el
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 14/01/2023

Δύσκολη αποστολή περιμένει τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (20:30) στους «Ζωσιμάδες» με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα και επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα!

Παραδοσιακά ο «Αγιαξ της Ηπείρου» δυσκολεύει τους «πράσινους» και το παιχνίδι για τη 18η αγωνιστική της Super League δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση για τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

Με 800+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του ΠΑΣ απέναντι στον Παναθηναϊκό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League! 


ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 14/01/2023

Οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά σ’ ένα παιχνίδι που δεν αποκλείεται να κριθεί και στο γκολ. Ο ΠΑΣ έχει βελτιωθεί, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει κάναι αρκετά βήματα προς τα πίσω.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φέτος έχει κάνει ήδη αρκετές ζημιές απέναντι στους «μεγάλους» μέσα στην έδρα του.  Μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος οι παίκτες του Θανάση Στάικου είναι με το πόδι στο «γκάζι» και συμπλήρωσαν 4 παιχνίδια αήττητοι.

Συγκεκριμένα μέσα στα Γιάννενα πήραν ισοπαλία (2-2) από τον Ολυμπιακό κι ενώ βρέθηκαν να χάνουν με δυο γκολ, στη συνέχεια έμειναν στο 1-1 στη Λαμία και μετά τις δύο ισοπαλίες νίκησαν ΑΕΚ (2-1) και Λεβαδειακό (1-3) στη Βοιωτία. Οι 8 βαθμοί στα τελευταία 4 παιχνίδια είναι εξαιρετική συγκομιδή για μια ομάδα που πριν από 4 αγωνιστικές πρωταγωνιστούσε στην ουρά της βαθμολογίας και πλέον έφτασε στην 9η θέση με 17 βαθμούς (4-5-8).

Μετά την τελευταία νίκη του ΠΑΣ με 1-3 (Video) επί του Λεβαδειακού ο Θανάσης Στάικος στάθηκε στα σημάδια βελτίωσης που παρουσιάζει η ομάδα του, στους στόχους της, αλλά και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

«Είχαμε όντως μεγάλο διάστημα να νικήσουμε εκτός έδρας και για μας ήρθε την κατάλληλη χρονική στιγμή, με τον κατάλληλο αντίπαλο και στο κατάλληλο σημείο του πρωταθλήματος. Είναι μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη για μας μέσα στη Λιβαδειά. Παρά το 0-3 και το τελικό 1-3, η νίκη ήρθε πιο δύσκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό σκορ. Είχαμε ένα ημίχρονο που ήμασταν πολύ σοβαροί, συμπαγείς, είχαμε κάποιες ευκαιρίες να προηγηθούμε και νωρίτερα.

Στο β’ ημίχρονο πιεστήκαμε, όμως τα παιδιά αντέδρασαν σωστά και τελειώσαμε το ματς νικηφόρα. Το αξίζαμε για την προσπάθεια που έκαναν όλοι οι παίκτες.

Στον Α’ γύρο κάναμε καλά παιχνίδια, αλλά δεν είχαμε αποτελεσματικότητα και στις δύο περιοχές. Δουλέψαμε αρκετά στη διακοπή και κάποια αποτελέσματα μάς έδωσαν ψυχολογική ώθηση. Πρέπει να είμαστε σοβαροί όμως, να μην παρασυρθούμε από αυτά τα καλά αποτελέσματα, να παραμείνουμε προσγειωμένοι για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο που έχουμε.

Ο στόχος είναι να αποφύγουμε τις τελευταίες θέσεις. Δεν έχει τελειώσει ακόμα κάτι. Θέλει πολύ προσοχή, να μην παρασυρθούμε. Μην ξεχνάμε πριν λίγο καιρό που ήμασταν. Δεν έχουμε κάνει κάτι το φοβερό ακόμα. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να βάλουμε δύσκολα και στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας», υποστήριξε ο προπονητής του ΠΑΣ, Θανάσης Στάικος.

Ο Παναθηναϊκός την περασμένη Κυριακή γνώρισε την πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα. Η ήττα (1-0) από την ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά ήρθε σ’ ένα ματς που οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά και το δοκάρι στο πλασέ του Ιωαννίδη στέρησε από τους «πράσινου» την ισοπαλία.

Το «τριφύλλι» παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως πλέον νιώθει καυτή την «ανάσα» της ΑΕΚ που πλησίασε στους 4 βαθμούς, ενώ στο -7 βρίσκονται ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός.

Με βάση όλα τα παραπάνω η νίκη για τους «πράσινους» στα Ιωάννινα είναι «μονόδρομος» για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Υπενθυμίζουμε ότι οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη διακοπή του Μουντιάλ έχουν κερδίσει μόνο τον Λεβαδειακό (0-1) και πέταξαν πολύτιμους βαθμούς με Ιωνικό στη Νίκαια (1-1) και ΟΦΗ (1-1) στη Λεωφόρο.

Μεσοβδόμαδα ο Παναθηναϊκό νίκησε 2-0 εκτός έδρας τον Βόλο με σκόρε τους Τσέριν, Σπόραρ και σφράγισε το εισιτήριο για τους 8 του Κυπέλλου Novibet. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ και τα «νοκ άουτ» παιχνίδια.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται και περιμένει από τους παίκτες του να φορτσάρουν.

«Έπρεπε να παίξουμε με σοβαρότητα και το κάναμε. Έχουμε σε μικρό διάστημα δύσκολα παιχνίδια και χρειαζόμαστε όσους περισσότερους παίκτες μπορούμε με χρόνο παιχνιδιού. Είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα που δείξαμε. Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει, είμαστε κάτοχοι.

Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, με παράδοση τα τελευταία χρόνια στο Κύπελλο και σίγουρα θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι. Ωστόσο προέχει το παιχνίδι με το ΠΑΣ πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στα τελευταία ματς», υποστήριξε ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού.


ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Στατιστικά, Προϊστορία 14/01/2023

  • Η παράδοση του Παναθηναϊκού στους Ζωσιμάδες είναι αρνητική και αυτό σημαίνει πολλά σχετικά με την αποστολή του «τριφυλλιού» στην έδρα του ΠΑΣ. Ενδεικτικά οι «πράσινοι» έχουν να κερδίσουν στα Ιωάννινα από τον Φεβρουάριο του 2016 (0-3) με προπονητή τον Αντρέα Στραματσόνι κι έκτοτε μετρούν 2 ισοπαλίες και 6 ήττες.
  • Στα 6 τελευταία ματς των ομάδων στους Ζωσιμάδες στο Πρωτάθλημα συναντάμε 5 Under και μόλις ένα Over.
  • Ο ΠΑΣ Γιάννινα σε 17 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα μετράει συνολικά 12 Over και 5 Under. Σε 8 ματς στους Ζωσιμάδες έχει μοιράσει 7 Over 2.5, ενώ μολις ένα ματς σταμάτησε στο Under.
  •  Ο Παναθηναίκός διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και έχει δεχθεί μόλις 7 γκολ σε 17 αγωνιστικές. Λογω της οπισθοφυλακής του μετράει 13 Under και 4 Over.

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 14/01/2023

Μπορεί το αήττητο να έσπασε για τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όμως με δεδομένο ότι οι «πράσινοι» οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος θέλουν να «απαντήσουν» με νίκη στην έδρα του ΠΑΣ. Από τις 800+ αγορές της Novibet επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα.

Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» έχει πληγώσει ανεπανόρθωτα τα τελευταία χρόνια τους «πράσινους» στους Ζωσιμάδες και το παιχνίδι στα Ιωάννινα ενδέχεται να γινει θρίλερ.

Η ποιότητα του Παναθηναϊκού και η δίψα του για να διατηρήσει τους ανταγωνιστές του σε διαφορά ασφαλείας είναι αυτονόητη. Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς είναι ικανοί να απαντήσουν με «τρίποντο» και να σπάσουν την αρνητική παράδοση που τους κυνηγάει στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Υπενθυμίζουμε ότι το «τριφύλλι» έχει να πανηγυρίσει νίκη από το 2016 στα Ιωάννινα. Περιμένουμε ματς τακτικής και στις κύριες αγορές

ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 0-1 ΣΤΟ 4.80 ΕΙΝΑΙ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ 

Το παρελθόν των αναμετρήσεων, αλλά και η κρισιμότητα της αναμέτρησης μας προϊδεάζει για κλειστό παιχνίδι. Στα Combo Bets οι συνδυασμοί είναι εκρηκτικοί και

Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕ UNDER 3.5 ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

pao ioannidis novibet

Στη επίθεση ο Γιοβάνοβιτς έχει δίλημμα ανάμεσα σε Σπόραρ και Ιωαννίδη. Ο Έλληνας φορ είναι σε φόρμα κι ακόμα κι αν έρθει από τον πάγκο θα δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΣ.

ΑΠΟΔΟΣΗ 3.00 ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Στα ειδικά στοιχήματα αποτελεί δέλεαρ ο καταλογισμός πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο σε απόδοση 4.30. Οσο περνάει η ώρα θα αυξάνεται η κούραση και παράλληλα θα ανεβαίνουν οι πιθανότητες για λανθασμένα μαρκαρίσματα εντός περιοχής.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στo ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

ΠΑΣ Γιάννινα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/01/2023

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα θα παρατάξει την ομάδα με τις γνωστές απουσίες, αφού εκτός παραμένουν οι Ροσέρο, Κόντε, Κύρκος.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-3-3): Τσιντώτας – Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πήλιος – Καραχάλιος, Λιάσος, Ριέντρα – Μορέιρα, Παμλίδης, Μπάλαν.

Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/01/2023

Το πλάνο του Γιοβάνοβιτς για τη νίκη μέσα στους Ζωσιμάδες δεν περιλαμβάνει τον Τσέριν, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Αυτό σημαίνει ότι οι Ρούμπεν και Κουρμπέλης θα ξεκινήσουν βασικοί στη μεσαία γραμμή.

Στην κορυφή της επίθεσης Σπόραρ και Ιωαννίδης διεκδικούν μια θέση και πίσω τους θα ξεκινήσουν οι Βέρμπιτς, Μπερνάρ, Παλάσιος. Στην άμυνα ο Μάγκνουσον δεν υπολογίζεται λόγω τραυματισμού και η πιο πιθανή τετράδα είναι Χουάνκαρ, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Κώτσιρας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα Λάζλο Κλάινχαϊσλερ δεν θα χρησιμοποιηθεί, αφού με μόλις δύο προπονήσεις δεν έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα της νέας του ομάδας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ – Ρούμπεν Πέρεθ, Κουρμπέλης – Παλάσιος, Βέρμπιτς, Μπερνάρ – Σπόραρ (Ιωαννίδης).

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ