el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πορτογαλία – Βοσνία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 17/06/2023

Η Πορτογαλία υποδέχεται τη Βοσνία (21:45) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024. Για το μεγάλο παιχνίδι στη Λισαβόνα ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Τα προκριματικά του Euro 2024 συνεχίζονται με σπουδαίες αναμετρήσεις και μία εξ αυτών φιλοξενείται στη Λισαβόνα, όπου η Πορτογαλία αντιμετωπίζει την Βοσνία, στο ντέρμπι του 10ου ομίλου.

Η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο περιμένει την παρέα του Έντιν Ντζέκο σε μία αναμέτρηση που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Για την σπουδαία αναμέτρηση στo Estadio Da Luz επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στα προκριματικά του Euro 2024!


Πορτογαλία – Βοσνία: Ανάλυση, Παρουσίαση 17/06/2023

Λίγους μήνες μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο και οι ευρωπαϊκές εθνικές ομάδες βλέπουν ήδη το Euro 2024 να πλησιάζει.

Ο νέος μεγάλος στόχος έρχεται σε πρώτο πλάνο, με τα προκριματικά να παίρνουν τη σκυτάλη μετά το πέσιμο της αυλαίας της σεζόν για τους συλλόγους, με κρίσιμες αναμετρήσεις.

Μία εξ αυτών θα γίνει στη Λισαβόνα, όπου η Πορτογαλία υποδέχεται τη Βοσνία, στο ντέρμπι του 10ου ομίλου.

Από τη μία η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία μετά τις δύο πρώτες νίκες σε ρυθμό προπόνησης απέναντι στους αδύναμους του ομίλου έχει την πρώτη δύσκολη αποστολή και από την άλλη η παρέα του Έντιν Ντζέκο, η οποία μετά την ήττα που έχει υποστεί από τη Σλοβακία δε θέλει να χάσει άλλο έδαφος στη μάχη της πρόκρισης στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Δίχως αμφιβολία ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, που διαδέχθηκε τον Φερνάντο Σάντος, θέλει να δώσει συνέχεια στο θετικό ξεκίνημα της παρουσίας του, στο πρώτο δύσκολο τεστ.

Οσο για τους Βόσνιους, ζητούμενο είναι να παραμείνουν σε τροχιά πρόκρισης, στέλνοντας μήνυμα πως παραμένουν μια υπολογίσιμη δύναμη ενόψει του επερχόμενου Euro.


Πορτογαλία – Βοσνία: Στατιστικά & Προϊστορία 17/06/2023

  • Πορτογαλία και Βοσνία συμμετέχουν στον 10ο όμιλο των προκριματικών, μαζί με Σλοβακία, Ισλανδία, Λουξεμβούργο και Λίχτενσταϊν.
  • Η Πορτογαλία έχει κάνει 2/2 στις πρώτες αγωνιστικές, με δύο εύκολες νίκες, απέναντι σε Λίχτενσταϊν (4-0) και Λουξεμβούργο (0-6).
  • Η Βοσνία έχει ως τώρα μία νίκη (3-0 με Ισλανδία) και μία ήττα (2-0 από τη Σλοβακία).
  • Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί συνολικά 4 φορές σε προκριματικά, με 3 νίκες των Πορτογάλων και μίας για τη Βοσνία.
  • Σε τρία από τα τέσσερα μεταξύ τους παιχνίδια έχει σημειωθεί No Goal.
  • Τελευταία συνάντησή τους ήταν στα μπαράζ πρόκρισης για το Euro 2012, με την Πορτογαλία να επικρατεί με το εμφατικό 6-2 στη Λισαβόνα στις 15/11/2011, μετά το πρώτο ματς που έληξε χωρίς τέρματα.
  • Η Πορτογαλία έχει 4/4 στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της και 8 νίκες στα 10 τελευταία παιχνίδια στην έδρα της.
  • Το πανόραμα των ομίλων των προκριματικών του Euro 2024
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Πορτογαλία – Βοσνία: Προγνωστικά 17/06/2023

Η Πορτογαλία περιμένει τη Βοσνία στη Λισαβόνα στο ντέρμπι του ομίλου των προκριματικών του Euro 2024, με την παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι ασφαλώς φαβορί.

Οι δύο ομάδες έχουν επιθετικό ταλέντο και μπορούν να προσφέρουν παιχνίδι με γκολ.

GOAL-GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.45 ΣΤΗ NOVIBET

Η γηπεδούχος Πορτογαλία που έχει σκοράρει 10 γκολ στα δύο πρώτα παιχνίδια, απέναντι σε υποδεέστερους αντιπάλους βέβαια, στην έδρα της αρέσκεται να σκοράρει και μπορεί κάλλιστα να το πράξει και στα δύο ημίχρονα.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.86 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Πορτογαλία – Βοσνία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Πορτογαλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 17/06/2023

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ αναμένεται να παρατάξει όλα του τα όπλα στην αναμέτρηση με τη Βοσνία, με τον Κριστιάνο στην κορυφή της επίθεσης. Μοναδικό πρόβλημα για τον ομοσπονδιακό τεχνικό των γηπεδούχων η απουσία του Ράφαελ Γκερέιρο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Πατρίσιο – Ντίας, Α. Σίλβα, Περέιρα – Μέντες, Φερνάντες, Παλίνια, Νταλό – Μπ. Σίλβα, Φέλιξ – Ρονάλντο.

Βοσνία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 17/06/2023

Η ομάδα του Φαρούκ Χατζιμπέγκιτς έχοντας ήδη γνωρίσει την ήττα από τη Σλοβακία θα ψάξει αποτέλεσμα στη Λισαβόνα για να μη χάσει κι άλλο έδαφος, με το σχήμα του να είναι συντηρητικό, ενώ ποντάρει στην εκτελεστική δεινότητα του πολύπειρου αρχηγού Έντιν Ντζέκο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Σέχιτς – Σανιτσάνιν, Αχμέντχοτζιτς, Μιλίτσεβιτς -Γκαζιμπέγκοβιτς, Χατζιαμέτοβιτς, Ταχίροβιτς, Ντέντιτς,, Πιάνιτς – Πρέβλιακ, Ντζέκο.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ