el
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πορτογαλία – Ελβετία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 06/12/2022

Το «παζλ» των 16 του Μουντιάλ ολοκληρώνεται με τη μεγάλη αναμέτρηση της Πορτογαλίας απέναντι στην Ελβετία το βράδυ της Τρίτης (21.00). Οι Ίβηρες πήραν το πρώτο εισιτήριο από τον όμιλό τους, ενώ οι αντίπαλοί τους πέρασαν με επεισοδιακό τρόπο μέσω της 2ης θέσης στο δικό τους γκρουπ.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στους «8» την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Μαρόκο – Ισπανία. Το παιχνίδι είναι νοκ-άουτ και εφόσον δεν υπάρξει νικητής στην κανονική διάρκεια, ακολουθεί ημίωρη παράταση κι αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Το ματς θα διεξαχθεί στο «Lusail Iconic Stadium». Είναι το μεγαλύτερο γήπεδο της διοργάνωσης με χωρητικότητά 80.000 θεατών και θα φιλοξενήσει και τον τελικό. Το κόστος του άγγιξε τα 789εκατ. ευρώ και η διακόσμησή του, που τη νύχτα παραπέμπει σε φανάρι, είναι εμπνευσμένη από μπολ και σερβίτσια του αραβικού κόσμου.

portugal switzerland2 novibet

Με 1000+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Ελβετία για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Πορτογαλία – Ελβετία: Ανάλυση, Παρουσίαση 06/12/2022

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την Πορτογαλία που καλείται να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί. H παρουσία της μέχρι στιγμής στη διοργάνωση της επιτρέπει να αισιοδοξεί για τη συνέχεια, όμως από την άλλη ανέδειξε και προβλήματα που σίγουρα θα «ζυγίσει» ο Φερνάντο Σάντος.

Στον 8ο όμιλο επιβεβαίωσε τα προγνωστικά Μουντιάλ και πήρε όπως αναμενόταν την πρώτη θέση. Οι δύο νίκες στο ξεκίνημα κόντρα στη Γκάνα (3-2) και την Ουρουγουάη (2-0) ήταν αρκετές για τους Ίβηρες. Την τελευταία αγωνιστική, με τον Φερνάντο Σάντος να ανοίγει αρκετά το ροτέισον κόντρα στο γούστα του, η ομάδα του γνώρισε ανώδυνη ήττα με ανατροπή από τη Νότια Κορέα (2-1).

portugal switzerland3 novibet

Το ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Ντιόγκο Κόστα (Πόρτο), Ζοσέ Σα (Γουλβς), Ρουί Πατρίσιο (Ρόμα)

Αμυντικοί: Ντιόγκο Νταλότ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ζοάο Κανσέλο (Μάντσεστερ Σίτι), Ντανίλο Περέιρα (Παρί), Πέπε (Πόρτο), Ρούμπεν Ντίας (Μάντσεστερ Σίτι), Αντόνιο Σίλβα (Μπενφίκα), Νούνο Μέντες (Παρί), Ραφαέλ Γκερέιρο (Ντόρτμουντ)

Μέσοι: Ζοάο Παλίνια (Φούλαμ), Ρούμπεν Νέβες (Γουλβς), Μπερνάρντο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Μπρούνο Φερνάντες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ζοάο Μάριο (Μπενφίκα), Ματέους Νούνες (Γουλβς), Οτάβιο Μοντέιρο (Πόρτο), Βιτίνια (Παρί), Γουίλιαμ Καρβάλιο (Μπέτις)

Επιθετικοί: Αντρέ Σίλβα (Λειψία), Κριστιάνο Ρονάλντο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γκονσάλο Ράμος (Μπενφίκα), Ζοάο Φέλιξ (Ατλέτικο), Ραφάελ Λεάο (Μίλαν), Ρικάρντο Όρτα (Μπράγκα)

portugal switzerland4 novibet

Οι Ελβετοί μπορούν να πουν πως σε μεγάλο βαθμό είναι πετυχημένη ήδη η παρουσία τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Τον μεγάλο τους στόχο τον πέτυχαν και βρίσκονται στα νοκ-άουτ του τουρνουά. Βέβαια, ακόμη σκουπίζουν τον ιδρώτα τους από το θρίλερ που πέρασαν στον όμιλό τους.

Ξεκίνησαν με το…δεξί επικρατώντας 1-0 απέναντι στο Καμερούν. Συνέχισαν με «φυσιολογική» ήττα (1-0) από τη Βραζιλία και την τελευταία αγωνιστική έπαιζαν για δύο αποτελέσματα στον «τελικό» κόντρα στη Σερβία. Το ματς έγινε ροντέο, όμως η ομάδα του Γιακίν επιβίωσε. Προηγήθηκε στο 20’ με γκολ του Σακίρι, όμως στο 35ο λεπτό βρισκόταν πίσω στο σκορ! Πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Εμπολό (44’) απάντησε και με τη σέντρα στο δεύτερο ο Φρόιλερ (48’) «τούμπαρε» την κατάσταση για την ομάδα του που κράτησε μέχρι τέλους την τεράστια νίκη και την πρόκριση στους «16».

portugal switzerland5 novibet

Το ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Γιαν Σόμερ (Γκλάντμπαχ), Γιόνας Ομλίν (Μονπελιέ), Γκρεγκόρ Κόμπελ (Ντόρτμουντ), Φίλιπ Κελν (Σάλτσμπουργκ)

Αμυντικοί: Ρικάρντο Ροντρίγκεζ (Τορίνο), Φαμπιάν Σαρ (Νιούκαστλ), Μανουέλ Ακάντζι (Μάντσεστερ Σίτι), Νίκο Ελβέντι (Γκλάντμπαχ), Σίλβαν Βίντμερ (Μάιντς), Εράι Κέμερτ (Βαλένθια)

Μέσοι: Σερντάν Σακίρι (Σικάγο Φάιερ), Γκράνιτ Τσάκα (Άρσεναλ), Ρέμο Φρόιλερ (Νότινγχαμ Φόρεστ), Ντένις Ζακάρια (Τσέλσι), Τζιμπρίλ Σο (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Εντιμίλσον Φερνάντες (Μάιντς), Φαμπιάν Φράι (Βασιλεία), Μικέλ Εμπίσερ (Μπολόνια), Άρντον Γιασάρι (Λουκέρνη), Φαμπιάν Ρίντερ (Γιουνγκ Μπόις)

Επιθετικοί: Ρενάτο Στέφεν (Λουγκάνο), Χάρις Σεφέροβιτς (Γαλατασαράι), Μπριλ Εμπολό (Μονακό), Ρούμπεν Βάργκας (Άουγκσμπουργκ), Κρίστιαν Φασνάχτ (Γιουνγκ Μπόις), Νόα Οκαφόρ (Σάλτσμπουργκ)

portugal switzerland6 novibet

Πορτογαλία – Ελβετία: Στατιστικά & Προϊστορία 06/12/2022

  • Πλούσιο σχετικά το παρελθόν των δύο ομάδων που έχουν αναμετρηθεί 25 φορές. Οι Ελβετοί μετρούν 11 νίκες, οι Πορτογάλοι 9, ενώ 5 ματς ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή.
  • Τα πιο πρόσφατα ραντεβού τους ήταν στο Nations League. Η Πορτογαλία επικράτησε τον περασμένο Ιούνιο με το εμφατικό 4-0 στη Λισαβόνα ενώ μία εβδομάδα αργότερα οι Ελβετοί νίκησαν 1-0 στη Γενεύη. To No Goal επιβεβαιώθηκε και στις δύο αναμετρήσεις.
  • Από δύο νίκες και μία ήττα μετρούν οι δύο ομάδες στο Μουντιάλ (2-0-1).
  • Δύο Over 2.5 Γκολ μετρούν οι Πορτογάλοι. Δύο Under 1.5 οι Ελβετοί με το Ακριβές Σκορ 1-0 να επιβεβαιώνεται.

portugal switzerland7 novibet

Πορτογαλία – Ελβετία: Προγνωστικά 06/12/2022

Το ματς αφήνει παράθυρο πρόκρισης και στις δύο ομάδες. Η Πορτογαλία λόγω ρόστερ είναι σωστά το φαβορί και θα επιχειρήσει να το αποδείξει. Αν εξαιρέσουμε το ματς με το Καμερούν, όπου δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, μέχρι στιγμής η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έχει δείξει πως είναι σε θέση να παίρνει αυτό που θέλει απ’ τα παιχνίδια της. Έχει αρκετούς παίκτες σε καλή κατάσταση και είναι σε θέση να κάνει το επόμενο βήμα. Η Ελβετία είναι επικίνδυνος αντίπαλος, όμως ο Γιακίν δεν έχει τα χέρια του τόσο ποιοτικές λύσεις…

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ 1.97

Τόσο οι Ελβετοί, που θα επενδύσουν περισσότερο στο transition, όσο και οι Πορτογάλοι, που θα επιχειρήσουν να παίξουν κάθετα και να σπάσουν τις γραμμές, εκμεταλλεύονται τα άκρα τους. Μαζί με την πίεση που θα υπάρχει και στις δύο άμυνες τα κόρνερ έχουν λογική.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ OVER 8.5 ΚΟΡΝΕΡ ΣΤΟ 1.87 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στις αναμετρήσεις του Μουντιάλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

portugal switzerland8 novibet

Πορτογαλία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 06/12/2022

Αρκετά τα ζητήματα που μαζεύτηκαν στο μυαλό του Φερνάντο Σάντος. Παραμένει αμφίβολος ο Οτάβιο, που προφυλάχθηκε στο ματς απέναντι στο Καμερούν. Αν δεν είναι έτοιμος, ο προπονητής του δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του με φόντο τη συνέχεια. Τραυματίας παραμένει ο Ντανίλο Περέιρα, ενώ οριστικά νοκ-άουτ από το υπόλοιπο του τουρνουά έμεινε ο Νούνο Μέντες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντιόγκο Κόστα – Κανσέλο, Πέπε, Ντίας, Γκερέιρο – Καρβάλιο, Νέβες, Μπ.Σίλβα – Μπ.Φερνάντες, Φέλιξ, Ρονάλντο

portugal switzerland9 novibet

Ελβετία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 06/12/2022

Κόντρα στη λογική του ο Γιακίν ρίσκαρε στο προηγούμενο ματς, όμως αναμένεται να επιστρέψει σε έναν πιο safe ρυθμό στο παιχνίδι. Αγωνία για τους Σόμερ και Ελβέντι, που την τελευταία στιγμή έχασαν το ματς με τη Σερβία λόγω ίωσης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σόμερ – Βίντμερ, Ελβέντι, Ακάνζι, Ροντρίγκες – Φρόιλερ, Τσάκα – Βάργκας, Σόου, Σακίρι – Εμπολό


Διαβάστε ακόμη…worldcup novibetΠρογνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου


spain6 14112022 novibet

Ισπανία Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση


mundial 2022 argentini1 novibet

Αργεντινή Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση  

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ