el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 13/11/2022

Κομβικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες διεξάγεται στο «Ζωσιμάδες» όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Άρη (13/11, 16:00). Οι γηπεδούχοι βρίσκονται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και δεν έχουν περιθώριο να αφήσουν κι άλλους βαθμούς, ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για εντός έδρας παιχνίδι.

Ο Άρης από την πλευρά του ξέσπασε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Λαμία, όμως χρειάζεται συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και συνέπεια στις καλές εμφανίσεις. Ειδικά από τη στιγμή που το συγκεκριμένο ματς ρίχνει την αυλαία του πρώτου γύρου, καθώς κανείς στην ομάδα δε θέλει να μείνει με τη… γεύση μίας ακόμη εκτός έδρας ήττας για τις επόμενες σαράντα ημέρες!

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον Άρη γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης: Ανάλυση & Παρουσίαση 13/11/2022

Ο πρώτος γύρος μέχρι στιγμής δεν έχει εξελιχθεί ιδανικά για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Για την ακρίβεια δεν έχει πάει καθόλου καλά. Έπειτα από δώδεκα αγωνιστικές, η ομάδα έχει μόλις δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες σε σύνολο 9 βαθμών.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι τη 12η αγωνιστική πέρυσι, οι Ηπειρώτες είχαν 19 βαθμούς, δηλαδή δέκα περισσότερους. Όσον αφορά τα αποτελέσματα μετρούσαν πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Είναι προφανές ότι δεν μπορούν να γίνουν συγκρίσεις μεταξύ των δύο σεζόν. Αυτό που θέλουν οι άνθρωποι του συλλόγου είναι τουλάχιστον να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις, καθότι τώρα απέχουν μόλις δύο βαθμούς από τους ουραγούς.

Στο τελευταίο παιχνίδι, ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενήθηκε στο Βόλο, όπου ουσιαστικά έχασε το βαθμό της ισοπαλίας μέσα από τα χέρια του. Μετά από ένα «λευκό» (0-0) πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Οζέγκοβιτς στο 47’ και στο 55’.

Αν και φάνηκε να τελειώνουν το παιχνίδι, ο ΠΑΣ μείωσε στο 82’ με τον Μπαλάν και είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις με τον Παμλίδη. Η εικόνα στο δεύτερο μισό του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αρκετά καλή και βάσει αυτής δικαιούτο την ισοπαλία.

Αυτό τόνισε άλλωστε και ο Θανάσης Στάικος: «Νομίζω ότι αξίζαμε να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι με τις ευκαιρίες που είχαμε στο τέλος. Είχαμε ένα πάρα πολύ καλό τακτικά α’ ημίχρονο, όπου δεν κινδυνεύσαμε καθόλου. Στο β’ μέρος πληρώσαμε πάλι ένα δεκάλεπτο αδράνειας και ολιγωρίας της άμυνας. Μείναμε πίσω στο σκορ με 2-0. Σταδιακά ανεβάσαμε τις γραμμές μας, μειώσαμε πιέσαμε στο τέλος, αλλά δεν ήρθε η ισοφάριση».

Ο Άρης χρειαζόταν ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να αφήσει πίσω τα προηγούμενα άσχημα και να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ουσιαστικά δεν άλλαξε θέση και παρέμεινε στην 6η, αλλά η νίκη κόντρα στη Λαμία αναπτέρωσε το ηθικό των «κιτρίνων».

Έπειτα από τρία ματς μακριά από τις επιτυχίες, οι Θεσσαλονικείς ήθελαν όσο τίποτα άλλο μία εύκολη νίκη και μάλιστα με καθαρό σκορ. Κι αυτό συνέβη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την περασμένη Τρίτη απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο Άρης ξέσπασε στη Λαμία, την οποία και κέρδισε με 5-0, χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Καλύτερος παίκτης και μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Λουίς Πάλμα.

Ο επιθετικός από την Ονδούρα πέτυχε χατ τρικ και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του. Επίσης από ένα γκολ πέτυχαν οι Φαμπιάνο και Γκρέι. Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης έπαιξε όμως και η αποβολή του Μπεχαράνο από το 21’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, γεγονός που άφησε τη Λαμία με δέκα παίκτες.

Αυτή η νίκη ήταν ότι χρειαζόταν ο Άρης και τώρα πηγαίνει με εξαιρετική ψυχολογία στα Γιάννενα για να πετύχει την έκτη του στο πρωτάθλημα και να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στις πρώτες θέσεις. Ο Άλαν Πάρντιου περιμένει από τους παίκτες του να χτίσουν πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα και να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πρώτο γύρο.


ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης: Στατιστικά & Προϊστορία 13/11/2022

  • Η προϊστορία στις αναμετρήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρη είναι με το μέρος των γηπεδούχων. Συνολικά έχουν διεξαχθεί 22 παιχνίδια. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει 10 νίκες, ο Άρης έχει 6 νίκες και 6 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.
  • Πέρυσι το παιχνίδι πρωταθλήματος στο «Ζωσιμάδες» έληξε με νίκη υπέρ του ΠΑΣ με σκορ 2-0. Τα γκολ των Ηπειρωτών πέτυχαν οι Ντομίνγκεθ και ο Σιαμπάνης με αυτογκόλ.
  • Στα play off ήταν η σειρά του Άρη να πανηγυρίσει. Μάλιστα πήρε μία εύκολη νίκη με 3-0 με γκολ που πέτυχαν οι Φαμπιάνο, Καμαρά και Εμπακατά.
  • Αυτή η νίκη σταμάτησε ένα σχετικά μεγάλο σερί των γηπεδούχων έξι αήττητων αγώνων, στους οποίους μετρούσαν τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες από τη σεζόν 2011-12 μέχρι και πέρυσι.
  • Πέντε παιχνίδια έχει δώσει ο ΠΑΣ στην έδρα του φέτος και όλα έχουν λήξει στο Goal. Σε αυτά μετράει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα από τον Παναιτωλικό (1-4).
  • Πέντε εκτός έδρας ματς έχει δώσει ο Άρης. Σε αυτά έχει τρεις ήττες, μία ισοπαλία και μόλις μία νίκη στην Τρίπολη με 2-0 επί του Αστέρα. Επίσης τα τέσσερα από τα πέντε ματς έληξαν Under 2,5.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

pas giannina aris2 13112022 novibet


ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης: Προγνωστικά 13/11/2022

Όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΣ Γιάννινα μέχρι τώρα έχουν γκολ και από τις δύο ομάδες. Ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος. Γενικότερα, ο ΠΑΣ είναι ομάδα που κυνηγάει το γκολ. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Άρη στα τελευταία του παιχνίδια, ακόμη και στον Ατρόμητο που δεν πέτυχε γκολ. Οι «κίτρινοι» είχαν πολλές ευκαιρίες, ενώ σκόραραν, αλλά το γκολ ακυρώθηκε. Το Goal πληρώνει καλά και είναι η επιλογή μας.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.09

Το παιχνίδι αναμένεται να είναι μοιρασμένο, αλλά αν η πλάστιγγα γύρει προς κάποια πλευρά, λογικά θα είναι προς των φιλοξενουμένων, οι οποίοι άλλωστε διαθέτουν και ποιοτικότερο σύνολο. Θα πάμε λοιπόν στο Χ2 μαζί με το Over 1,5, αφού περιμένουμε και από τις δύο ομάδες να κυνηγήσουν το γκολ.

Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ COMBO BET Χ2 & OVER 1,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΠΑΣ Γιάννινα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 13/11/2022

Τα προβλήματα του Θανάση Στάικου για τον αγώνα με τον Άρη είναι γνωστά και δεν είναι λίγα, γεγονός που κάνει την ενδεκάδα να είναι… μετρημένα κουκιά!

Εκτός παραμένουν οι Κιάκος, Ριένστρα, Πριόρ και Λώλης. Δεδομένη και μακροχρόνια είναι η απουσία των Κόντε και Λεό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Αθανασίου – Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Ποζνάνσκι – Μπιλμπάο, Λιάσος, Τζίμας – Μορέιρα, Ροσέρο, Παμλίδης.

pas giannina aris3 13112022 novibet


Άρης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 13/11/2022

Μία και μοναδική απουσία έχει ο Άλαν Πάρντιου για τον αγώνα του Άρη στο «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Εκτός πλάνων είναι ο τραυματίας Σεΐκ Ντουκουρέ, ο οποίος υπολογίζεται φυσικά για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κουέστα – Εμπακατά, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Πίρσμαν – Ετέμπο, Νταμπό – Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία, Πάλμα – Ζερβίνιο.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ