el
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 14/01/2023

Ένα από τα δύο παιχνίδια που ανοίγουν την αυλαία της 18ης αγωνιστικής της Super League, διεξάγεται στην Τούμπα. Εκεί όπου ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να φιλοξενήσει τον ΟΦΗ (14/01, 20:00).

Οι γηπεδούχοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες και να μειώσουν κι άλλο την απόσταση από την κορυφή, περιμένοντας τα παιχνίδια των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Ολυμπιακού την Κυριακή.

Οι Κρητικοί από την πλευρά τους, εμφανίζονται βελτιωμένοι από παιχνίδι σε παιχνίδι και αναμένεται να αποτελέσουν ένα αρκετά υψηλό εμπόδιο για τους γηπεδούχους. Πάντως έχουν κακή προϊστορία στην Τούμπα.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του ΠΑΟΚ απέναντι στον ΟΦΗ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Ανάλυση & Παρουσίαση 14/01/2023

Κάθε παιχνίδι που περνάει, ο ΠΑΟΚ επιβεβαιώνει ότι είναι σε καλή κατάσταση και δείχνει ότι το μέλλον μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερο. Είναι εντυπωσιακό το σερί του άλλωστε από την τελευταία του ήττα στις 30 Οκτωβρίου με 2-0 στην έδρα της ΑΕΚ.

Έκτοτε ο ΠΑΟΚ τρέχει ένα αήττητο σερί επτά αγώνων με έξι νίκες και μία ισοπαλία. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτού του σερί είναι ότι στις έξι νίκες που σημείωσε, δεν έχει δεχθεί γκολ.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ έχει 14-0 γκολ σε έξι παιχνίδια και το απόλυτο. Η μοναδική απώλεια ήταν στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, όπου επίσης πάντως ήταν καλός και άξιζε τη νίκη.

Την περασμένη εβδομάδα, ο ΠΑΟΚ έπαιξε εκτός έδρας με τη Λαμία. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι πολύ καλός. Δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους, πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο ημίωρο κι άλλο ένα στο δεύτερο ημίχρονο κι έφυγε από τη Φθιώτιδα με το 3-0.

Στη διάρκεια της εβδομάδας, ο ΠΑΟΚ είχε αγώνα για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας, το οποίο ουσιαστικά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει με 2-0 υπέρ του ΠΑΟΚ, ενώ με το ίδιο αποτέλεσμα έληξε και το δεύτερο στην Τούμπα.

Από εδώ και στο εξής όμως ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ένα δεκαήμερο με τρεις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟ. Μετά το ματς με τον ΟΦΗ, παίζει τρία συνεχόμενα ματς με τους «πράσινους», αρχικά για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας στην Τούμπα και στη συνέχεια δίνει δύο ματς στο «Απ. Νικολαΐδης» για πρωτάθλημα και Novibet Κύπελλο Ελλάδας.

Ο ΟΦΗ από την πλευρά του, έχει ένα αρκετά καλό και βελτιωμένο πρόσωπο το τελευταίο διάστημα. Με την επιστροφή του από τη διακοπή έχει μερικά πολύ καλά αποτελέσματα με κυριότερο το πιο πρόσφατο, όπου νίκησε 4-0 εκτός έδρας τον Παναιτωλικό.

Ακόμη και στο πρώτο από τα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε, και συνοδεύτηκε από εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο, ήταν αρκετά καλός. Για την ακρίβεια ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Στη συνέχεια πήρε ισοπαλία στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο «Απ. Νικολαΐδης» και εντός έδρας με το Βόλο. Την προηγούμενη εβδομάδα αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Παναιτωλικό κι έκανε πολύ καλή εμφάνιση.

Ήταν προσεκτικός στα μετόπισθεν, αξιοποίησε στο έπακρο τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και με δύο γκολ του Ντίκο κι από ένα των Τοράλ και Τσιλιανίδη έκανε το εντυπωσιακό 4-0.

Πάντως, ο Νταμπράουσκας δεν έμεινε και απόλυτα ευχαριστημένος όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του: «Πραγματικά πιστεύω πως ακολουθήσαμε το πλάνο μέχρι το πρώτο γκολ και μετά δεν ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου, ο αντίπαλος είχε ευκαιρίες και αν είχε σκοράρει δεν ξέρουμε πως θα πήγαινε το παιχνίδι».

Τώρα, πάντως, έχει τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά του. Αρχικά θα παίξει με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Στη συνέχεια θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης και τέλος, θα πρέπει να παίξει με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».


ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Στατιστικά & Προϊστορία 14/01/2023

  • Στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στην Τούμπα, η παράδοση είναι σε τρομακτικό μεγάλο βαθμό υπέρ των γηπεδούχων.
  • Συνολικά έχουν διεξαχθεί 45 αναμετρήσεις, αλλά δεν ήταν όλες στην Τούμπα. Σε τρεις από αυτές ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον ΟΦΗ σε τρία διαφορετικά γήπεδα. Στο Καυτανζόγλειο (1977-78), στη Λιβαδειά (1986-87) και στη Λάρισα (1998-9).
  • Η συνολική προϊστορία, λοιπόν, είναι 37-7-1 με γκολ 105-19! Ο ΠΑΟΚ έχει 37 νίκες, ο ΟΦΗ μόλις μία και επτά παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.
  • Η μία και μοναδική νίκη του ΟΦΗ ήταν πριν από 30 χρόνια. Στις 24 Ιανουαρίου 1993 για τη 19η αγωνιστική, οι Κρητικοί νίκησαν 2-1. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με τον Λαγωνίδη, αλλά ο ΟΦΗ απάντησε με τους Μαχλά και Γεωργαμλή.
  • Τώρα, ο ΠΑΟΚ έχει ένα νικηφόρο σερί οκτώ αγώνων με τον ΟΦΗ (8-0-0), στο οποίο ο ΟΦΗ έχει σκοράρει μόλις δύο φορές από ένα γκολ, ενώ έχει δεχθεί 29 (29-2). Και τα οκτώ παιχνίδια ήταν στο Over 2,5.
  • Ο ΠΑΟΚ έχει εντός έδρας τρεις συνεχόμενες νίκες και συνολικά 6-1-1 σε οκτώ παιχνίδια.
  • Ο ΟΦΗ έχει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες εκτός έδρας φέτος (2-3-3). Το πιο πρόσφατο ματς ήταν η νίκη με 4-0 στο Αγρίνιο, την προηγούμενη αγωνιστική.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

paok ofi4 14012023 novibet


ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Προγνωστικά 14/01/2023

Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Αυτό προκύπτει τόσο από τη φόρμα που είναι οι δύο ομάδες όσο και από τη συνολική τους εικόνα, το ρόστερ και τη δυναμική που βγάζουν (ο ΠΑΟΚ εντός έδρας και ο ΟΦΗ εκτός).

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ 1/1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00

Ακόμη μία καλή αγορά που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Και οι δύο βρίσκουν γκολ στα τελευταία τους παιχνίδια, ενώ η τιμή της αγοράς είναι σε εξαιρετικά επίπεδα.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20

Τέλος, μία καλή αγορά, που παρέχει και αρκετή κάλυψη είναι η διπλή ευκαιρία υπέρ του ΠΑΟΚ -ο ΟΦΗ έχει μόλις ένα διπλό στην Τούμπα κι αυτό πριν από 30 χρόνια- μαζί με το Over 2,5.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΕΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET 1Χ & OVER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – ΟΦΗ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/01/2023

Δε λείπουν τα προβλήματα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ εν όψει του αγώνα με τον ΟΦΗ στην Τούμπα.

Από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλαμάτα προστέθηκαν μάλιστα κάποια. Ο Λύρατζης υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό, χειρουργήθηκε και θα μείνει εκτός για 6-8 εβδομάδες.

Επίσης χτύπησε και ο Φιλίπε Σοάρες. Ωστόσο οι εξετάσεις που έκανε, δεν έδειξαν μεγάλη ζημιά, αλλά θα είναι σίγουρα εκτός από τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Δεδομένη είναι και η απουσία των Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, Τσαούση αλλά και των Μουργκ και Κουαλιάτα που τραυματίστηκαν πρόσφατα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες – Αουγκούστο, Σβαμπ – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ – Ολιβέιρα.

paok ofi2 14012023 novibet


ΟΦΗ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/01/2023

Σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται ο ΟΦΗ όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, αφού οι απουσίες που έχει είναι σαφώς λιγότερες.

Εκτός είναι ο αμυντικός Μαρινάκης, ο μεσοεπιθετικός Καμάου, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη η συμμετοχή ή όχι του Γιαννούλη.

Ο Μοσκέρα προπονήθηκε κανονικά με τη νέα του ομάδα, αλλά ο Λιθουανός προπονητής επέλεξε να τον αφήσει εκτός αποστολής για το ματς στην Τούμπα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Μαντάς – Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης – Λάρσον, Ντιουσέ, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης, Τοράλ – Νέιρα, Ντίκο.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ