el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πολωνία – Αργεντινή: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 30/11/2022

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου μέχρι τώρα διεξάγεται στην Ντόχα την Τετάρτη (30/11. 21:00), όπου η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει την Πολωνία. Υπό συνθήκες αυτές οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να μάχονται ακόμη και για την πρωτιά στον όμιλο, έχοντας κερδίσει τα δύο πρώτα ματς. Τώρα όμως παίζουν για την επιβίωσή τους και τη συνέχεια στο θεσμό.

Η Πολωνία είναι πρώτη στον όμιλο με τέσσερις βαθμούς και η Αργεντινή στη δεύτερη θέση με τρεις βαθμούς. Τρεις βαθμούς έχει και η Σαουδική Αραβία, ενώ το Μεξικό έχει ένα. Και οι τέσσερις ομάδες έχουν πιθανότητες να προκριθούν. Άλλες λιγότερες, άλλες περισσότερες. Μάλιστα, Πολωνία και Αργεντινή μπορούν να συνεχίσουν και οι δύο αν και τα δύο παιχνίδια έρθουν ισόπαλα.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Πολωνίας απέναντι στην Αργεντινή γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις, κορυφαίο live στοίχημα και συνολικά τα καλύτερα προγνωστικά Μουντιάλ!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Πολωνία – Αργεντινή: Ανάλυση & Παρουσίαση 30/11/2022

Η Πολωνία βρίσκεται σε μία οριακή θέση. Είναι αήττητη έπειτα από δύο παιχνίδια με τέσσερις βαθμούς, από την ισοπαλία με το Μεξικό και τη νίκη επί της Σαουδικής Αραβίας. Είναι πολύ κοντά στην πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά το 1986.

Εκείνη την περίοδο, η Πολωνία είχε μία εξαιρετική 12ετία, από το 1974 έως το 1986, όταν σε τέσσερα Μουντιάλ κατετάγη δύο φορές 3η, μία φορά 5η, ενώ ακόμη μία μπήκε στις 16 κορυφαίες ομάδες. Τώρα ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και οι συμπαίκτες του, μπορούν να ελπίζουν τουλάχιστον για την πρόκριση στους «16».

Το καλό για τους Πολωνούς είναι ότι μπορούν να στηριχθούν στην εξαιρετική τους αμυντική λειτουργία για να προχωρήσουν στο τουρνουά. Άλλωστε είναι μία από τις τρεις ομάδες μέχρι στιγμής που έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους. Το μηδέν στην άμυνα έχει η Πολωνία, το Μαρόκο και η Βραζιλία.

poland argentina5 30112022 novibet

Για να συμβεί βέβαια αυτό, χρειάζεται ικανότητα αλλά και τύχη. Η άμυνα δουλεύει καλά, αλλά και η τύχη έπαιξε ρόλο, τουλάχιστον στον αγώνα με τη Σαουδική Αραβία, όπου η ευρωπαϊκή ομάδα επικράτησε με 2-0. Για να συμβεί αυτό έπρεπε αφενός ο Λεβαντόφσκι να βρει για πρώτη φορά δίχτυα σε Μουντιάλ κι αφετέρου να κατεβάσει ρολά ο Σέζνι.

Ο Πολωνός γκολκίπερ έπιασε πέναλτι και ένα τσουβάλι ευκαιρίες που έκαναν οι Σαουδάραβες και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη νίκη της ομάδας. Τώρα βέβαια θα έχει ακόμη πιο δύσκολη αποστολή κόντρα στον Μέσι, στον Λαουτάρο και τους υπόλοιπους επιθετικούς της «αλμπισελέστε»!

Η Αργεντινή δεν βλέπει τα πράγματα να εξελίσσονται όπως θα ήθελε. Τα προγνωστικά του Μουντιάλ την έφερναν ακόμη και μέχρι τον τελικό. Μέχρι και την κατάκτηση του τροπαίου. Για να φτάσει όμως εκεί η «αλμπισελέστε» θα πρέπει να βελτιωθεί κατά πολύ και σε πολλά επίπεδα.

Η ήττα από τη Σαουδική Αραβία στην πρεμιέρα ήρθε να καταρρακώσει το ηθικό των παικτών της Αργεντινής και να φέρει στην επιφάνεια πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Το παιχνίδι που ακολούθησε με το Μεξικό ήταν ένας πρόωρος τελικός για την ομάδα του Σκαλόνι.

poland argentina3 30112022 novibet

Ο Μέσι και οι συμπαίκτες του ήξεραν ότι δεν υπήρχαν άλλα περιθώρια για απώλειες. Το άγχος ήταν εμφανές από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και φαινόταν μάλιστα ανά διαστήματα, ότι οι Αργεντίνοι δεν είχαν καθαρή σκέψη μέσα στο παιχνίδι.

Ευτυχώς για τους ίδιους, ο Μέσι έβγαλε τα… κάστανα από τη φωτιά στο 64’, όταν με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0. Οι παίκτες του Σκαλόνι πήραν τα πάνω τους, δεν απειλήθηκαν στα μετόπισθεν και στο 87’ ο Έντσο Φερνάντες πέτυχε το 2-0 και σφράγισε τη νίκη για την Αργεντινή.

Εξίσου σημαντικό με το παιχνίδι κόντρα στο Μεξικό είναι κι αυτό που ακολουθεί με την Πολωνία. Με νίκη, η Αργεντινή θα προκριθεί στην επόμενη φάση και το πιο πιθανό είναι και ως πρώτη.

Με ισοπαλία μπαίνει σε μπελάδες, αφού θα εξαρτάται από το αποτέλεσμα στο παιχνίδι του Μεξικού με τη Σαουδική Αραβία. Το ενδεχόμενο της ήττας δε θέλει να το σκέφτεται κανείς στην «αλμπισελέστε».


Πολωνία – Αργεντινή: Στατιστικά & Προϊστορία 30/11/2022

  • Έχουν περάσει 11 χρόνια από την τελευταία φορά που βρέθηκαν αντιμέτωπες σε ένα παιχνίδι η Πολωνία με την Αργεντινή.
  • Τον Ιούνιο του 2011, έγινε ένα φιλικό στη Βαρσοβία, όπου η Πολωνία επικράτησε 2-1 της Αργεντινής. Στην ενδεκάδα της Πολωνίας ήταν ο Σέζνι και ο Λεβαντόφσκι, που παραμένουν έως και σήμερα φυσικά.
  • Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί δύο φορές και σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου στους ομίλους. Η πρώτη ήταν το 1974 όταν η Πολωνία νίκησε 3-2 και η δεύτερη το 1978 με νικήτρια την Αργεντινή.
  • Η Πολωνία μετράει έξι συνεχόμενα Under, στα οποία έχει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες.
  • Αντιθέτως, η Αργεντινή έχει έξι Over στα τελευταία επτά παιχνίδια. Μάλιστα και τα έξι ήταν συνεχόμενα κι αυτό που σταμάτησε το σερί ήταν το πρόσφατο 2-0 επί του Μεξικού.
  • Ο Λιονέλ Μέσι έχει σκοράρει στα έξι τελευταία παιχνίδια της Εθνικής Αργεντινής. Σε αυτό το διάστημα έχει πετύχει 12 τέρματα!
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Διαβάστε για όλα τα προγνωστικά Μουντιάλ.
  • Δείτε εδώ τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

poland argentina4 30112022 novibet


Πολωνία – Αργεντινή: Προγνωστικά 30/11/2022

Η Πολωνία μπορεί να πηγαίνει στο ματς με έκδηλο ενθουσιασμό από την επικράτηση κόντρα στη Σαουδική Αραβία, αλλά η Αργεντινή είναι η ομάδα που μπορεί με την απόδοσή της να καθορίσει τις ισορροπίες. Η «αλμπισελέστε» θέλει μόνο τη νίκη και τίποτα λιγότερο και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να επικρατήσει.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.53

Το παιχνίδι αναμένεται να είναι αρκετά κλειστό. Καμία από τις δύο ομάδες δεν πρόκειται να ρισκάρει, αφού στόχος θα είναι πρωτίστως να εξασφαλίσουν το μηδέν στην άμυνα και μετά να βρουν το γκολ. Η λογική λέει ότι θα γίνει ένα παιχνίδια για Under.

Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ UNDER 2,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.77

Τέλος, για ακόμη περισσότερη κάλυψη στην αρχική επιλογή, αξίζει το Combo Bet για διπλή ευκαιρία υπέρ της Αργεντινής μαζί με το Under 2,5

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET ΓΙΑ Χ2 & UNDER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00


Πολωνία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 30/11/2022

Ο Τσέσλαβ Μιχνίεβιτς πηγαίνει στον… τελικό με την Αργεντινή έχοντας γεμάτη τη φαρέτρα του.

Ο Πολωνός προπονητής δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, παρά μόνο την κούραση των παικτών του. Γι’ αυτό και θα τους έχει όλους διαθέσιμους για τον αγώνα.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει και σε αλλαγές και το αρχικό σχήμα θα είναι το ίδιο με αυτό που νίκησε τη Σαουδική Αραβία.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Σέζνι – Κας, Γκλικ, Κίβιορ, Μπερεζίνσκι – Ζιελίνσκι, Μπιέλικ, Κρικόβιακ, Φρανκόφσκι – Μίλικ, Λεβαντόφσκι.

poland argentina1 30112022 novibet


Αργεντινή: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 30/11/2022

Χωρίς προβλήματα είναι και η Αργεντινή για τον πολύ σημαντικό αγώνα με την Πολωνία.

Ο Λιονέλ Σκαλόνι θα έχει όλους τους παίκτες, αφού δεν έχουν προκύψει τραυματισμοί, αλλά ούτε και τιμωρίες από τους δύο πρώτες αγώνες.

Πάντως δεν αποκλείεται να γίνουν αλλαγές, ειδικά στα δύο άκρα της άμυνας, δεξιά και αριστερά, ενώ και ο σκόρερ Έντσο Φερνάντες είναι πολύ πιθανό να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μαρτίνες – Μολίνα, Οταμέντι, Λισάντρο Μαρτίνες, Ταλιαφίκο – Φερνάντες, Παρέδες, Ντε Πολ – Ντι Μαρία, Μέσι, Λαουτάρο Μαρτίνες.


Διαβάστε ακόμη…worldcup novibetΠρογνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ