστικά δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο ομάδων. Ο ΠΑΟΚ είναι κατά πολύ καλύτερος και θα επιβεβαιώσει την ανωτερότητά του κι εντός του αγωνιστικού χώρου. Λογικά θα πάρει τη νίκη από το ημίχρονο.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ 1/1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80

Οι παραδόσεις είναι για σπάνε, κάτι που μπορεί να επιβεβαιωθεί και στο προσεχές ματς των δύο ομάδων. Στα τελευταία οκτώ παιχνίδια μεταξύ τους στη Θεσσαλονίκη, σκοράρει μόνο ο ΠΑΟΚ. Ο Λεβαδειακός δεν έχει πετύχει γκολ στην Τούμπα από τον Ιανουάριο του 2012. Ωστόσο είναι ανεβασμένος και το Goal πληρώνει πολύ καλά για να περάσει απαρατήρητο.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.60

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 30/01/2023

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι φαβορί για νίκη στο ματς με τον Λεβαδειακό, αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να διαχειριστεί πολλές απουσίες.

Συγκεκριμένα, εκτός είναι οι Καντουρί, Κούρτιτς, Λύρατζης, Τσαούσης και Μουργκ. Και οι πέντε είναι τραυματίες και δε θα προλάβουν το παιχνίδι.

Επίσης, δεν υπολογίζονται ο Αουγκούστο και Μπράντον Τόμας. Ο πρώτος είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του και ο δεύτερος αποβλήθηκε με τον Παναθηναϊκό και θα απουσιάσει.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες – Σβαμπ, Ντάντας – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ – Ολιβέιρα.

paok levadiakos1 30012023 novibet


Λεβαδειακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 30/01/2023

Και ο Λεβαδειακός όμως έχει προβλήματα για το παιχνίδι στην Τούμπα, τα οποία όμως είναι γνωστά και μακροχρόνια.

Εκτός πλάνων του Γιάσμινκο Βέλιτς είναι οι μέσοι Σκβάρκα, Μπελμόντ, Γιαννιώτας, οι αμυντικοί Λιάγκας, Ντεντάκης και ο τερματοφύλακας, Μάρκοβιτς.

Στην αποστολή θα είναι σίγουρα οι νεοαποκτηθέντες Σουηδοί επιθετικοί Σαχπεκίδης και Γερεμέγεφ. Μάλιστα ο δεύτερος λογικά θα είναι και στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Στογιάνοβιτς – Τσάπρας, Τζιμόπουλος, Βινίσιους, Παναγιώτου – Νίκας, Μεχία – Βράκας, Μουτίνιο, Τότο – Γερεμέγεφ.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ