el
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 14/05/2023

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα στο παιχνίδι που θα κρίνει την 3η θέση του πρωταθλήματος, στο πλαίσιο της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των Playoffs. Για το σπουδαίο παιχνίδι ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

H 3η θέση και το (υπό προϋποθέσεις) καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο κρίνεται στην Τούμπα, στο τελευταίο ντέρμπι της σεζόν για τη Super League.

Τρεις βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες, με τον Ολυμπιακό να παίζει για δύο αποτελέσματα και τον ΠΑΟΚ μόνο για τη νίκη, αλλά έχοντας παράλληλα και ευκαιρία μέσω του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet να εξασφαλίσει θέση στα προκριματικά του Europa League αντί του Conference League.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στην Τούμπα γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 14/05/2023

Ο ΠΑΟΚ περιμένει τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για να λύσουν τις διαφορές τους όσον αφορά την 3η θέση της κατάταξης.

Οι τρίτοι Πειραιώτες (70 βαθμοί) δοκιμάζονται στην έδρα της ομάδας της Θεσσαλονίκης (67 βαθμοί) σε μια μάχη που υπό προϋποθέσεις κρίνει το εισιτήριο για το Europa League και ποια ομάδα θα περιοριστεί στο Conference League.

Ο ΠΑΟΚ έχει δύο ευκαιρίες για να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League και ο Ολυμπιακός αντίστοιχα πάει για δύο αποτελέσματα στην τελευταία στροφή των Playoffs.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μόνο με νίκη θα πιάσει τους «ερυθρόλευκους» και μέσω της ισοβαθμίας θα τερματίσει 3η, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να πάρει το «καλό» εισιτήριο και μέσω του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, εφόσον κατακτήσει τον τίτλο απέναντι στην ΑΕΚ στον τελικό.

Όσο για την ομάδα του Ζοσέ Ανιγκό για να πάρει την 3η θέση έχει την ευχέρεια για δύο αποτελέσματα ή πιο συγκεκριμένα να μη χάσει στην Τούμπα. Με νίκη ή ισοπαλία θα περιμένει και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ώστε αν ο ΠΑΟΚ δεν είναι ο Κυπελλούχος να κάνει σχεδιασμό για τα προκριματικά του Europa League.

Οι δύο ομάδες έχουν μοιραστεί τα αποτελέσματα φέτος (1-1-1), στα Playoffs δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τους δύο πρώτους στη μάχη του τίτλου, αλλά αμφότερες τους φρέναραν.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά έκοψε βαθμούς από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, οι «ερυθρόλευκοι» έπραξαν το ίδιο με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ νίκησαν και το «τριφύλλι» στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης», δείχνοντας έτοιμοι για τον «τελικό» της 3ης θέσης.

 


ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Στατιστικά & Προϊστορία 14/05/2023

  • Ο ΠΑΟΚ είναι στην 4η θέση της κατάταξης με 67 βαθμούς.
  • Ο Ολυμπιακός είναι στην 3η θέση με 70 βαθμούς.
  • Σε περίπτωση νίκης του ΠΑΟΚ και ισοβαθμίας ο ΠΑΟΚ υπερτερεί, καθώς θα έχει καλύτερα αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια (2-1-1). Στα τρία παιχνίδια που προηγήθηκαν οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη (1-2 ο ΠΑΟΚ, 3-1 ο Ολυμπιακός), ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο (0-0).
  • Στα 10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, 8/10 είναι με Goal/Goal. Τα άλλα δύο παιχνίδια έχουν λήξει 0-0.
  • Εκ των 8 αγώνων με Goal-Goal, ο ΠΑΟΚ έχει σκοράρει πρώτος στα 6.
  • Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στην Τούμπα στα 4 τελευταία παιχνίδια (1-1, 0-0, 1-2, 0-0). Τελευταία εντός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ το 2-0 στα Playoffs του 2021.
  • Ο ΠΑΟΚ μόλις στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στο Βόλο (0-2) κατάφερε να μη δεχθεί γκολ. Η εστία του είχε παραβιαστεί και στα 8 ματς των Playoffs που προηγήθηκαν.
  • Σε 9 παιχνίδια του ΠΑΟΚ στα Playoffs έχει σημειωθεί Goal/Goal στα 6.
  • Ο Ολυμπιακός έχει κρατήσει το μηδέν σε 4 εκ των 9 αγώνων του στα Playoffs. Μάλιστα δεν έχει δεχθεί γκολ σε 3 σερί παιχνίδια.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 14/05/2023

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ τίθενται αντιμέτωποι στην Τούμπα στο ντέρμπι που θα κρίνει την 3η θέση στο πρωτάθλημα.

Στα 10 τελευταία παιχνίδια τους 8 έχουν έρθει Goal/Goal, με αυτή την επιλογή να είναι σε πρώτο πλάνο. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη, ενώ και οι Πειραιώτες έχουν την ποιότητα να χτυπήσουν στην αντεπίθεση.

GOAL/GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.88 ΣΤΗ NOVIBET

Εφόσον μπει το πρώτο γκολ, ειδικά αν είναι στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι θα ανοίξει. Εξάλλου και σε 2/3 φετινά παιχνίδια το Goal/Goal συνδυάστηκε με Over 2.5.

GOAL/GOAL & OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/05/2023

Ο ΠΑΟΚ σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια θα έχει σημαντικές επιστροφές, με Ίνγκασον, Σάστρε και Αουγκούστο, ωστόσο Τάισον και Ολιβέιρα συνεχίζουν να προβληματίζουν τον Λουτσέσκου, όχι μόνο για αυτό το παιχνίδι που θα κρίνει την 3η θέση, αλλά και για τον τελικό Κυπέλλου Novibet όπου θέλει να έχει την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Βιεϊρίνια, Νάσμπεργκ, Ίνγκασον, Σάστρε – Ντάντας, Σβαμπ – Κωνσταντέλιας, Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς – Τόμας.

Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/05/2023

Ο Ολυμπιακός είδε το σχήμα που επέλεξε ο Ανιγκό στα δύο τελευταία ντέρμπι να αποδίδει, καθώς τόσο με την ΑΕΚ, όσο και με τον Παναθηναϊκό η «ερυθρόλευκη» εστία παρέμεινε απαραβίαστη. Παρά την επιστροφή του Πασχαλάκη ο Τζολάκης αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του, ενώ είναι πιθανή η επιλογή του Μασούρα αντί του Μπιέλ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-2-1): Τζολάκης – Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ροντινέι – Εμβιλά, Σαμασέκου, Χουάνγκ – Φορτούνης, Μασούρας – Μπακαμπού.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ