el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 28/03/2024

Ο Ολυμπιακός πέφτει την Πέμπτη (28/03, 21:30) στα… βαθιά και θα προσπαθήσει να βγει στη στεριά «άβρεχτος», στη μονομαχία του με την Παρτιζάν στην κατάμεστη Stark Arena του Βελιγραδίου, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Euroleague.

Τρεις στροφές έμειναν για να κόψουμε την κορδέλα του τερματισμού στην κανονική περίοδο και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Η Παρτιζάν (11η με 14-17, μαζί με Αρμάνι, Βαλένθια και Εφές) για να μην χάσει το τρένο της 10ης θέσης και της συμμετοχής στα play-in και ο Ολυμπιακός (19-12) για να διατηρηθεί «ζωντανός» στη μάχη για μία θέση στην πρώτη τετράδα, που δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συγκάτοικους στην 5η θέση την Φενερμπαχτσέ, ενώ απέχουν μία νίκη από Παναθηναϊκό, Μπαρτσελόνα και Μονακό. Οι Σέρβοι μετά το ματς με τους Πειραιώτες έχουν τα ματς με Αλμπα στο Βερολίνο και Βαλένθια στο Βελιγράδι.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα δοκιμαστεί στις δύο τελευταίες αγωνιστικές ξανά στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα αυτή τη φορά και θα κλείσει την regular season στο ΣΕΦ με την αναμέτρηση απέναντι στη Φενέρ.

Άλλες 12 φορές έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους Ολυμπιακός και Παρτιζάν στην Ευρωλίγκα, 7-5 προηγούνται στις νίκες οι Πειραιώτες, ενώ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ είχαν επικρατήσει με 98-94 στην παράταση.

Με 800+ αγορές στη Novibet και live streaming το σπουδαίο παιχνίδι στο Βελιγράδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Απουσίες 28/03/2024

Η Παρτιζάν (11-4 εντός) στην τελευταία διαβολοβδομάδα της σεζόν νίκησε τη Μπασκόνια 87-83 στην Stark Arena, ενώ στο ίδιο γήπεδο δύο 24ωρα αργότερα έχασε κατά κράτος από την Ρεάλ Μαδρίτης (76-88).

Ξεχώρισε ο Φρανκ Καμίνσκι με 19 πόντους (4/6 δίποντα, 3/7 τρίποντα, 2/2 βολές), 4 ριμπάουντ και ο Τζέιμς Νάναλι με 16 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ. Σε ρηχά νερά ο Κέβιν Πάντερ, καθώς πέτυχε τους περισσότερους πόντους του στο φινάλε, όταν όλα είχαν κριθεί (16 π. με 5/9 δίποντα, 1/8 τρίποντα, 3/4 βολές).

Τα ομαδικά στατιστικά της Παρτίζαν: 21/37 δίποντα, 7/29 τρίποντα, 13/16 βολές, 35 ριμπάουντ (25 αμυντικά/10 επιθετικά), 9 ασίστ, 3 κλεψίματα, 7 λάθη.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ζ. Ομπράντοβιτς θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον υπερπολύτιμο Ζακ ΛεΝτέι, ο οποίος δεν προπονήθηκε ούτε την Τετάρτη.
Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ είχε πάρει άδεια για να είναι στο πλευρό της οικογένειάς του μετά την απώλεια του πατέρα του, ωστόσο παρότι είχε ενημερώσει πως την Τρίτη θα επέστρεφε στο Βελιγράδι, αυτό δεν έχει συνέβη.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός (7-8 εκτός έδρας) έχασε στο πρώτο ματς της διαβολοβδομάδας στην Πόλη από την Εφές (85-72), όμως δύο ημέρες αργότερα έβγαλε αντίδραση κόντρα στη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ (80-64).
Οι «ερυθρόλευκοι» πάτησαν το γκάζι στα μισά της 4ης περιόδου και αποκατέστησαν την τάξη κόντρα στους μαχητικούς Γάλλους.

Πολυτιμότερος παίκτης για τους Πειραιώτες ο Σακίλ ΜακΚίσικ (9 π. με 3 τρίποντα και τρομερή ενέργεια στην άμυνα), εξαιρετικοί και οι Μουσταφά Φαλ (12 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 μπλοκ), Γιαννούλης Λαρεντζάκης (9 πόντοι, 3/4 τρίποντα).
Πρώτος σκόρερ για άλλη μια φορά ο Αλεκ Πίτερς (17 π.).

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 21/36 δίποντα, 10/25 τρίποντα, 8/9 βολές, 35 ριμπάουντ (28 αμυντικά/7 επιθετικά), 24 ασίστ, 7 κλεψίματα, 7 μπλοκ, 12 λάθη.

Επί των αγωνιστικών, οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στη Σερβία χωρίς τον ανέτοιμο Νίκολα Μιλουτίνοφ, τον τραυματία Φίλιπ Πετρούσεφ και τον Μιχάλη Λούντζη, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 28/03/2024

Για την Παρτιζάν είναι πολύ κομβικό το αν θα παίξει (έστω και χωρίς προπόνηση) ο Ζακ ΛεΝτέι (10,3 π., 4,4 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ κατά μέσο όρο), αφού είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο Αμερικανός είναι πολύ σημαντικός παίκτης για τους Σέρβους.

Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο πως θα πορευθεί με την ίδια συνταγή και κυρίως με μεγάλη προσήλωση στην άμυνα.

Σε απόδοση 1,89 το Under 158,5 π. στη Novibet.

Κρατάμε επίσης από τα ειδικά παικτών, το Over 9,5 π. του Φρανκ Καμίνσκι σε απόδοση
1.79, με τον 30χρονο Αμερικανό PF να βρίσκει σιγά-σιγά το… χέρι του έξω από τα 6,75 μ.

Στις επιλογές μας βάζουμε και το Over 14,5 π. του Αλεκ Πίτερς σε απόδοση 1.89, αφού ο Αμερικανός είναι σταθερά το βαρύ πυροβολικό του Ολυμπιακού στην επίθεση!


Διαβάστε ακόμα

Euroleague: Ισοβαθμίες, πρόγραμμα και η μάχη για το Final Four


Εθνική ομάδα: Επόμενος Προπονητής, Στοίχημα

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ