el
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 21/12/2022

Η Super League αρχίζει και πάλι, αφού το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πέρασε πλέον στην ιστορία και οι ομάδες επιστρέφουν πλέον στην… καθημερινότητά τους. Την περασμένη εβδομάδα οι εγχώριες διοργανώσεις ξεκίνησαν με το Novibet Κύπελλο Ελλάδος, πλέον όμως η προσοχή στρέφεται στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται σε μία δύσκολη έδρα στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου, αφού αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα (21/12, 20:00). Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν μία ευρεία νίκη επί του Ατρομήτου για το Novibet Κύπελλο Ελλάδος, αλλά θέλουν ανάλογη συνέχεια και για το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν είχε υποχρεώσεις στο Novibet Κύπελλο Ελλάδος, αφού είχε αποκλειστεί στη φάση των «32» από την ΑΕΚ και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι το πρώτο μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον Ολυμπιακό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Παρουσίαση 21/12/2022

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε ένα πολύ κακό πρώτο γύρο κι αυτό ήταν εμφανές τόσο από τη βαθμολογία και τη θέση του όσο και από τις συνολικές εμφανίσεις που έκανε η ομάδα του Θανάση Στάικου. Για την ακρίβεια δε θύμισε σε τίποτα, την περσινή ομάδα που ήταν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Είναι δεδομένο ότι μία σημαντική αιτία της αγωνιστικής πτώσης της ομάδας είναι η αποχώρηση του Ηρακλή Μεταξά, ενώ το υπόλοιπο αφορά το έμψυχο δυναμικό. Επίσης έφυγαν αρκετά πρόσωπα που ξεχώρισαν πέρυσι, ενώ δεν έγινε η κατάλληλη ενίσχυση.

Αυτό πάντως προσπάθησε να το αλλάξει ο Στάικος στη διάρκεια της διακοπής, όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα προχώρησε σε τρεις σημαντικές μεταγραφές, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες. Ο λόγος γίνεται για τον τερματοφύλακα, Τσιντώντα και τους μέσους Νίνη και Τσίνο.

Πάντως κανείς εξ αυτών δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα δύο πρώτα παιχνίδια του συλλόγου, που θα γίνουν μέσα στο Δεκέμβριο. Όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα θα είναι διαθέσιμα από την 1η Ιανουαρίου.

pas giannina olympiacos4 21122022 novibet

Τα τρία τελευταία παιχνίδια που έδωσε ο ΠΑΣ πριν από τη διακοπή συνοδεύτηκαν όλα από ήττες. Και μάλιστα η τελευταία και πιο πρόσφατη ήταν αρκετά βαριά αφού ήταν εντός έδρας με 4-0 από τον Άρη. Επιπλέον οι Ηπειρώτες έχουν σημειώσει μόλις ένα γκολ σε αυτές τις τρεις ήττες, ενώ έχουν δεχθεί συνολικά οκτώ (1-8)!

Στη διάρκεια της διακοπής, ο ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε μόλις ένα φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο «Ζωσιμάδες». Η ομάδα του Θανάση Στάικου επικράτησε 1-0 χάρη σε γκολ του Μορέιρα στο 42’.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του, είχε πολύ πιο γεμάτο πρόγραμμα στη διάρκεια της διακοπής για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Κι αυτό διότι, ο Μίτσελ αποφάσισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν στην Ισπανία για μία μίνι χειμερινή προετοιμασία.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» ήθελε να δουλέψει με τους παίκτες για να διορθώσει κάποιες «αρρυθμίες» που είχε παρατηρήσει. Γι’ αυτό το λόγω έδωσε και δύο φιλικά στην Ισπανία (2-0 με τη Χάντερσφιλντ και 3-3 με τη Σταντάρ Λιέγης), αλλά κι ένα στο «Γ. Καραϊσκάκης» όταν επέστρεψε, με τη Νότιγχαμ (1-0).

Όπως φάνηκε η δουλειά που έκανε σε αυτό το διάστημα, απέδωσε καρπούς κι αυτό αποτυπώθηκε μέσα στο γήπεδο. Την περασμένη εβδομάδα, ο Ολυμπιακός έδωσε το πρώτο επίσημο παιχνίδι μετά τη διακοπή, το οποίο ήταν στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ατρόμητο, εντός έδρας.

Έπειτα από μία πειστική και σε γενικές γραμμές πολύ καλή εμφάνιση, επικράτησε αρκετά εύκολα με 4-1. Μπίελ και Ελ Αραμπί πέτυχαν από ένα γκολ, ενώ ο Μαρσέλο πέτυχε δύο τέρματα.

Ο Βραζιλιάνος δείχνει να είναι αναγεννημένος μετά τη διακοπή και την προετοιμασία στην Ισπανία. Έπαιξε για πρώτη φορά στη φυσική του θέση, ήταν εξαιρετικός στα καθήκοντά του και πέτυχε δύο τρομερά γκολ, γνωρίζοντας την αποθέωση.

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» που δείχνει να είναι αναγεννημένος είναι ο Φορτούνης. Επίσης έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και αναμένεται να έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής, ειδικά μέχρι να επιστρέψει κανονικά ο Χουάνγκ.


ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός: Στατιστικά & Προϊστορία 21/12/2022

  • Προς την πλευρά του Ολυμπιακού γέρνει η προϊστορία στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στην Ήπειρο, κάτι που δεν προκαλεί μεγάλη απορία με δεδομένη τη δυναμική των δύο αντιπάλων.
  • Συνολικά έχουν γίνει 28 παιχνίδια στην Ήπειρο με γηπεδούχο τον ΠΑΣ και οι γηπεδούχοι έχουν 7 νίκες, ο Ολυμπιακός έχει 12, ενώ 8 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα (7-8-12).
  • Στα τέσσερα τελευταία που έχουν δώσει οι δύο ομάδες ο Ολυμπιακός έχει δύο νίκες με 2-1 και δύο παιχνίδια έληξαν ισόπαλα με 1-1.
  • Η πιο πρόσφατη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν τη σεζόν 2017-18 και συγκεκριμένα τον Μάιο του 2018 με 3-0 για την τελευταία αγωνιστική της σεζόν.
  • Έξι παιχνίδια έχει δώσει στην έδρα του ο ΠΑΣ Γιάννινα φέτος και τα πέντε τελευταία έληξαν Over, ενώ τα πέντε από τα από τα έξι έληξαν στο Goal.
  • Από τα έξι παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής μακριά από την έδρα του ο Ολυμπιακός, στα πέντε έχει βρει δίχτυα ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Σε αυτά έχει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα (3-1-1).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

pas giannina olympiacos1 21122022 novibet


ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 21/12/2022

Ο Ολυμπιακός θα έχει το προβάδισμα στο «Ζωσιμάδες» στην επανέναρξη του πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν ότι είναι πολύ βελτιωμένοι μετά τη χειμερινή προετοιμασία στην Ισπανία κι αυτό φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Novibet Κύπελλο Ελλάδος. Θα είναι το φαβορί για τη νίκη. Όλα τα τελευταία παιχνίδια τους έχουν τουλάχιστον δύο γκολ, οπότε το 2 και Over 1,5 είναι εξαιρετική επιλογή

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ COMBO BET ΓΙΑ 2 & OVER 1,5 ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.73

Κάτι που είναι αρκετά σύνηθες στα εκτός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού είναι να έρχονται Goal. Κι αυτό ισχύει τόσο για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού μακριά από το Φάληρο όσο και για τα εντός έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα από την αρχή της σεζόν.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20

Τέλος, με δεδομένο ότι περιμένουμε και από τις δύο να βρουν δίχτυα, αλλά και παράλληλα ότι ο Ολυμπιακός θα έχει το προβάδισμα, μία πολύ καλή επιλογή είναι το Combo Bet για Goal και Over 2,5.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET ΓΙΑ GOAL & OVER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.70

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΠΑΣ Γιάννινα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/12/2022

Με αρκετά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου.

Αρχικά ο Θανάσης Στάικος δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τρεις νεοαποκτηθέντες, Τσιντώτα, Νίνη και Τσίνο, οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Ιανουαρίου.

Επιπλέον δεν υπολογίζονται και οι τραυματίες Κιάκος, Μπιλμπάο, Αλέξανδρος Λώλης, Κόντε και Λέο, γεγονός που καθιστά δύσκολη την αποστολή της τεχνικής ηγεσίας.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Αθανασίου – Εραμούσπε, Παντελάκης, Μπαγκαλιάνης – Σόρια, Παμλίδης, Καραχάλιος, Πήλιος – Φοφανά, Μορέιρα, Μπάλαν.

pas giannina olympiacos5 21122022 novibet


Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/12/2022

Και ο Ολυμπιακός όμως έχει προβλήματα για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο «Ζωσιμάδες».

Δεδομένη είναι η απουσία των Βαλμπουενά, Μπα, Μπουχαλάκη και φυσικά του Βατσλίκ που είναι τραυματίες ακόμη και δεν υπολογίζονται.

Λογικά επιστρέφουν οι μουντιαλικοί Ινμπεόμ, Ουί Τζο, Κουντέ και Σισέ, όπως και ο Παπασταθόπουλος που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Βρουσάι, Ρέτσος, Ντόι, Μαρσέλο – Εμβιλά, Κασάμι – Χάμες, Φορτούνης, Μπιέλ – Ελ Αραμπί.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ