el
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 23/04/2023

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι ομάδες της Super League και πλέον όλα δείχνουν ότι ο φετινός τίτλος θα κριθεί στις λεπτομέρειες. O ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα την Κυριακή το βράδυ (20:00) σ’ ένα παιχνίδι κομβικό για τη «μάχη» του Πρωταθλήματος.

Η κατάσταση στη βαθμολογία (Παναθηναϊκός 69 β., ΑΕΚ 69 β., Ολυμπιακός 63 β., ΠΑΟΚ 60 β.) μας προϊδεάζει για ένα σπουδαίο ματς στη Θεσσαλονίκη, ενώ στο Φάληρο παίζουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ντέρμπι της Super League στην Τούμπα γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς τίτλου παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 23/04/2023

Ο Δικέφαλος του Βορρά, μπορεί να βρίσκεται στο -9 από την κορυφή, όμως στο συγκεκριμένο ματς θα παίξει τα ρέστα για να μειώσει τη διαφορά του από την κορυφή της βαθμολογίας. Παράλληλα, οι παίκτες θέλουν να κάνουν δώρο τη νίκη στους φιλάθλους με αφορμή τα 97α γενέθλια!

Ο ΠΑΟΚ μεσοεπιθετικά δεν υπολογίζει τον Νάρεϊ και το κενό του θα καλύψει ο Τάισον. O Βραζιλιανος εξτρέμ έχει 15 συμμετοχές, 3 ασίστ, ενώ το μοναδικό γκολ που έχει πετύχει ήταν απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ματς Κυπέλλου.

Επίσης, στη γραμμή κρούσης οι Θεσσαλονικείς θα στηριχθούν στους Νέλσον Ολιβέιρα και Κωνσταντέλια, ενώ στη μεσαία γραμμή οι θέσεις είναι κλειδωμένες από τους Ντάγκλας Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς και μια θέση διεκδικούν οι Σβάμπ, Ντάντας.

Στην άμυνα μπροστά από τον Κοτάρσκι οι Ίνγκασον, Κάργας, Ράφα Σοάρες είναι σίγουροι και στη δεξιά πλευρά ενδέχεται να γίνει η έκπληξη και να παίξει βασικός ο Λύρατζης. Ο 23χρονος μπακ έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του. Μάλιστα, στο παιχνίδι με τον Βόλο (4-2) αγωνίστηκε 15 λεπτά και στο ματς Κυπελλου με τη Λαμία (1-1) έβγαλε 90λεπτο. Θέση διεκδικεί και ο Βιεϊρίνια, ενώ ενόψει Παναθηναϊκού βγήκε εκτός με τραυματισμό και Σάστρε.

Ο Λουτσέσκου πιστευεί ότι η ομάδα του λειτουργεί καλύτερα χωρίς άγχος και περιμένει από τους παίκτες του να πανηγυρίσουν τη 2η σερί νίκη στα playoffs μετά το τρίποντο (4-2 Video) με τον Βόλο.

Ο Παναθηναϊκός στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος έδειξε χαρακτήρα! Μετά την γκέλα κόντρα στον Βόλο απάντησε με δύο νίκες απέναντι σε ‘Αρη (1-0) και Ολυμπιακό (2-0) και πλέον «σκέφτεται» τη νίκη στην Τούμπα για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμπλήρωσαν 10 ματς αήττητοι και σε 8 σερί παιχνίδια έχουν κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνα. Η ψυχολογία όλων στο «πράσινο» στρατόπεδο είναι στα ύψη και το γεγονός ότι ο Σπόραρ σκόραρε στα δύο τελευταία ματς σημαίνει ότι ο Σλοβένος φορ θα παίξει βασικός στην Τούμπα. Μάλιστα, αυτό αποτελεί ευτύχημα για τον Γιοβάνοβιτς, αφού ο βασικός φορ του Παναθηναϊκού την πιο κρίσιμη στιγμή ανεβάζει απόδοση.

Γενικά το πλάνο του Γιοβάνοβιτς θα στηριχθεί στο ρητό ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και η συνταγή που του χάρισε το τρίποντο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν θα αλλάξει.

Ο Γιοβάνοβιτς στάθηκε στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, λέγοντας: «Γνωρίζουμε τον αντίπαλο και μας ξέρει κι εκείνος καλά. Φέτος μας έχει δυσκολέψει αρκετά και περιμένω ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο ΠΑΟΚ είναι εξαιρετική ομάδα, αλλά κι εμείς έχουμε μεγάλο κίνητρο για τη νίκη».


ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Στατιστικά & Προϊστορία 23/04/2023

  • Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου φέτος έχουν πάρει τον αέρα του «τριφυλλιού». Συγκεκριμένε σε 4 παιχνίδια μετρούν δύο νίκες με μηδέν παθητικό (2-0 στο Κύπελλο και 3-0 στη Super League) μια ισοπαλία (1-1 στο Κύπελλο) και μια ήττα στην Τούμπα (1-2). Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που έχει σκοράρει με άνεση κόντρα στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.
  • Λουτσέσκου εναντίον Γιοβάνοβιτς σημειώσατε άσο ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έδρας! Οι δύο προπονητές έχου συναντηθεί 9 φορές από πέρυσι. Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ έχει πανηγυρίσει πέντε νίκες, ο Γιοβάνοβιτς τρεις και μόλις ένα ματς λεχει λήξει ισοπαλία. Οι δύο προπονητής αναμετρήθηκαν και στον περυσινό τελικό Κυπελλου και ο Γιοβάνοβιτς επικράτησε (1-0) πανηγυρίζοντας τον πρώτο του τίτλο στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
  • Σε 4 αγωνιστικές στα playoffs της Super League o Παναθηναϊκός δεν έχει δεχθεί γκολ και μετράει 4 Under και ισάριρθμα No Goal.
  • Ο ΠΑΟΚ σε 4 ματς playoffs της Super League μετράει 3 Over, 1 Under, 3 Goal και 1 No Goal.
  • O ΠΑΟΚ στα 6 τελευταια ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Πρωτάθλημα έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ.
  • Ο Παναθηναϊκός μακριά από την έδρα του δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο. Συγκεκριμένα σε 15 παιχνίδια εκτός έδρας έχει δεχθεί μόλις 6 τέρματα και μετράει 10 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 23/04/2023

Μεγάλο παιχνίδι στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, το οποίο ανάλογα και με το αποτέλεσμα στο Φάληρο (Ολυμπιακός- ΑΕΚ) ενδέχεται να αλλάξει τις ισορροπίες. Για το σπουδαίο ματς στη Θεσσαλονίκη επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα από τις 1000+ αγορές της Novibet.

Ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει ψυχολογία και άπαντες πλέον πιστεύουν ότι μπορούν να κόψουν πρώτοι το νήμα. Οι «πράσινοι» στα οκτώ από τα τελευταία εννέα παιχνίδια ήταν ισοπαλία στο ημίχρονο και χτυπάνε στο δεύτερο 45λεπτο,

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.97 ΣΤΗ NOVIBET

Το «τριφύλλι» απέκτησε και νέο σημείο αναφορά στην επίθεση, αφού ο Σπόραρ ανέβασε την αποδοσή του και στα δύο τελευταία ματς σκοραρε δύο γκολ απέναντι σε Άρη στο Βικελίδης και Ολυμπιακό στο Λεωφόρου. Ο Σλοβένος επιθετικός είναι ικανός να «πυροβολήσει» και την άμυνα του ΠΑΟΚ.

ανυτιμε σκορερ σποραρ σε αποδοση 4.00 

Στην Τούμπα ορίστηκε ο διαιτητής Ντάνιελ Σίμπερτ από την κατηγορία Elite! Ο Γερμανός ρέφερι δεν πρόκεται να χαριστεί σε κανέναν σ’ ένα ματς που θα έχει σίγουρα μονομαχίες μέσα στις δύο περιοχές.

καταλογισμοσ πεναλτι σε αποδοση 2.70 

Πέρεθ και Αουγκόστο αναμένεται να προσφέρουν επικικές μονομαχίες στη μεσαία γράμη και οι πιθανότητες να δουν κίτρινη κάρτα είναι πολλές.

περεθ να δεχθει κιτρινη καρτα σε αποδοση 1.91

αουγκουστο να δει κιτρινη καρτα σε αποδοση 2.10

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 23/04/2023

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του ένα ακόμα κρίσιμο ματς στη μάχη του τίτλου και ο Γιοβάνοβιτς θα παίξει με τη συνταγή που του χάρισε τις δύο νίκες με Άρη και Ολυμπιακό. Ο Σάρλια θα μείνει στον πάγκο, στη μεσαία γραμμή θα μπει η «σκληρή» τριάδα. Ο Φακούντο Σάντσες έκανε μεγάλο ματς με τον Ολυμπιακό και ο Κώτσιρας θα μείνει στον πάγκο. Στο απουσιολόγιο εδώ και καιρό παραμένουν οι Αϊτόρ, Τρουιγέ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Σάντσες – Πέρεθ, Κουρμπέλης, Τσέριν – Παλάσιος, Μπερνάρ (Μαντσίνι), Σπόραρ.

 

paok pao novibet

ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 23/04/2023

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει λόγω τραυματισμού τους Νάρεϊ και Σάστρε, ενώ εκτός πλάνων είναι ο Κούρτιτς. Ετοιμοπόλεμοι οι Ελ Καντουρί, Βιεϊρίνια, Λύρατζης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Λύρατζης, Ίνγκασον, Κάργας, Σοάρες – Αουγκούστο, Ντάντας (Σβαμπ) – Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς – Ολιβέιρα.

Διαιτητής για το ντέρμπι στην Τούμπα ορίστηκε ο Γερμανός Ντάνιελ Σίμπερτ από την κατηγορία Elite.

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ