el
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 18/01/2023

Το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό δεσπόζει στην προημιτελική φάση του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας την Τετάρτη (20:30).

Στην Τούμπα οι δύο πλευρές θα δώσουν την πρώτη «μάχη» για την πρόκριση στα ημιτελικά και φιλοδοξούν να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς που ακολουθεί την ερχόμενη βδομάδα στη Λεωφόρο.

Με 800+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet!


ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 18/01/2023

Ο ΠΑΟΚ θέλει στο πρώτο παιχνίδι του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας να εκμεταλλευτεί την παράγοντα έδρα και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Παράλληλα, ο Δικέφαλος του Βορρά επιθυμεί απέναντι στους «πράσινους» να πάρει μια άτυπη ρεβάνς για τον περυσινό χαμένο τελικό στο ΟΑΚΑ. Το σύνθημα νίκης στους Θεσσαλονικείς δόθηκε από τον ιδιοκτήτη της ομάδας Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ενόψει των τριών αναμετρήσεων με τον Παναθηναϊκό (ακολουθεί την Κυριακή στο πρωτάθλημα) θέλησε να ντοπάρει τους ποδοσφαιριστές.

«Τίποτα δεν πρέπει να μας πτοήσει, να αφήσουμε πίσω μας τα αρνητικά και να επικεντρωθούμε στα παιχνίδια που έρχονται. Να είστε έτοιμοι για μάχες και να έχετε πίστη στον εαυτό σας και στον προπονητή σας που ξέρει πολύ καλά να τις προετοιμάζει. Είναι δυο διαφορετικοί στόχοι, εξίσου σοβαροί και οι δυο και έτσι να τους αντιμετωπίσετε», υποστήριξε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο τελευταίο παιχνίδι είδε τους παίκτες του να «σκοντάφτουν» με τον ΟΦΗ στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ κόλλησε στο 0-0 (Video) με τους Κρητικούς κι έχασε σημαντικό έδαφος στη «μάχη» του πρωταθλήματος, αφού πλέον απέχει 9 βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας. Ο Λουτσέσκου ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν το ματς με τον ΟΦΗ και ουσιαστικά άφησε να εννοηθεί ότι περιμένει απαντήσεις κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Ρουμάνος προπονητής απέναντι στο «τριφύλλι» θα έχει στη διάθεσή του και τον Βραζιλιάνο Τάισον, ο οποίος αποκτήθηκε για να προσφέρει λύσεις μεσοεπιθετικά.

«Με τον ΟΦΗ οι παίκτες έκαναν τεράστια προσπάθεια, όμως μας έλειψε το καθαρό μυαλό. Νομίζω ότι δικαιούμασταν να κερδίσουμε βάση την εικόνα του παιχνιδιού. Πλέον έρχεται ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Κάθε ματς είναι διαφορετικό από το προηγούμενο και δεν ανησυχώ για την πίεση. Δεν έχουμε δείξει ότι διαλέγουμε παιχνίδια, πηγαίνουμε ξεχωριστά στο καθένα, υπάρχει δρόμος μπροστά, υπάρχουν ενδιαφέροντα αποτελέσματα, καλύψαμε διαφορά 14 βαθμών που έφτασε στο -7. Ο Ολυμπιακός έχασε πόντους για Γιάννενα, η ΑΕΚ το ίδιο, ο ΟΦΗ έκανε Χ με τον Παναθηναϊκό παίζοντας για 85′ με παίκτη λιγότερο, ο Ιωνικός έκανε Χ με τον Παναθηναϊκό.

Έρχονται παιχνίδια ανάμεσα στις ομάδες και θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον κομμάτι. Είναι πολύ ανοιχτά τα πράγματα, δεν διαλέγουμε διοργάνωση», υποστήριξε ο Λουτσέσκου για τα συνεχόμενα ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

paok panathinaikos1 02102022 novibet

Στο «τριφύλλι» ο τρόπος που ήρθε η νίκη (0-1 Video) απέναντι στον ΠΑΣ στα Γιάννινα εκτόξευσε την αυτοπεποίθηση όλων στα ύψη. Οι «πράσινοι» μπορεί να έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να καθαρίσουν νωρίς το παιχνίδι, όμως το σημαντικότερο ήταν ότι κυριάρχησαν πάνω στο χορτάρι έβγαλαν μαχητικότητα και δεν παράτησαν το παιχνίδι. Η νίκη ήρθε από την επιμονή του Κουρμπέλη που κέρδισε το πέναλτι και το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σπόραρ.

Με τη συγκεκριμένη νίκη ο Παναθηναϊκός διατηρήθηκε στην κουρφή της βαθμολογίας στο +4 από την ΑΕΚ και στο +7 από τον Ολυμπιακό και πάει στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ με ανεβασμένη ψυχολογία.

Ο Γιοβάνοβιτς στάθηκε στη νίκη στους Ζωσιμάδες, αλλά και στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί με ΠΑΟΚ σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα.

«Σίγουρα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που είναι καλά οργανωμένη. Προσπαθήσαμε να έχουμε τον έλεγχο και να βρούμε λύσεις σε μια οργανωμένη άμυνα και να μη δεχόμαστε αντεπιθέσεις. Δεν κινδυνέψαμε στο ματς, εκτός από το λάθος που έγινε στην άμυνα. Η υπομονή στο παιχνίδι μας μας έδωσε τη λύση.

Όλοι δυσκολεύονται σε κλειστές άμυνες. Είχαμε αρκετές φάσεις απέναντι σε μια καλή ομάδα. Δεν βάλαμε το γκολ όταν μπορούσαμε. Όσο περνούσε ο χρόνος ήταν πιο δύσκολο αλλά δεν έχω παράπονα από τους παίκτες.

Είμαστε μια ομάδα που είμαστε αρκετό καιρό μαζί. Έχουμε συνεχόμενα ματς με τον ΠΑΟΚ που είναι ένας μεγάλος αντίπαλος. Θα χρειαστούν όλοι οι παίκτες. Υπάρχει πίεση με τη βαθμολογία στο Πρωτάθλημα, όμως στοχεύουμε ως κάτοχοι στοχεύουμε και στο Κύπελλο», υποστήριξε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.


ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Στατιστικά, Προϊστορία 18/01/2023

  • Φέτος οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί στην Τούμπα στο ματς πρωταθλήματος. Εκεί ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 ανατρέποντα το εις βάρος του σκορ και μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Αϊτόρ. Ο ίδιος τον περασμένο Μάιο χάρισε και τη νίκη στο «τριφύλλι» στον τελικό Κυπέλλου με σκορ 1-0.
  • Η φετινή νίκη του Παναθηναϊκού στη Τούμπα σταμάτησε το σερί νικών του ΠΑΟΚ, ο οποίος την τελευταία διετία μετρούσε ισάριθμες νίκες (2-0, 2-1).
  • Τη σεζόν 19/20 οι δύο ομάδες συναντήθηκαν επίσης στα προημιτελικά του Κυπέλλου και ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε την πρόκριση με δύο νίκες (2-0 στην Τούμπα και 0-1 στη Λεωφόρο).
  • Στη φάση των 16 του Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός πέρασε το εμπόδιο το Βόλου πανηγυρίζοντας δύο νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ (3-0 και 0-2).
  • Ο ΠΑΟΚ στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης απέκλεισε την Καλαμάτα με δύο νίκες που ήρθαν με το ίδιο σκορ (2-0, 0-2).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 18/01/2023

Αμέτρητες οι στοιχηματικές αγορές και εκρηκτικές οι αποδόσεις στο μεγάλο ματς της προημιτελικής φάσης του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Επιλάξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για το μεγάλο ματς στην Τούμπα.

Πλέον το εκτός έδρας γκολ δεν ισχύει στη διοργάνωση και με δεδομένο ότι ακολουθεί ρεβάνς την επόμενη βδομάδα περιμένουμε… προσεχτικό παιχνίδι στην κατάμεστη Τούμπα.

Η ισοπαλία σε απόδοση 3.25 έχει τύχη, ενώ με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκό δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο αξίζει στα Combo Bets να επιλέξουμε το Χ & Under 3.5 σε τιμή 3.75.

Ο Σλοβένος διαιτητής Σλάβκο Βίντσιτς επιλέχθηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι. Πρόκειται για διαιτητή που ανήκει στο κορυφαίο επίπεδο και δεν πρόκειται να χαρίσει κάστανα σε καμία από τις δύο πλευρές.

Υπενθυμίζουμε ότι η μοναδική φετινή μονομαχία που έγινε στον Τούμπα είχε πέναλτι, ενώ και στον τελικό Κυπέλλου ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Η ιστορία δεν αποκλείεται να επαναληφθεί.

Στα ειδικά στοιχήματα ο καταλογισμός πέναλτι προσφέρεται σε απόδοση 2.80.

Στο μεγάλο ματς αξίζει να κοιτάξουμε και τις επιλογές στις κάρτες. Περιμένουμε κι από τις δύο πλευρές παιχνίδι τακτικής και το Under 5.5 κίτρινες κάρτες σε απόδοση 1.82 είναι ελκυστικό.

Δελεαστικό μοιάζει και το 5.20 για να δεχτούν οι δύο ομάδες ίδιο αριθμό κίτρινων καρτών. Είπαμε ο Βίντσιτς είναι ακριβοδίκαιος και ενδέχεται να μοιράσει το καρπούζι στη μέση.

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στo ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΠAOK: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 18/01/2023

Ο Λουτσέσκου θα έχει πλέον στη διαθεσή του και τον Τάισον. Ο Ρουμάνος προπονητής δεν υπολογίζει τους Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, Τσαούση, Μουργκ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ζίφκοβιτς – Βιεϊρίνια, Νάσμπεργκ, Κάργας, Ράφα Σοάρες – Ντάντας, Αουγκούστο – Μπίσεσβαρ, Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς – Ολιβέιρα

Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 18/01/2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα κάνει αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα του, ενώ έχει στο μυαλό του και το επόμενο ματς που ακολουθεί επίσης με τον ΠΑΟΚ. Ο Τσέριν επιστρέφει στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Λοντίγκιν είναι ο τερματοφύλακας στο Κύπελλο. Ο Κουρμπέλης θα αγωνιστεί αφού έχει δηλωθει τιμωρημένος για το κυριακατικο ματς πρωταθλήματος. Παραμένουν οι γνωστές απουσίες των Αϊτόρ, Τρουιγέ, Γκάνε, ενώ εκτός είναι και ο Μάγκνουσον. Δεν μπηκε στην αποστολή ο Κλάινχαϊσλερ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Λοντίγκιν – Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Πούχατς – Ρούμπεν Πέρεθ, Κουρμπέλης, Τσέριν – Παλάσιος, Μπερνάρ, Σπόραρ.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ