el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Παρί – Μπάγερν: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 14/02/2023

Τα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση με τη μάχη ανάμεσα σε Παρί και Μπάγερν στο Παρίσι την Τρίτη το βράδυ (22:00) να μοιάζει με πρόωρο τελικό.

Η αναμέτρηση είναι η πρωτη στη φάση των «16» της διοργάνωσης και στις 8 Μαρτίου ακολουθεί η ρεβάνς στο Μόναχο.

Για το μεγάλο ματς στην «πόλη του φωτός» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet η σπουδαία αναμέτρηση του «Παρκ ντε Πρενς» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!


Παρί – Μπάγερν: Ανάλυση, Παρουσίαση 14/02/2023

Οι δύο «μονομάχοι» για τη φάση των «16» της διοργάνωσης θα ψάξουν ένα θετικό αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς στο Μόναχο.

Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο ομάδων είναι ότι ανήκουν στα μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της κούπας και το μεταξύ τους «μπρα ντε φερ» κόβει την ανάσα.

Η Παρί τα τελευταία χρόνια έχει δαπανήσει τεράστια ποσά με στόχο να κατακτήσει το πολυπόθητο τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Οι πρωταθλητές Γαλλίας ολοκλήρωσαν τον όμιλο αήττητοι (4-2-0), όμως έχασαν την πρωτιά στις λεπτομέρειες από την Μπενφίκα.

Οι παίκτες του Κριστόφ Γκαλτιέ ζουν και αναπνέουν για το παιχνίδι απέναντι στους Βαυαρούς και μετά την κυριακάτικη ήττα (3-1 Video) από τη Μονακό στη Ligue 1 φιλοδοξούν να δώσουν ηχηρή απάντηση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Λιονέλ Μέσι ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και θα μπει στη μάχη, ενώ η συμμετοχή του Κίλιαν Μπαπέ θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ο 24χρονος σταρ έλαβε μέρος στην τελευταία προπόνηση της Παρί και πήγε κόντρα στο χρονοδιάγραμμα της αποθεραπείας του που τον ήθελε να επιστρέφει την επόμενη βδομάδα.

Ο Μπαπέ μπηκε στην αποστολή και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί λίγες ώρες πριν το ματς. Σε περίπτωση που ο Μπαπέ αγωνιστεί θα μιλάμε για «θαύμα» αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, ενω στη Γερμανία λένε ότι «η Παρί απλά μπλοφάρει»!

«Δεν νομίζω ότι ο Μπαπέ θα παίξει. Ωστόσο, έχουμε στο ρόστερ μας ποιότητα για να καλύψουμε το κενό. Η εικόνα μας με τη Μονακό με γέμισε ανησυχία και κάποια προβλήματα σε ενέργεια και στον τρόπο λειτουργίας της άμυνας δεν κρύβονται», τόνισε ο προπονητής της Παρί, Κριστόφ Γκαλτιέ.

Η Μπάγερν στη φάση των ομίλων (με Ίντερ και Μπαρτσελόνα) έκανε επίδειξη δύναμης με έξι νίκες σε ισάριθμα ματς, όμως στο 2023 δεν θυμίζει την ομάδα που «τρομοκρατούσε» τους αντιπάλους της.

Οι Βαυαροί στην Bundesliga με 2 νίκες και 3 ισοπαλίες (όλες με 1-1) έχασαν το βαθμολογικό πλεονέκτημα και πλέον νιώθουν καυτή την ανάσα των Ουνιόν Βερολίνου και Ντόρτμουντ.

Παράλληλα, έχασαν και τον ηγέτη τους στο τέρμα, αφού ο Μάνουελ Νόιερ τραυματίστηκε και αποκτήθηκε εσπευσμένα ο Γιάν Ζόμερ. «Λαβωμένος» παραμένει ο Μανέ, ενώ για να βελτιωθεί η αμυντική λειτουργία αποκτήθηκε ο Ζοάο Κανσέλο από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Στο τελευταίο ματς απέναντι στην Μπόχουμ η Μπάγερν επικράτησε με άνεση 3-0 και το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το πρώτο μέσα στο 2023 που κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα.

Πάντως, ο προπονητής της Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν έμεινε ικανοποιημένος: «Μπορεί να κερδίσαμε, όμως πρέπει να παίξουμε καλύτερα στο Παρίσι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Ολη η ομάδα ανυπομονεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Δεν μας απασχολεί η συμμετοχή του Μπαπέ, εμείς έχουμε προετοιμαστεί για ένα μεγάλο παιχνίδι. Φυσικά και δεν παίζει ρόλο και η ήττα της Παρί από τη Μονακό, μιλάμε για ένα σπουδαίο ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ και το κίνητρο είναι τεράστιο για όλους».


Παρί – Μπάγερν: Στατιστικά, Προϊστορία 14/02/2023

  • Οι δύο ομάδες τα τελευταία χρόνια έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς. Το 2020 συναντήθηκαν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στη Λισαβόνα και η Μπάγερν επικράτησε 1-0 με σκόρερ τον Κομάν. Προ διετίας βρέθηκαν στη φάση των «8» και η Παρί πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά. Με πρωταγωνιστή τον Μπαπέ επικράτησε 3-2 στο Μόναχο και στη συνέχεια ηττήθηκε 1-0 στο Παρίσι.
  • Η Μπάγερν από τη σεζόν 2019/20 μετράει 32 νίκες σε 37 παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ κι έχει το μεγαλύτερο ποσοστό νικών (86%) στη διοργάνωση.
  • Ο Μέσι αντιμετωπίζει για πρώτη φορά με τη φανέλα της Παρί την Μπάγερν. Ωστόσο, στο παρελθόν ο Λίο έχει παίξει 6 φορές με τους Βαυαρούς και μετράει 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Σε αυτά τα παιχνίδια έχει σκοράρει 4 φορές και έχει μοιράσει 2 ασίστ.
  • Καταπληκτική ήταν η Μπάγερν στη φάση των ομίλων. Οι Γερμανοί πέτυχαν το απόλυτο με 6 νίκες σε ισάριθμα ματς και επιθετικό σκόρπισαν πανικό με 18 γκολ (δέχθηκαν μόλις 2).
  • Η Παρί στον όμιλο τερμάτισε αήττητη (4-2-0) ισόβαθμη με την Μπενφίκα, όμως πήρε τη 2η θέση λόγω των κίτρινων καρτών. Σε όλα τα υπόλοιπα ισοβαθμούσε με τους Αετούς.
  • Και τα έξι ματς της Παρί στον όμιλο έληξαν Goal, αφού σε κανένα παιχνίδι δεν κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
  • H βαθμολογία στην Bundesliga.
  • H βαθμολογία στη Ligue 1.

Παρί – Μπάγερν: Προγνωστικά 14/02/2023

Η τιτανομαχία ανάμεσα σε Παρί και Μπάγερν μοιάζει με σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες. Για το μεγάλο ματς στο Παρίσι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα από την πλούσια γκάμα της Novibet.

Οι δύο ομάδες θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι το φετινό ζευγάρι του τελικού, όμως στο πρώτο μεταξύ τους ματς στους «16» θα κληθούν να λειτουργήσουν με γνώμονα και τη ρεβάνς που ακολουθεί στο Μόναχο.

Η Παρι με τον Λιονέλ Μέσι να εχει στο πλάι του τον Νεϊμάρ αναμένεται να ταλαιπωρήσει την άμυνα των Βαυαρών. Οι Γερμανοί έχουν δεχθεί γκολ στα τέσσερα από τα πέντε ματς στο 2023 για την Bundesliga και μόνο στο το Σάββατο απέναντι στην Μπόχουμ κατάφεραν να διατηρήσουν το μηδέν στην άμυνα.

Ο Νάγκελσμαν ανησυχεί για την αμυντική λειτουργία της Μπάγερν και συχνά λειτουργεί με το σκεπτικό «η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση».

ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ Η ΑΠΟΔΟΣΗ 2.65 ΣΤΑ COMBO BETS ΓΙΑ GOAL/GOAL & UNDER 3,5

Στο ρόστερ της Μπάγερν υπάρχουν αρκετές λύσεις στην επίθεση, όμως το κενό που άφησε στο 9 ο Λεβαντόφσκι δεν έχει καλυφθεί. Ο Μανέ λείπει, όμως ο Κομάν είναι σε φόρμα και έχει παράδοση να σκοράρει εις βάρος της Παρί.

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΚΟΜΑΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.00 ΣΤΗ nOVIBET 

Οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όμως πλέον μιλάμε για ματς ζωής και θανάτου στη νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο μεγάλος στόχος της Παρί είναι η κούπα εδώ και χρόνια και οι πιθανότητες να μεταμορφωθεί προς το καλύτερο είναι αρκετές.

ΠΑΡΙ DRAW NO BET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET


Παρί: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 14/02/2023

Ο Μέσι είναι πανέτοιμος και θα αγωνιστεί βασικός, ενω η συμμετοχή του Μπαπέ θα κριθεί λίγες ώρες πριν το ματς. Οι πιθανότητες να παίξει δεν είναι υπερ του.

Στο απουσιολόγιο του Γκαλτιέ βρίσκεται ο Ρενάτο Σάντσες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Ντοναρούμα – Χακίμι, Ράμος, Μαρκίνιος, Μέντες – Βεράτι, Περέιρα, Βιτίνια – Νεϊμάρ – Μέσι, Εκιτικέ.

Μπάγερν: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 14/02/2023

Ο Νάγκελσμαν αντιμετωπίζει τα κλασικά προβλήματα που τον ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Τραυματίες είναι οι βασικοί Νόιερ (τερμ.), Ερναντέζ (αμ.), Μανέ (επιθ.) ενώ εκτός μάχης τέθηκε και ο Μαζραουί.

Τα δύο χειμερινά μεταγραφικά αποκτήματα, Γιαν Ζόμερ και Ζοάο Κανσέλο, θα πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ζόμερ – Κανσέλο, Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ, Ντέιβις – Κίμιχ, Γκορέτσκα – Σανέ, Μουσιάλα, Κομάν – Μίλερ.

 


Διαβάστε ακόμα… 

Μίλαν-Τότεναμ: Προγνωστικά 14/02/2023

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ