el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πόρτο – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά, Ανάλυση 04/10/2023

Μεγάλο ματς στην Πορτογαλία, με τις δύο καλύτερες ομάδες του  8ου ομίλου του Champions League. Η Πόρτο υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (22:00) και ο νικητής θα αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα, όχι μόνο για την πρόκριση στους 16 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αλλά και για την πρώτη θέση του γκρουπ.

Η – αήττητη μέχρι στιγμής φέτος – Μπαρτσελόνα έχει φυσικά τον πρώτο λόγο για τη νίκη, λόγω ποιότητας και αγωνιστικής κατάστασης, όμως είναι δεδομένο πως η Πόρτο μπορεί να κάνει ζημιά, ψάχνοντας και αντίδραση μετά την πρόσφατη ήττα από την Μπενφίκα.

Για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στους ομίλους του Champions League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στο Champions League!


Πόρτο – Μπαρτσελόνα: Παρουσίαση, Ανάλυση 04/10/2023

Μετά την γκέλα και το 2-2 με τη Μαγιόρκα, η Μπαρτσελόνα έβγαλε αντίδραση και κέρδισε τη Σεβίλλη με 1-0. O 16χρονος Λαμίν Γιαμάλ – που ανανέωσε μέχρι το 2026 – γύρισε την μπάλα στην περιοχή και ο Σέρχιο Ράμος την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, δίνοντας έτσι στους Καταλανούς την ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες και, ταυτόχρονα, να διατηρήσουν το αήττητο σερί τους από το πρώτο σφύριγμα της φετινής σεζόν.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Μπάρτσα ανέβηκε στη 2η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος, μόλις έναν βαθμό πίσω από τη Ρεάλ, ενώ έχει «γράψει» και το εμφατικό 5-0 επί της Αντβέρπ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Με το πέρασμα των αγώνων, η Μπαρτσελόνα αποκτά όλο και μεγαλύτερη ομοιογένεια, ενώ έχουν βοηθήσει πολύ οι μεταγραφές των Ιλκάι Γκουντογάν, Ζοάο Κανσέλο και Ζοάο Φέλιξ.

Βέβαια, τα προβλήματα παραμένουν για τον Τσάβι, που δεν υπολογίζει στο βασικό κεντρικό δίδυμο των Πέδρι και Φρένκι Ντε Γιόνγκ. Εκτός δράσης και ο τραυματίας Ραφίνια, ενώ όλα δείχνουν πως θα προφυλαχθεί ξανά ο Ρόναλντ Αραούχο.

Στην αντίπερα όχθη, η Πόρτο πέρασε τις προηγούμενες μέρες με αρκετή γκρίνια. Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο ηττήθηκε για δεύτερη φορά στη σεζόν, πάλι σε ντέρμπι και πάλι από την Μπενφίκα (1-0). Ο Άνχελ Ντι Μαρία «καθάρισε» το μεγάλο ματς και η Πόρτο έμεινε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Η εύκολη νίκη επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ (3-1) στην πρεμιέρα έβαλε πάντως τους Πορτογάλους σε θέση ισχύος αναφορικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση και είναι προφανές πως η Πόρτο είναι φαβορί σε σχέση με τους Ουκρανούς και την Αντβέρπ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, o ηγέτης της άμυνας, Πέπε, είναι εξαιρετικά αμφίβολος, ενώ όλα δείχνουν πως δεν προλαβαίνουν να είναι έτοιμοι οι Εβανίλσον, Γκαμπριέλ Βερόν και Ζαιντού Σανούσι. Εκτός εδώ και καιρό ο Ιβάν Μαρκάνο.


Πόρτο – Μπαρτσελόνα: Στατιστικά και Προϊστορία 04/10/2023

  • Η Μπαρτσελόνα μετρά 4 σερί νίκες σε αγώνες με την Πόρτο. Μάλιστα, στα τρία από αυτά τα ματς δεν δέχτηκε γκολ.
  • Η Μπαρτσελόνα δεν έχει χάσει ακόμα φέτος: Σε εννιά ματς μετρά εφτά νίκες και δύο ισοπαλίες.
  • Μέχρι το 1-0 με τη Σεβίλλη, η Μπάρτσα «έτρεξε» σερί έξι αγώνων με Over 2.5 γκολ.
  • Οι Καταλανοί έχουν σκοράρει σε οκτώ σερί αναμετρήσεις.
  • Η Πόρτο έχει δύο ήττες φέτος. Στα δύο αυτά ματς έχασε από την Μπενφίκα (2-0, 1-0).
  • Έξι από τα οκτώ τελευταία ματς της Πόρτο συνδυάστηκαν με G/G.
  • Μέχρι την ήττα από την Μπενφίκα, η Πόρτο έτρεχε σερί εφτά αγώνων χωρίς αρνητικό αποτέλεσμα.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Πόρτο – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά 04/10/2023

Η Μπαρτσελόνα ξεκινά το ματς από θέση απόλυτου φαβορί. Οι Καταλανοί βρίσκονται πιο ψηλά σε όλα τα επίπεδα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως η Πόρτο θα… παρατήσει το ματς. Ίσα – ίσα, οι Πορτογάλοι είναι πάντα δυνατοί στην έδρα τους και αυτό ίσως δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα του Τσάβι.

Για το ματς στο Ντραγκάο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.89 ΣΤΗ NOVIBET

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι έτοιμη να παίξει – θεωρητικά – το πιο δύσκολο ματς του ομίλου με διάθεση να κυριαρχήσει. Η Πόρτο θα παλέψει σίγουρα, αλλά είναι ένα σκαλί πιο κάτω ποιοτικά από τους Καταλανούς.

Ζ.ΚΑΝΣΕΛΟ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 11.00

Ο Κανσέλο βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση και είναι σταθερά «μέσα» στις περισσότερες φάσεις της Μπαρτσελόνα. Ο Πορτογάλος μπακ πατά συχνά την αντίπαλη περιοχή και θα βρει χώρο για να απειλήσει.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Πόρτο – Μπαρτσελόνα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Πόρτο – Μπαρτσελόνα: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 04/10/2023

H τριάδα των Ρομέου, Γκάβι και Γκουντογάν στο κέντρο είναι.. .δεδομένη στο κέντρο της Μπαρτσελόνα, όπως επίσης και η τετράδα των Κανσέλο, Κουντέ, Κρίστενσεν και Μπαλντέ στην άμυνα. Οι Φεράν και Γιαμάλ διεκδικούν μία θέση στην επίθεση.

Η απουσία του Πέπε αφήνει κενό στην άμυνα της Πόρτο, που έχει εκτός πλάνων επίσης τους Εβανίλσον, Βερόν και Σανούσι.

Πόρτο (4-2-3-1): Κόστα – Μάριο, Καρδόσο, Καρμό, Βεντέλ – Εουστάκιο, Βαρέλα – Φράνκο, Χάιμε, Γκαλένο – Ταρεμί

Μπαρτσελόνα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Κανσέλο, Κουντέ, Κρίστενσεν, Μπαλντέ – Ρομέου, Γκάβι, Γκουντογάν – Φεράν, Λεβαντόφσκι, Φέλιξ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ