el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 01/10/2023

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20:30) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League. Για το σπουδαίο παιχνίδι στους Ζωσιμάδες ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει για πρώτη φορά φέτος στην επαρχία και αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ σε μια δύσκολη έξοδο, κάτι που αποδεικνύεται τα τελευταία χρόνια, καθώς οι Πειραιώτες έχουν μόνο μία νίκη στις τελευταίες πέντε επισκέψεις τους.

Οι Γιαννιώτες από την άλλη ψάχνουν θετικό αποτέλεσμα για να ανασυνταχθούν, έχοντας δείξει πως μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους και ειδικά στο «σπίτι» τους.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στη Super League!


ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 01/10/2023

Έπειτα από 5 άνετες νίκες στο «Γ. Καραϊσκάκης» και μία ισοπαλία στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός ψάχνει το πρώτο του «διπλό» στην παρθενική φετινή του έξοδο στην επαρχία.

Πέρυσι στο αντίστοιχο παιχνίδι στη λίμνη των Ιωαννίνων είχε υποστεί σοκαριστική ανατροπή, καθώς από το υπέρ του 0-2 δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» αφού ισοφαρίστηκε (2-2) και φέτος θέλει να επιβεβαιώσει πως τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ που αποδίδει εντυπωσιακά στην έδρα της, με 18-1 γκολ, κάτι που έδειξε και στο 4-1 επί του Άρη, καλείται να δοκιμαστεί σε μια δύσκολη, από όπου όμως έχουν περάσει με νίκη Παναθηναϊκός (0-1) και ΠΑΟΚ (1-3) ώστε να παραμείνει στην κορυφή, ενώ παράλληλα θέλει να σπάσει την παράδοση των τελευταίων ετών που… δείχνει ισοπαλία (0-4-1 την τελευταία πενταετία).

Οι γηπεδούχοι του Θανάση Στάικου καλούνται από την πλευρά τους να δείξουν στιβαρότητα στην άμυνα, καθώς θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 19 γκολ, που έχει στην κορυφή τον Ελ Καμπί των 9 συνολικών γκολ και των πέντε σερί αγώνων που βρίσκει δίχτυα.


ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός: Στατιστικά & Προϊστορία 01/10/2023

  • Ο Ολυμπιακός έχει 5 νίκες και μία ισοπαλία σε 6 αγωνιστικές.
  • Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες σε 6 αγώνες.
  • Σε 63 μεταξύ τους αγώνες ο Ολυμπιακός έχει 41 νίκες, έναντι 8 του ΠΑΣ και 14 ισοπαλιών.
  • Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους στους Ζωσιμάδες ο Ολυμπιακός έχει μία νίκη ενώ 4 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στο περσινό παιχνίδι οι Πειραιώτες προηγήθηκαν 0-2 αλλά το τελικό σκορ ήταν 2-2.
  • Τα τελευταία 6 παιχνίδια τους στα Γιάννινα έχουν συνδυαστεί με Goal-Goal.
  • Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (19 γκολ) κι έχει σκοράρει και στα 6 παιχνίδια του.
  • Ο ΠΑΣ έχει δεχθεί γκολ σε 4/6 παιχνίδια του.
  • Ο Ελ Καμπί του Ολυμπιακού έχει 5 σερί ματς που σκοράρει σε Ελλάδα και Ευρώπη.
  • Με εξαίρεση το 1-1 με την ΑΕΚ και το 2-0 με τον Πανσερραϊκό όλα τα παιχνίδι του Ολυμπιακού έχουν συνδυαστεί με Over5 γκολ.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 01/10/2023

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στα Γιάννινα με τον τοπικό ΠΑΣ, με την ομάδα του Μαρτίνεθ να θέλει να επιβεβαιώσει την ευχέρεια που έχει στο σκοράρισμα, καθώς σε 7/11 παιχνίδια της έχει σκοράρει και στα δύο ημίχρονα.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.45 ΣΤΗ NOVIBET

Οσο για τον σκόρερ, η επιλογή του φορμαρισμένου με γκολ στην τελευταία πεντάδα αγώνων Ελ Καμπί είναι σταθερά αποδοτική.

ΣΚΟΡΕΡ ΕΛ ΚΑΜΠΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΠΑΣ Γιάννινα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 01/10/2023

Ο Θανάσης Στάικος δε θα έχει απέναντι στον Ολυμπιακό τον Καραχάλιο εξαιτίας της αποβολής του στις Σέρρες και θα επιδιώξει να κερδίσει πολλά από τις φαρμακερές αντεπιθέσεις.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κλέιμαν – Τσαούσης, Εραμούστε, Παντελάκης, Σόρια – Λιάσος, Τζίνο – Τζίμας, Γκάρο, Παμλίδης – Κόντε.

Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 01/10/2023

Η νίκη επί του Άρη συνοδεύτηκε κι από τραυματισμούς για τον Ολυμπιακό, με Ρέτσο και Φορτούνη να αναμένεται να μείνουν εκτός της δοκιμασίας με τον ΠΑΣ ώστε να είναι έτοιμοι στην εκτός έδρας δοκιμασία με την Μπάτσκα Τόπολα για το Europa League.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Κίνι, Φρέιρε, Ντόη, Ροντινέι – Χέσε, Καμαρά – Μπιέλ, Μασούρας, Ποντένσε – Ελ Καμπί.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ