el
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 02/10/2022

Η Super League επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς μετά τη διακοπή για το Nations League και τις Εθνικές ομάδες και η προσοχή όλων είναι στραμμένη στην Τούμπα. Εκεί όπου διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό (02/10, 21:30).

Πρόκειται για μία αναμέτρηση πολύ μεγάλης σημασίας, ανάμεσα στις δύο ομάδες που είναι στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και αήττητες μέχρι στιγμής. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την ισοπαλία (1-1) στην Κρήτη με τον ΟΦΗ, σε ένα ματς που σχεδόν χρειάστηκε… παράταση για να λείψει, ενώ ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Παρουσίαση 02/10/2022

Αυτό το παιχνίδι είναι άκρως σημαντικό για τον ΠΑΟΚ. Είναι το δεύτερο μεγάλο ματς της σεζόν, μετά το ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά είναι πολύ πιο καθοριστικό. Μπορεί να είμαστε στην 6η αγωνιστική και να μην κρίνεται κάποιος τίτλος, όμως η έκβαση του αγώνα μπορεί να διαμορφώσει μία κατάσταση στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει καταφέρει να διατηρήσει το αήττητο μέχρι στιγμής, όμως οι δύο ισοπαλίες δεν είναι αποδεκτά αποτελέσματα από τους ανθρώπους της ομάδας. Κι αν για τον αγώνα με τον Άρη, μία ισοπαλία στην έδρα του αντιπάλου θεωρείται ένα καλό αποτέλεσμα, η ισοπαλία με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, δεν ήταν.

Και δεν ήταν, όχι γιατί ο ΟΦΗ δεν έχει καλή ομάδα και δεν μπορεί να αποσπάσει βαθμό ή βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, αλλά λόγω του τρόπου με τον οποίο ήρθε το τελικό 1-1. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο όπου και προηγήθηκε με τον Νάρεϊ, αλλά και σε ένα μεγάλο μέρος του δεύτερου ημιχρόνου.

Σε αυτό το διάστημα θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα τέρματα και να σφραγίσει τη νίκη. Ωστόσο δεν το έπραξε και έδωσε το δικαίωμα στον ΟΦΗ να ελπίζει. Έτσι οι Κρητικοί πίεσαν και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με γκολ στο 98’! Η απόσταση από τον Παναθηναϊκό είναι πλέον στους τέσσερις βαθμούς και η νίκη την Κυριακή είναι μονόδρομος.

Ο Παναθηναϊκός είναι σε ακόμη καλύτερη κατάσταση, τουλάχιστον σε σύγκριση με τον ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» έχουν κάνει το ιδεατό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν. Έχουν το απόλυτο με πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και ταξιδεύουν στην Τούμπα με την ψυχολογία στα ύψη.

Βέβαια τα τέσσερα από τα πέντε ματς που έχουν δώσει, είναι στην έδρα τους, οπότε αυτό από μόνο του αποτελεί ένα ευνοϊκό παράγοντα. Μεταξύ αυτών είναι όμως και το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου οι «πράσινοι» επίσης επικράτησαν (2-1).

Εκτός από το προσεχές με τον ΠΑΟΚ, το «τριφύλλι» έχει δώσει ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Τη δεύτερη αγωνιστική έπαιξε στην Κρήτη, στην έδρα του ΟΦΗ, όπου νίκησε με 2-0. Η εμφάνιση των παικτών του Γιοβάνοβιτς ήταν πειστική και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης των Κρητικούς.

Το ίδιο ίσχυσε και στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, πριν από τη διακοπή. Ο Παναθηναϊκός είχε καλή εικόνα, κερδίζοντας 3-0 τους Ηπειρώτες, χωρίς να ανησυχήσει και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα.

Κορυφαίος για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν ο Αϊτόρ, ο οποίος πέτυχε και τα τρία γκολ. Αυτό μάλιστα ήταν το πρώτο χατ-τρικ στην καριέρα του. Ο Ισπανός εξελίσσεται σε μεγάλο πρωταγωνιστή τη φετινή σεζόν για τους «πράσινους».

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι έχει σημειώσει πέντε γκολ σε ισάριθμες αγωνιστικές, αλλά έχει δώσει και δύο ασίστ, ενώ βρίσκεται στις πρώτες θέσεις, σε όλες τις βασικές κατηγορίες στατιστικής.


ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Στατιστικά & Προϊστορία 02/10/2022

  • Τα δύο περσινά παιχνίδια (κανονική διάρκεια και play off) έληξαν με ισάριθμες νίκες του ΠΑΟΚ, το πρώτο με 2-1 και το δεύτερο με 2-0.
  • Γενικότερα, ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο στην προϊστορία με τον Παναθηναϊκό εντός έδρας. Συνολικά έχουν διεξαχθεί 83 αναμετρήσεις από το 1927 (όταν τότε ονομαζόταν Πανελλήνιο Πρωτάθλημα) έως και σήμερα και ο ΠΑΟΚ έχει 41 νίκες, ο Παναθηναϊκός μετράει 25, ενώ 17 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.
  • Επίσης, οι Θεσσαλονικείς τρέχουν ένα μεγάλο αήττητο σερί στην έδρα τους. Για την ακρίβεια δεν έχουν ηττηθεί εδώ και οκτώ ματς, στα οποία μετρούν πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες (5-3-0).
  • Η τελευταία φορά που κέρδισε ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα ήταν στις Μάιο του 2017 με 3-2. Τότε το ματς ήταν για τα play off. Η τελευταία του νίκη για την κανονική διάρκεια ήταν στις 9 Νοεμβρίου 2014 για τη σεζόν 2014-15, με σκορ 2-1.
  • Με εξαίρεση τον αγώνα με τον Ατρόμητο (όπου το 2-1 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις), τα υπόλοιπα τέσσερα ματς που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ έληξαν όλα Under.
  • Ο Παναθηναϊκός έχει ένα Goal κόντρα στην ΑΕΚ (2-1) και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια ήρθαν No Goal.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

paok panathinaikos3 02102022 novibet


ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 02/10/2022

Ο ΠΑΟΚ θέλει πολύ τη νίκη για να μη χάσει κι άλλο έδαφος από την κορυφή, αλλά θα έχει δύσκολο έργο. Ο Παναθηναϊκός έχει παρουσιάσει πολύ καλά δείγματα μέχρι στιγμής και είναι ικανός για θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα. Λογικά οι δύο αντίπαλοι θα αλληλοεξουδετερωθούν και η ισοπαλία θα έχει τον πρώτο λόγο.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.10

Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Παναθηναϊκός έχουν δείξει στα πέντε παιχνίδια που έχουν δώσει έως τώρα, ότι είναι ομάδες που κυνηγούν το γκολ. Είναι ομάδες που μπορούν να βρουν δίχτυα υπό οποιαδήποτε συνθήκη. Αρέσει πολύ το Goal και πληρώνει καλά.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 02/10/2022

Δε λείπουν τα προβλήματα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, εν όψει του ντέρμπι της αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ δε θα έχει στη διάθεσή του, τον Μπράντον Τόμας, που τραυματίστηκε την περασμένη εβδομάδα, αλλά και τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Ο νεαρός αμυντικός επέστρεψε από την Εθνική ομάδα με ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο και κατ’ επέκταση θα μείνει εκτός αποστολής.

Δεδομένη είναι και η απουσία του Μιχαηλίδη, ενώ κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας τέθηκαν οι Λύρατζης και Βιεϊρίνια

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Λύρατζης, Νάσμπεργκ, Ίνγκασον, Βιεϊρίνια – Κούρτιτς, Ντάντας – Νάρεϊ, Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς – Ολιβέιρα.

paok panathinaikos2 02102022 novibet


Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 02/10/2022

Ένα, αλλά αρκετά σημαντικό, πρόβλημα έχει και ο Παναθηναϊκός, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ψάχνει να βρει λύση.

Ο Κώτσιρας είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που θα μείνει εκτός αποστολής. Ο Έλληνας αμυντικός έκανε ατομικό σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, άρα και δεν υπολογίζονται.

Τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Σάντσες, όπως έγινε και νωρίτερα φέτος, ενώ αναμένεται να αλλάξει η υπόλοιπη άμυνα. Αντί των Γκάνεα, Σάρλια και Πούγγουρα που έπαιξαν με τον ΠΑΣ, θα επιστρέψουν οι Χουάνκαρ, Σένκενφελντ και Μάγκνουσον.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Σάντσες, Σένκενφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ – Πέρεθ, Κουρμπέλης, Τσέριν – Αϊτόρ, Παλάσιος, Σπόραρ.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ